Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-17, 10:53 AM   #8401
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
隻zz係唔係上左狀態又冇power down?....上左比佢打會痛多

趺到落千5分....個陣不行了.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 10:58 AM   #8402
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
未得閒HI隻ZZ,佢仲係幸運緊滿血,我Z未夠珠出招,本身諗住1開波新31隊爆左隻大大神先,同埋後面有隻天意,所以用必中,點知必中打剩少少 XD

應該係大大神幫佢加左50% CRI DAM,幸運又100%CRI,可能V PART再推CRI DAM,而家好少睇人V PART,睇完咩機就打,精神同招都冇點睇,有時反而輸俾D怪陣 XD

LoN隻真31好堅,用佢打4百萬仲剩40幾秒,其他人唔識掛CRI倍率UP同CRI PART扣少好多,仲要佢升緊必中,如果係激鬥熱血果D應該打仲快

此篇文章於 06-03-17 11:16 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 11:48 AM   #8403
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

第一張sp卷又係ss卷

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-03-17, 12:02 PM   #8404
ShinDou

SS飛換到限凸都好啦,好過俾你凸D唔爆既廢機,或者0凸廢機 XD
舊 06-03-17, 02:25 PM   #8405
ShinDou

原來平時打出IJ招必都有機會定格唔郁得,連時間都停左搞到晒左粒珠再重開GAME

烏冬而家1593唔放積塵喎,試下打先,佢個陣:

空,愁哥,鬥志也

空,空,空

白12,粉CC,白戰國

輸少少,打剩佢愁哥1滴奶,食第2次NONO防衛技炒左,隻白12堅屈,郁超快,好快已經死剩愁哥同凸2射大作,靠呢2隻殺晒其他4隻,不過愁哥黑洞都試過打唔中白12

如果唔係1開波拳忍秒唔到愁哥既話應該打到,同埋出錯左拳F91唔記得白12上修左分身冇效,1開波俾佢秒左,隻新31又係連食2次白12必秒左,等1個鐘再挑佢機先,今次出番小大神睇下秒唔秒到愁哥

打到102凸爆了,可以HEA打放出黎俾人了,強敵CHIP得5千幾,完活動都唔知夠唔夠萬5換SP飛

此篇文章於 06-03-17 02:50 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-03-17, 02:36 PM   #8406
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢個陣一個盾陣夠轟爆佢喎....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-03-17, 03:02 PM   #8407
ShinDou

我盾陣唔齊腳,冇肥安娜

我愁哥企前第1下黑洞砲都秒唔到粉CC,白12冇開直感都避左,因為1開波俾佢殺左2隻開左技,同埋佢前面兩隻都擋送珠
舊 06-03-17, 04:34 PM   #8408
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
佢個陣d行動buff悲慘到咁
咁既陣你出積塵,愁哥,朱古力cc,大神,愛麗絲
求其打都贏吧
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 04:44 PM   #8409
ShinDou

我之前出錯陣,出左呢個:

拳F91,拳忍,空

愁哥,新31,空

空,射大作,空

而家應該夠鐘可以打佢了,試轉陣再打先 XD

覆桌成功,加番13分 XD

出左:

愁哥,拳忍,空

黃光武,小大神,空

空,射大作,空

不過拳忍都係連食2下白12必秒左,好彩1開波做到野CRI 3萬秒左愁哥,不過秒唔到鬥志也,小大神打多陣都俾人秒埋,基本上大部份時間都係愁哥,黃光武,射大作打,不過白12真係勁好避,我隻愁哥係咁打空氣,我仲要特登唔殺隻粉CC,又見佢冇左直感先出黑洞砲,點知俾佢避左,不過今次未食NONO防衛技就殺左 XD

之前送完分俾佢有1606分,頭先應該仲有人打佢,而家佢得番1575分 XD

此篇文章於 06-03-17 04:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-03-17, 08:37 PM   #8410
ShinDou

第1次打完烏冬之後俾佢反擊打番 XD 以前成日打完佢之後都唔打番我
舊 06-03-17, 11:01 PM   #8411
ShinDou

終於打番贏上次果個盾ZZ混色陣,佢而家成1626分 XD 有時出左新31反而仲衰,同埋搵番愁哥頂盾ZZ就得,射Z太薄甲仲俾盾克打2倍所以秒左
舊 06-04-17, 09:43 AM   #8412
ShinDou

原來隻真31都唔渣,愁哥俾佢普攻扣萬幾 @@ 同埋成3萬幾血每郁1次補萬幾都幾係野,要出隻大器射機秒佢先得,如果唔係應該殺佢唔到

冇石想射都冇得射了
舊 06-04-17, 10:11 AM   #8413
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

問題隻31速度快唔怏先?唔係都只係一個肉靶.....就如拳GB根本用唔到.....
仲有用偽馬沙已經玩得死佢

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-04-17 10:16 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 06-04-17, 10:17 AM   #8414
ShinDou

正常速度囉,都成萬運動架,咁1定快過GUNBUSTER好多既

其實好多時係打混色根本出唔到咁多隻射機打佢,用黎打佢果隻射機1唔覺意死左就輸得

咁偽馬沙淨係打唔到積塵姐,佢本身打咩屬既機都鎖死1條線架啦 XD

我都想有偽馬沙,攻人易好多,守就冇乜用,會俾人特登留住唔殺拎黎消珠

此篇文章於 06-04-17 10:22 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-04-17, 11:24 AM   #8415
ShinDou

又見烏冬1599,不過佢換走左鬥志也放積塵,我打唔到了 XD
舊 06-04-17, 11:42 AM   #8416
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有盾zz表示一樣用盾隊爆

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-04-17, 11:54 AM   #8417
ShinDou

竟然上到1635排183,今晚可能爆水衝,有廿幾支水 XD
舊 06-04-17, 01:28 PM   #8418
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ShinDou 查看文章
竟然上到1635排183,今晚可能爆水衝,有廿幾支水 XD
睇定d...永遠最後兩個鐘先係惡夢開始

見有個陣同我個陣差唔多又去到近1800.....抄考下先....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-04-17 01:30 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 06-04-17, 03:28 PM   #8419
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
個真三一BGM 如果之後都有得SET就好...
加埋龍馬GETTER BEAM真係好正
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 03:55 PM   #8420
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
前提你要有ssr
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 04:20 PM   #8421
ShinDou

CC D合作BGM都係抽到隻SSR就有得戰鬥揀播,希望佢抄埋呢樣 XD 不過有得SET既話應該冇人再會聽佢D垃圾原創BGM XD
舊 06-04-17, 06:16 PM   #8422
ShinDou

原來搭凸2真31都殺到144,不過剩3秒 XD

原來凸2都已經1萬攻,同普通大器差唔多,唔怪得殺到 XD

此篇文章於 06-04-17 06:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-04-17, 09:09 PM   #8423
ShinDou

千6分真係刷幾廿場都打唔到1場,太少回陣洗了,想爆水都爆唔得切 @@
舊 06-04-17, 09:22 PM   #8424
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
千6分真係刷幾廿場都打唔到1場,太少回陣洗了,想爆水都爆唔得切 @@
唔留意打咗先發覺係你,sorry先
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 09:35 PM   #8425
ShinDou

唔緊要,1個鐘1下姐,我仲有大把水可以爆 XD 不過應該都係上唔到千7,千6D陣太嘔心 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:06 PM

手機版 | APP版