Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35
PC電腦遊戲討論版>Left 4 Dead 2
6eo 08:51 PM 11-18-10
作者: Blade:
charger

jockey

spitter

特感都有新衫啦,我地呢.............
concept art 黎者… 個肥splitter似搞笑多過恐怖
古烈特 08:36 PM 11-20-10
近排有friend叫我一齊玩 但佢地玩
我又唔想玩
我想問隻game係依家仲值唔值買
POISON 08:52 PM 11-20-10
作者: Blade:
charger

jockey

spitter

特感都有新衫啦,我地呢.............
add on有新衫新槍模組同槍聲
Nicklaus 09:17 AM 11-21-10
作者: 古烈特:
近排有friend叫我一齊玩 但佢地玩
我又唔想玩
我想問隻game係依家仲值唔值買
之前有特價, 平得好緊要, 如果唔急再等特價(聖誕點都有)上STEAM買就真係好抵玩

如果買正價又唔會話唔值既, 只不過相對果d瘋狂勁減就有少少唔抵
古烈特 12:48 PM 11-21-10
作者: Nicklaus:
之前有特價, 平得好緊要, 如果唔急再等特價(聖誕點都有)上STEAM買就真係好抵玩

如果買正價又唔會話唔值既, 只不過相對果d瘋狂勁減就有少少唔抵
謝你 依家正值係$270?
睇下STEAM有幾瘋狂勁減
david 02:20 PM 11-21-10
作者: 古烈特:
謝你 依家正值係$270?
睇下STEAM有幾瘋狂勁減
之前好似係US$7有交易。
billlam 02:13 PM 11-28-10
今日只要US$5, 要買就要快手啦~
古烈特 04:27 PM 11-28-10
作者: billlam:
今日只要US$5, 要買就要快手啦~
謝謝情報
已請有卡人士幫我買左
真係抵到喊
不過冇碟裝都幾係野
李某人 09:46 PM 11-28-10
想問今次是買 key 還是直接買入自己 account...?
古烈特 11:36 PM 11-28-10
作者: 李某人:
想問今次是買 key 還是直接買入自己 account...?
買入ACCOUNT
6eo 04:52 PM 03-25-11
官方好似出左個新map
幾難玩下, 第1次打, 打到chapter3都卡左好耐.... 仲要只係advance....

BTW, 之前玩過有個人地整ge coop, 有一度係醫院打成堆witch, 好鬼畜但好過癮
神龍 04:55 PM 03-25-11
個新map 4個人打好易, 但一打vs就難到爆計, d死位多到呢................
blackcatlam 02:30 PM 04-12-11
有個問題想問下, L4D1既自製地圖可唔可以放返去L4D2度?
因為DEL左隻1, 唔想裝返
Blade 09:49 PM 11-11-11
岩岩開番隻L4D2打下,發現宜家有埋L4D1地圖打,正呀喂
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35

返回主題版面