Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 2013年年末商戦に発売
( ゚ω゚)? 03:30 PM 02-21-13
1.5分鐘睇晒PS4發布

david 03:41 PM 02-21-13
部機有相睇未O者?定係仲PHANTOM過PHANTOM?

作者: pet3:
所以我先特別講明美國好大
各城市都贏少少做成差距

歐洲之前的報導都是贏幾百萬吧(還是百幾?)

反正全球合計後上次12月的報導是ps3贏少少

之後的新玩法是ps3ps4+360720夾份玩死wiiu吧

高機能遊戲有ps4720
普通機能遊戲有ps360wiiupsv
睇而家O既銷量,唔駛等咁耐喎。
gingq7 03:44 PM 02-21-13
作者: david:
其實部主機外型有什麼所謂?

反而手制個外型就真係有所謂, 因為會直接影響個操作體驗
Kain 03:50 PM 02-21-13
作者: gingq7:

我重未忘記wiiu果時淨係show個手掣出黎見唔到有機
我以為個手掣=部機,之後話好正
一人一個掣帶去邊都玩得
david 03:52 PM 02-21-13
作者: gingq7:

主機外型當然有所謂啦,當年XBOX個外型都唔知俾人玩佐幾耐,跟住風水輪流轉又係唔得O既。

我想睇係實機示範,連機都無得堆CG發表O既只係空談吧。
Alpha 03:53 PM 02-21-13
作者: BistonC:
坦白講我覺得個dual shock 4設計好靚
機能點我無所謂佢唔好咁少game就得
尤其係改良咗L2,R2設計,對喜歡玩射擊game玩家應該爽番好多
pet3 03:53 PM 02-21-13

睇而家O既銷量,唔駛等咁耐喎。
2013年唔計無雙
WIIU 有無出過遊戲

今日最大得益是我想玩Knack
Marco 03:57 PM 02-21-13
但求希望今次部PS4可以做得輕D同細D就好
Suda 03:58 PM 02-21-13
作者: Kain:
我重未忘記wiiu果時淨係show個手掣出黎見唔到有機
我以為個手掣=部機,之後話好正
一人一個掣帶去邊都玩得
當年聰叔直接叫你上官網check就走左去w
由手機版發出
卡柏 03:59 PM 02-21-13
我對se既ff依然存有一絲期望,不過佢up得e3先有更多情報,會唔會係藉口?因為要做跨平台?
龍寶寶 04:04 PM 02-21-13
作者: 卡柏:
我對se既ff依然存有一絲期望,不過佢up得e3先有更多情報,會唔會係藉口?因為要做跨平台?
搵返個有料製作人先,空有靚畫面但唔好玩真係無用架
( ゚ω゚)? 04:06 PM 02-21-13
其實PS4應該用Android做OS,再響Android之上加自己個Game Engine layer,可以用現有Android Apps之餘又可以玩PS4Game,再固步自封唔係辦法

PS Vita又係,如果可以用理Android Apps起碼無依家咁Dry
haluforever 04:08 PM 02-21-13
當時D demo可能用緊pc ,機都未成形
卡柏 04:08 PM 02-21-13
主機外型當然有所謂啦,當年XBOX個外型都唔知俾人玩佐幾耐,跟住風水輪流轉又係唔得O既。

killzone應該係全朝唯一用dev kit玩既畫面,你可以話係實機既...
gingq7 04:08 PM 02-21-13

今日KILLZONE果段應該係實際gameplay了
haluforever 04:09 PM 02-21-13
killzone應該係全朝唯一用dev kit玩既畫面,你可以話係實機既...
Pc黎
卡柏 04:10 PM 02-21-13
作者: 名無しさん:
其實PS4應該用Android做OS,再響Android之上加自己個Game Engine layer,可以用現有Android Apps之餘又可以玩PS4Game,再固步自封唔係辦法

PS Vita又係,如果可以用理Android Apps起碼無依家咁Dry
今次ps4係咪一樣用linux base??
N0T51B 04:12 PM 02-21-13
其實可唔可以多啲日系game?
可以學老任掟錢俾日三廠造game
( ゚ω゚)? 04:12 PM 02-21-13
未知
今次ps4係咪一樣用linux base??

強化人間ですの~★ 04:13 PM 02-21-13
作者: 名無しさん:

橫掂都係,不如用windows做OS,再響Windows之上加自己個Game Engine layer,可以用現有PC game之餘又可以玩PS4Game,點都冇android game咁dry
( ゚ω゚)? 04:16 PM 02-21-13
如果計抽Card Game/Hea Game Android/iOS除時多過PC Gamer

作者: 強化人間ですの~★:
橫掂都係,不如用windows做OS,再響Windows之上加自己個Game Engine layer,可以用現有PC game之餘又可以玩PS4Game,點都冇android game咁dry

AshleyYan 04:17 PM 02-21-13
作者: 強化人間ですの~★:
咁咪要同ms買license?
王小虎 04:18 PM 02-21-13
PS4 eye,真係成對眼咁... 我唔係好想搵位放呢舊野...(我冇kinect冇ps move)
http://gamingeverything.com/40858/ph...station-4-eye/

另外個camera應該係wide angle影晒全身可以比埋move用?咁video chat時佢會自動cut你個頭出來?

強化人間ですの~★ 04:18 PM 02-21-13
作者: AshleyYan:
咁咪要同ms買license?
[每部機加多幾百買lisence玩PC game]同[唔加錢玩手機game]比我揀前者
hinasaki 04:18 PM 02-21-13
我諗Watch Dog都係PC出先啦
不過Ubisoft可能會有獨佔DLC俾PS4

同意唔向下相容扣勁多分

另外 根據過往經驗
至少等到佢出PS4v2先好買

AMD 8核CPU 可以期待佢過熱
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後

返回主題版面