Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-26-08, 10:40 AM   #801
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
咪係

舊 11-26-08, 10:53 AM   #802
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
總會有用既

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 10:57 AM   #803
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
總會有用既
真係想用既時候咪問啡頭教皇借手一用lor
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 11:38 AM   #804
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
總會有用既
買兩隻解決問題

舊 11-26-08, 11:42 AM   #805
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: BEGD 查看文章
買兩隻解決問題
gogogo, 到時睇你表演
我都系幫人買2隻

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-26-08, 12:04 PM   #806
神龍
↘大家比d掌聲

香港買教皇會唔會再另外有牌跟呢a?

舊 11-26-08, 04:17 PM   #807
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
應該就冇牌 a
舊 11-26-08, 04:29 PM   #808
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

新既卡妙樣就差唔多啦,之前o個個真係...
希望可以快D換番個新頭落去。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-08, 11:43 AM   #809
kafai1978
Junior Member

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: lwl 查看文章

水瓶係靚咗好多,但無獅子同處女咁大驚喜,應該可以仲靚啲!
kafai1978 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-08, 02:20 PM   #810
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
冰個聽日出動?
影多d相//

舊 11-28-08, 04:03 PM   #811
神龍
↘大家比d掌聲

都唔知負責購物部個班係咪坐住左個腦####

舊 11-28-08, 04:15 PM   #812
神龍
↘大家比d掌聲

遲左開始都算喇,

明明無無得check 無得換都可以比人係度驗屍(by 廢人),
比你驗到有問題都無得換要等睡橫個邊o架啦
有乜理由比重比人驗

入左幾批人之後,無啦啦突然慢好q 多,重要一次只放兩個,
問下咩事啦,
個職員話:唔好意思,我地無晒$100紙
排隊眾:

職員:我地現在比碌card 既行先
排隊眾:

大把人帶現金,重要唔洗找,竟然係比碌card 行先,無野下化
點睇都應該拎左現金先,方便後面既人找啦

此篇文章於 11-28-08 04:32 PM 被 神龍 編輯。
神龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 04:37 PM   #813
skyhero22098
Junior Member

註冊日期: Aug 2005
引用:
遲左開始都算喇,

明明無無得check 無得換都可以比人係度驗屍(by 廢人),
有乜理由比重比人驗

入左幾批人之後,無啦啦突然慢好q 多,重要一次只放兩個,
問下咩事啦,
個職員話:唔好意思,我地無晒$100紙
排隊眾:

職員:我地現在比碌card 既行先
排隊眾:

大把人帶現金,重要唔洗找,竟然係比碌card 行先,無野下化
....好在冇去
skyhero22098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 09:18 PM   #814
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

其實都冇咩野睇, 所以po呢個算

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-28-08, 09:25 PM   #815
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
今日特意去行左轉,Bandai自家展覽兼免費入場,算係咁啦

最高興是見到下月推出的SDX騎士高達[列傳版]實物(早已留貨,期待中 ),以及六神合体的神像情景 。另外神話童虎擬態及真身都好正(尤其面相畫得好好),還有合金魂的金屬件及模件都值得看
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 10:22 PM   #816
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
我冇時去>.<~ 有冇人有多d相呀~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 11:45 PM   #817
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
去左...有睇O既都係D市販唔會有O既野
例如5人金青銅,冥衣三人ATHENA EXCLAIMATION
同埋隻ROBOT魂GAWAIN~

唔明D人點解係咁影D市而出晒O既野....
我心諗你去賊船SHOWROOM都有晒12星座+7武海~~O個度仲好燈光...

舊 11-29-08, 12:26 AM   #818
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:

都唔知負責購物部個班係咪坐住左個腦####
真係對唔住,我冇坐住個腦

只係d負責決策d高層坐住個腦
佢話a,我地d做細既點會做b

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 12:29 AM   #819
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
遲左開始都算喇,

有乜理由比重比人驗

係d人要驗個盒only

4張500買兩盒
5張500買三盒
駛唔駛找?

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 06:52 AM   #820
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
係d人要驗個盒only

4張500買兩盒
5張500買三盒
駛唔駛找?

巡例都會睇下個盒既

冇散紙0個度我真系好想m9你地

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-29-08, 01:00 PM   #821
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004

型男

唔同胸像
冥衣面相帶點孤傲
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 01:43 PM   #822
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

好似有點膠 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-29-08, 01:55 PM   #823
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
型男

唔同胸像
冥衣面相帶點孤傲
山羊太紫但係水瓶就太黑
舊 11-29-08, 02:04 PM   #824
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

人地做情景0個個就真系正啦

AE

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-29-08, 02:25 PM   #825
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

引用:
人地做情景0個個就真系正啦

AE
有冇影正面?

論壇跳轉

現在的時間是 06:33 AM

手機版 | APP版