Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-28-14, 02:47 AM   #826
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
現場朋友指左膠騎劫後好多人走
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 02:52 AM   #827
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
振英多識三子

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 03:36 AM   #828
YHW
God of Gamer
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
佔中9吹兩年都做唔倒既野,學生兩日就做到. 但佔中一話要開始,學運就已經有玩完之勢. 佔中唔係9做,唔係核彈,睇怕係核災難

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 03:36 AM   #829
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
03:24 社民連立法會議員「長毛」向學生下跪,要求眾人不要離開,指要學生自己要互相保護,又稱佔中只是名詞,「贏就一齊贏,輸就一齊輸」。

唉,佔中三子好野

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 03:38 AM   #830
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
長毛... 三子唔值得你跪呀...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 04:13 AM   #831
GimGim

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: assy 查看文章
十個有八個都係咁
連自由都要人地幫佢爭取埋
定奴性到有錢可以連自由都唔要

每次遊行集會見到得咁少人
返屋企見街上人仲可以好似平日咁行街shopping
點解要幫呢班人爭取任何野
會唔會因為大部份人都唔駛要你地爭取任何野

舊 09-28-14, 04:31 AM   #832
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
依家個形勢
聽到話要槍口對外
就覺得好似國共內戰咁

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 05:29 AM   #833
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: GimGim 查看文章
因為呢堆人大多政治冷感,自我感覺良好
唔知將會失去d咩同無及時爭取

舊 09-28-14, 06:29 AM   #834
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
走鳥,其他人接力請早

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 09:43 AM   #835
惡搞的
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2007
我家下感覺好似。。
用一句
“唔應該太計較得失成敗。應該既就要企出來”
然後令到一班學生出灑來。幫佢地試水溫。。
到甘上下就走出來開佔中。。。

呢一刻撤走既學生係最明智。。
應該係話。。
就算要佔中。。你地要跟隨既都唔應該係果三恥。
而應該係學聯自己名義去。。

明明學生付出最多。。甘都可以騎劫抽水。。無恥。

舊 09-28-14, 10:08 AM   #836
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
無班細路開個頭就兩年都唔膽做?我可唔可講句佢地唔只示範書生做反,重示範埋乜叫污穢的大人?

舊 09-28-14, 10:31 AM   #837
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
唔好咁啦
先對付左共同敵人先
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 10:40 AM   #838
nami_tamaki999
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
我想問有冇巴打係現場??可唔可以報告下現場咩情況?

我作為一個大人,乜都做唔到覺得好慚愧,最少可以去現場聲援佢地!!
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 10:42 AM   #839
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: assy 查看文章
因為呢堆人大多政治冷感,自我感覺良好
唔知將會失去d咩同無及時爭取
內定特首嘅後果係"將來的可能性"唔係既成事實
就好似MTR個topic, 有人認為要影埋架車撞隻狗嗰一刻可以去指責
而家講乜都只係陰謀論
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 10:46 AM   #840
惡搞的

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Rv250 查看文章
內定特首嘅後果係"將來的可能性"唔係既成事實
就好似MTR個topic, 有人認為要影埋架車撞隻狗嗰一刻可以去指責
而家講乜都只係陰謀論
我印象當初曾生上台既呼聲其實唔差。。
但結果。

舊 09-28-14, 10:50 AM   #841
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
對市民負責同對中共/大商家負責既分別
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 12:14 PM   #842
烈海王

註冊日期: Jan 2006
引用:
大部份人都想要自由民主,但希望係不勞而獲。
烈海王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 12:31 PM   #843
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
三子仲衰過乞兒,唔出聲件事一定好過而家

舊 09-28-14, 12:40 PM   #844
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
仲只會抹黑佢地妖魔化佢地
公司太多呢D人

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 12:51 PM   #845
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
佔中搞手做得難睇就梗架喇,
而家問題係今日再冇多d人去支持既話,
係成個反抗行動收皮:(

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 12:59 PM   #846
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
仲只會抹黑佢地妖魔化佢地
公司太多呢D人
我身邊都有大量呢D人,
真係廢事理佢地
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 03:26 PM   #847
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
佔中三恥

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 04:10 PM   #848
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/2014...00822_001.html
ha,AV仁

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 04:29 PM   #849
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

大把人加入
你可以因三子而走
但仍有好多人因香港而去

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 04:30 PM   #850
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
各位自身行為及尋好友外遊時
請善用去飲、觀禮、人情等詞語/
現政府很喜歡過秋結賬,保護自己,保護別人
報導事實可酌量

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:59 PM

手機版 | APP版