Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-21-12, 02:25 PM   #751
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
去別府果程都係冇搭....

舊 05-21-12, 04:59 PM   #752
MPDK
Senior Gamer
逆流士

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Hitomi 查看文章
先出下gundam相

順便一提~~1:1 gundam 個show日頭同夜晚是不同的
我分別睇左下午4點及晚上7點半~~
日頭果個就短d~around 3分鐘(有基拉把聲)~
晚上就around 7分鐘

下午4點入場~果個360度全天幕短片睇完好頭暈
隻strike freedom勁正
係19:30個ver係7分鐘 8點幾都仲有短ver
仲有有料區入左去唔可以出返黎 我買1600入場 1630入去睇趕唔到1700睇有日光短ver....

個DOME好正 但條頸好唔掂

p.s.你夜景個d好靚....

MPDK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-12, 05:01 PM   #753
MPDK
逆流士

引用:
作者: Paptimus 查看文章
thx
gtf我反而一樣野都無買, 係去gundam cafe劣食人形燒
為左個gtf限定gundam頭
我去個陣有2位人兄抽蛋同補食gunpla燒
仲賣我一隻蛋既

係咪GAF友XD?

舊 05-21-12, 07:10 PM   #754
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
有關係,佢地養雞D方法勁專業
環境,食物,健康
莫非係果d俾歌佢聽之類XDD

引用:
作者: Paptimus 查看文章
我自己就知道要上新幹線miss早餐
一早就睇左東京站最受歡迎便當排名
自己買左人氣no.1既利久牛舌便當

http://www.recordjapan.net/html/news/1335606336416.html
下次再坐新幹線希望再試到吧
出發前都預左會食便當不過無特登去SEARCH食邊款

引用:
作者: MPDK 查看文章
係19:30個ver係7分鐘 8點幾都仲有短ver
仲有有料區入左去唔可以出返黎 我買1600入場 1630入去睇趕唔到1700睇有日光短ver....

個DOME好正 但條頸好唔掂

p.s.你夜景個d好靚....
謝讚賞+謝更正
我自己腦內補完以為日頭夜晚唔同

有料區入左去唔可以出返黎 ??? 下?? 我都唔記得我幾點出番去了~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-12, 08:47 PM   #755
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: MPDK 查看文章
我去個陣有2位人兄抽蛋同補食gunpla燒
仲賣我一隻蛋既

係咪GAF友XD?
我同行3個人, 得2個食人形燒

舊 05-22-12, 01:15 PM   #756
魔法小王子

註冊日期: Feb 2011
SKY TREE今日正式開業!!!好期待>W<
http://www.47news.jp/movie/general_national/post_6844/
魔法小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-12, 01:16 PM   #757
MPDK
逆流士

引用:

有料區入左去唔可以出返黎 ??? 下?? 我都唔記得我幾點出番去了~
係唔可以再入返去 字寫的好錯XD

舊 05-22-12, 02:14 PM   #758
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
東京スカイツリー : 初日20万人を想定 きょうオープン
http://mantan-web.jp/2012/05/22/2012...00056000c.html

7 月行程預定會去
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-12, 09:17 PM   #759
leotam3

註冊日期: Oct 2003
想問下, 如果上網換機票, 機場稅果d點俾?/

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-12, 09:19 PM   #760
Norm
=_="""""

引用:
作者: leotam3 查看文章
想問下, 如果上網換機票, 機場稅果d點俾?/
ASIAN MILES?你都係要去BOOK機票果陣俾埋....

今日喺福岡番嚟...睇電視日本真係好重視SKYTREE...對上三日都係不停咁講SKYTREE....不過我就不太興趣了....

舊 05-22-12, 09:35 PM   #761
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Norm 查看文章
ASIAN MILES?你都係要去BOOK機票果陣俾埋....

今日喺福岡番嚟...睇電視日本真係好重視SKYTREE...對上三日都係不停咁講SKYTREE....不過我就不太興趣了....
唔係, 我係儲日航
http://www.hk.jal.com/hkl/zhhk/
而家萬8分, 應該就夠數換

btw, 上次坐左呢架, 不過好似冇乜特別
http://www.hk.jal.com/hkl/cms/conten...ws_001813.html

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-12, 11:07 PM   #762
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: Norm 查看文章

我都想問問SKYTREE其實有咩特別...? 上展望台睇夜景?

--->暫時未有興趣去

舊 05-22-12, 11:38 PM   #763
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
我都想問問SKYTREE其實有咩特別...? 上展望台睇夜景?

--->暫時未有興趣去
世界第一,標誌性地標掛?

你地換左5D3?

此篇文章於 05-22-12 11:43 PM 被 BOYBOYBOY 編輯。
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-12, 12:08 AM   #764
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
世界第一,標誌性地標掛?

