Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-13, 09:16 AM   #1
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: rokuna 查看文章
唔好cut 呀,我同你要左佢
OH.......已經CUT左 , 法國我訂機連4GAME成EUR650 WO . 貴過意大利
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 08:50 AM   #2
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
我部day one機加day one forza都轉左做Shipping :In preparation for shipment喇,yeah

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 09:06 AM   #3
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
AMAZON US都過左數
準備轉status

舊 11-21-13, 09:13 AM   #4
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
剛收到短訊信用咭過左數了

相薄
舊 11-21-13, 09:21 AM   #5
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: oldletter 查看文章
AMAZON US都過左數
準備轉status
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
剛收到短訊信用咭過左數了
恭喜 , 反而我無過數..........
舊 11-21-13, 10:43 AM   #6
SONIC_zz
Junior Member
親善大使

註冊日期: Apr 2007

此篇文章於 11-21-13 11:16 AM 被 SONIC_zz 編輯。
SONIC_zz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 09:56 AM   #7
大覺屋師真
The One

one個youtube app希望吾好似360果個咁廢. 有時冇開pc又想睇下youtube但360果個冇得選畫質成日得低清

相薄

此篇文章於 11-21-13 09:59 AM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-21-13, 10:55 AM   #8
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
我起手機睇直頭無左個status

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 11:06 AM   #9
ooldmann30
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
作者: 賈圖 查看文章
咁師兄轉左咩??
ooldmann30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 11:20 AM   #10
大覺屋師真
The One

狀態又轉左:Articles - expected delivery<睇錯,原來另一個位一直都有依項

引用:
手機版果個吾太準確
你拉落底禁 乜乜乜pc 果個制轉番pc版好d

相薄

此篇文章於 11-21-13 11:45 AM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-21-13, 11:43 AM   #11
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
狀態又轉左:Articles - expected delivery

手機版果個吾太準確
你拉落底禁 乜乜乜pc 果個制轉番pc版好d
係喎睇返pc又正常:In preparazione alla spedizione轉左準備岀貨

嚇死我

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
舊 11-21-13, 11:52 AM   #12
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
係喎睇返pc又正常:In preparazione alla spedizione轉左準備岀貨

嚇死我
你第一版係咪都係Prenotato ?
舊 11-21-13, 11:54 AM   #13
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
作者: taikin0901 查看文章
唔係,轉左做In preparazione alla spedizione

舊 11-21-13, 11:56 AM   #14
大覺屋師真
The One

引用:
作者: taikin0901 查看文章
我第一版仲係Prenotato
入去detail先係In preparazione alla spedizione

相薄
舊 11-21-13, 11:11 AM   #15
taikin0901
Crazy Gamer

http://new.livestream.com/accounts/2...player_pop_out
舊 11-21-13, 11:53 AM   #16
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

希望星期一會到啦

如果用返自己公司寄就好啦,有無師兄知道通常用咩速遞寄?

舊 11-21-13, 12:00 PM   #17
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
我都轉左做In preparation for shipment,不過亦未過數

引用:
作者: pet3 查看文章
大陸好像說代理商說 最快8月亞洲有行貨
人地講緊大陸版關亞洲咩事

此篇文章於 11-21-13 12:06 PM 被 D-Joe 編輯。
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 12:48 PM   #18
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: D-Joe 查看文章
我都轉左做In preparation for shipment,不過亦未過數

人地講緊大陸版關亞洲咩事
大陸不是亞洲一部分嗎 ?
中國不是香港的一部分嗎 ?

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 01:31 PM   #19
大覺屋師真
The One

我仲系準備中

引用:
大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
唯一擔心既地方係佢一定要搞好kinect語音先出.而國語區大市場大好多.台灣加新市場大陸,夠晒理由先搞佢地先而吾理我地.
真係要睇mshk既造化了

相薄

此篇文章於 11-21-13 01:35 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-21-13, 02:48 PM   #20
ooldmann30
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
我仲系準備中

唯一擔心既地方係佢一定要搞好kinect語音先出.而國語區大市場大好多.台灣加新市場大陸,夠晒理由先搞佢地先而吾理我地.
真係要睇mshk既造化了
我仲慘,我係尚未發貨
ooldmann30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 01:36 PM   #21
D-Joe
Game Master

引用:

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
日本不是亞洲的一部份嗎?邊有得咁計,想FUD就過主
明顯港台會比大陸快,起碼唔洗審呢樣果樣

舊 11-21-13, 02:54 PM   #22
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: D-Joe 查看文章
日本不是亞洲的一部份嗎?邊有得咁計,想FUD就過主
明顯港台會比大陸快,起碼唔洗審呢樣果樣
FUD是什麼意思 ?

你說的例子不同
日本 在遊戲界一向獨立一區
而且他之前也講明亞洲是2014”日本除外”

原來這樣連貼消息都比人叫過主.....(發售日期消息又不是壞消息....
好惡啊

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 02:59 PM   #23
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
FUD是什麼意思 ?

FUD,即英语:Fear, Uncertainty, Doubt,意思為懼、惑、疑

唔知係咪咁解

你講xb1 過完年有行貨就唔會俾人哄你啦
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 03:00 PM   #24
D-Joe
Game Master

引用:
FUD是什麼意思 ?

你說的例子不同
日本 在遊戲界一向獨立一區
而且他之前也講明亞洲是2014”日本除外”

原來這樣連貼消息都比人叫過主.....(發售日期消息又不是壞消息....
好惡啊
難道你認為強國係遊戲界唔叫獨立一區嗎?咁你整部360或PS3既強國行貨黎睇睇

舊 11-21-13, 02:05 PM   #25
RS 200
God of Gamer

PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
路過,中國真的不是香港一部份,香港是中國一部份先o岩

而家官方未講幾時出,咩野都只係傳聞
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 10:29 AM

手機版 | APP版