Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
wing 10:39 AM 01-25-18
作者: Dr.KOF:
之前同人個飲茶
去那美星解放潛能
在少年JUMP+連載, 出埋單行本的, 唔知仲算唔算係同人.
neo2046 10:42 AM 01-25-18
DBFZ Combo Video
https://youtu.be/HDMZP8QqifA
作者: :

Dr.KOF 11:27 AM 01-25-18
作者: wing:
在少年JUMP+連載, 出埋單行本的, 唔知仲算唔算係同人.
應該叫咩?
wing 11:48 AM 01-25-18
作者: Dr.KOF:
應該叫咩?
版權持有人自己出, 通常叫外傳或者spin off
真!DC 02:36 PM 01-25-18
有個好重要問題想問一下

中文版是日配嗎(驚係英配)?
由手機版發出
wing 02:48 PM 01-25-18
作者: 真!DC:
有個好重要問題想問一下

中文版是日配嗎(驚係英配)?
由手機版發出
放心, 鬼佬review話佢地的版本都有齊英配同日配.
DanielDaniel 05:33 PM 01-25-18
得日配係對囗形
wing 05:37 PM 01-25-18
作者: DanielDaniel:
得日配係對囗形
英配雖然聽得明, 但D人聲完全聽唔慣.

就算口形跟英語, 香港我估D人都係聽日配多.
真!DC 05:59 PM 01-25-18
Utube見到gameplay片英配先諗到哩個問題
諗住買來自閉玩
見到d原作作重現既動作回憶起對龍珠既熱愛b
由手機版發出
DanielDaniel 07:25 PM 01-25-18
我見過用阿樂打贏立巴,立巴會放隻培植人偷襲阿樂。
阿樂一個龜波打爆培植人+立巴。仲要立巴訓响度個姿勢同阿樂當年比培植人炸死時一樣。 好頂癮。
holsety 11:04 PM 01-25-18
中文版幾時有?
fmptsrhk 11:18 PM 01-25-18
作者: holsety:
中文版幾時有?
2月1行版有中文
Cyber-Ninja 10:58 AM 01-26-18
琴日0:00後xbox版已經有得玩,不過server好似未開,玩住其他mode先。

Sent from my iPhone using Gaforum
thomthomchan 11:51 AM 01-27-18
玩緊steam版,個故事竟然係原創的,好正
Nicklaus 05:57 PM 01-27-18
個lobby系統真係好垃圾 ....
風間鈴木仁 06:23 PM 01-27-18
http://www.4gamer.net/games/384/G038403/20180127006/

2018年1月27日~1月28日,東京都新宿区の歌舞伎町シネシティ広場で,「ドラゴンボール ファイターズ」(PlayStation 4/Xbox One)オープニングイベントが開催されている。
 これは,新宿の街の活性化,盛り上げに貢献する「新宿歌舞伎町発信クールジャパン企画」
HON HON 07:28 PM 01-27-18
作者: 風間鈴木仁:
http://www.4gamer.net/games/384/G038403/20180127006/

2018年1月27日~1月28日,東京都新宿区の歌舞伎町シネシティ広場で,「ドラゴンボール ファイターズ」(PlayStation 4/Xbox One)オープニングイベントが開催されている。
 これは,新宿の街の活性化,盛り上げに貢献する「新宿歌舞伎町発信クールジャパン企画」
盡全力咁吸金...

今日下午响黃金見有間舖賣美版. 佢寫有日英AUDIO, 英SUBTITLE...
mrk 12:25 AM 01-28-18
作者: HON HON:
盡全力咁吸金...

今日下午响黃金見有間舖賣美版. 佢寫有日英AUDIO, 英SUBTITLE...
人地都寫明係美版,(其實係亞美版先真)
Only英字+英配有咩出奇(不過呢隻有收錄埋日配算有良心啦啩!)

PS:今日中午出左188,我都入左隻亞美版跟公仔$420,
咁啱去攞隻最近新出既PSVR中文Game,
本身想入MHW,但諗諗都係覺得自己之前一直對MH系列都冇咩興趣,(有試過一出即入MH4、同MHXX HD)
放棄入MHW,選左入龍珠Z,之前Beta時Miss左!
mrk 12:34 AM 01-28-18
琴日中午入左亞美版,
由於隻Game冇出過街機版,
請問官方有冇對大掣D掣 排位定過D標準設定架??
12號四分衛 01:00 AM 01-28-18
作者: mrk:
人地都寫明係美版,(其實係亞美版先真)
Only英字+英配有咩出奇(不過呢隻有收錄埋日配算有良心啦啩!)

PS:今日中午出左188,我都入左隻亞美版跟公仔$420,
咁啱去攞隻最近新出既PSVR中文Game,
本身想入MHW,但諗諗都係覺得自己之前一直對MH系列都冇咩興趣,(有試過一出即入MH4、同MHXX HD)
放棄入MHW,選左入龍珠Z,之前Beta時Miss左!
想問下係PS4定xbox 1版?
ComeLOLoh 04:17 AM 01-28-18
HORI 會出大掣,有少少興趣。
但我已有隻DOA Hori 大掣…
http://hori.jp/products/p4/DBF_stick/
mrk 10:56 AM 01-28-18
作者: 安安:
http://dengekionline.com/elem/000/001/662/1662980/
『ドラゴンボール ファイターズ』バトル中のBGMをアニメなどの主題歌やBGM等に変更できるDLCが配信決定
請問今次D收費BGM係咪日版先有份,定全版本都會有份??
sun-rance 12:23 PM 01-28-18
想問PC版有冇日字幕和日語配音?如果有我買PC版算
利申沒有PS4
ryanktk 12:39 PM 01-28-18
PS4 有亞美版?PSN好似淨係得中韓版,唔知dlc work唔work...我都想買美版,睇唔慣d譯名

Sent from my iPhone using Gaforum
Nicklaus 01:46 PM 01-28-18
作者: sun-rance:
想問PC版有冇日字幕和日語配音?如果有我買PC版算
利申沒有PS4
有日配音, 無日字幕(日UI都無)
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36  ... 最後

返回主題版面