你地換左5D3?
咁我諗如果我去只會為左去睇夜景而唔係因為世界第一
都未試過在高處睇東京夜景~去番東京鐵塔OR 六本木我其實都OK架

我年頭換架~~~
5D3呢D咁富貴GE野我自問買唔起
我地呢D拖到今年年頭先買5D2好明顯係一直玩唔起等佢減價先出手

舊 05-23-12, 12:10 AM   #765
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
咁我諗如果我去只會為左去睇夜景而唔係因為世界第一
都未試過在高處睇東京夜景~去番東京鐵塔OR 六本木我其實都OK架

我年頭換架~~~
5D3呢D咁富貴GE野我自問買唔起
我地呢D拖到今年年頭先買5D2好明顯係一直玩唔起等佢減價先出手
都洗左唔少
支腳架

洗腦式叫人去天空樹

其實真係冇咩特別
不過都有興趣買隻天空樹輕鬆熊既

舊 05-23-12, 02:16 AM   #766
xxxxxx
Game Master

順便到些一遊
純粹想去隔離商場nanoblock 官店

出左新野唔新activate wor
http://www.bmobile.ne.jp/english/u300_visitor.html
舊 05-23-12, 09:18 AM   #767
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
引用:

--->暫時未有興趣去
引用:
作者: xxxxxx 查看文章
順便到些一遊

我覺得如果當日係天清先值得上去.... 如果好似今日香港咁灰灰暗暗, 上到去可能只係買野....

但想去睇新的水族館~~

舊 05-23-12, 09:40 AM   #768
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
順便到些一遊

出左新野唔新activate wor
http://www.bmobile.ne.jp/english/u300_visitor.html
nanoblock正ar

終於有for visitor, 好感動

舊 05-23-12, 09:58 AM   #769
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
我都打算7月去Sky Tree
難得去到就上去行個轉啦,人地又新開,好天的話想駛多少少上埋去天望回廊
我8號到,佢10號開始有即日票,但係見佢開幕日咁多人,開始有少少驚會唔會即日票都會full

但係咩時間去好呢?朝早好天又多野睇,夜晚有夜景之餘座塔又會變色
(上年去大阪買o左個Sky Tree模型,同真實一樣會有粒紅、藍光,好靚~)

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-12, 10:01 AM   #770
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
Sky Tree早去都應該要排, 不過少人d咁解

隻天空樹鬆弛熊好得意好想入返黎

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-12, 10:05 AM   #771
魔法小王子

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
我都打算7月去Sky Tree
難得去到就上去行個轉啦,人地又新開,好天的話想駛多少少上埋去天望回廊
我8號到,佢10號開始有即日票,但係見佢開幕日咁多人,開始有少少驚會唔會即日票都會full

但係咩時間去好呢?朝早好天又多野睇,夜晚有夜景之餘座塔又會變色
(上年去大阪買o左個Sky Tree模型,同真實一樣會有粒紅、藍光,好靚~)
未來幾個月應該都好FULL...始終新開
魔法小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-12, 10:19 AM   #772
xxxxxx
Game Master

夜晚其實有無夜影呀...
上次夜晚去tokyo tower
唔知可能因為節電
望出去無乜景/燈
舊 05-23-12, 11:25 AM   #773
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
夜晚其實有無夜影呀...
上次夜晚去tokyo tower
唔知可能因為節電
望出去無乜景/燈
朝日電視台兩個月前拍o既Sky Tree第一展望台外望夜景
好唔好睇就好主觀...有人覺得睇到好多,有人覺得太高所有野好似Sim City咁細

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-12, 01:43 PM   #774
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
2012/5/23 香港線販售預告

Peach的香港─大阪(關西)線於5月23日下午三點半(香港時間)開始販售。

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-12, 01:46 PM   #775
Norm
=_="""""

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
2012/5/23 香港線販售預告

Peach的香港─大阪(關西)線於5月23日下午三點半(香港時間)開始販售。
因為佢係零晨機,所以已經放棄.....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「マクロス」新作TVシリーズ始動 Vol.5 money 日本動漫畫討論版 1315 06-04-23 06:12 PM
さがら総「変態王子と笑わない猫。」Blu-ray BOX 2016年5月25日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 175 07-11-17 10:16 PM
小畑健 x 大場つぐみ「バクマン。」実写映画化 2015年公開決定!丨佐藤健&神木隆之介主演 爽神 日本動漫畫討論版 750 10-05-15 12:13 AM
カヅホ「キルミーベイベー」Blu-ray BOX化 supermanlady 日本動漫畫討論版 68 04-27-15 06:08 PM
緑川ゆき「蛍火の杜へ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 16 02-28-12 04:16 PM

現在的時間是 09:17 AM

手機版 | APP版