Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-19-10, 11:07 PM   #726
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
expert 而家開團,有冇人有興趣?

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 11:31 AM   #727
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: POISON 查看文章
左下角有個改變過濾器乜黎
click唔到的
同埋已經冇set任何filter

引用:
作者: sivina 查看文章
其實..可能人人都係咁的
in game 既 server browser 我都係 internet 冇 game 搵得到
搵都係搵 custom game 有 tag 的 server
oh... 我都係得自訂個度有
但我個symptom同個網頁描述既一樣... join到game但host唔到, 係戰役個度又找不到遊戲...
希望valve再更新個時fix到呢個issue
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 02:04 PM   #728
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

host 唔到 game?
戰役即係邊個位?
玩開英文版中文我投降

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 05-22-10, 03:45 AM   #729
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

Left 4 Dead 2 Update Released
Product Update - Valve
Updates to Left 4 Dead 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Left 4 Dead 2

* Encore mutation: Last Gnome On Earth
* Realism Versus added as a permanent game mode
* Lobbies now default to "Official Dedicated"

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 05-22-10, 11:34 AM   #730
6eo
美波様!

引用:
作者: sivina 查看文章
host 唔到 game?
戰役即係邊個位?
玩開英文版中文我投降
戰役者係 coop
舊 05-31-10, 11:08 AM   #731
6eo
美波様!

新個mutation真係會玩到腎上腺素提高
好彩有一次失手既機會
舊 05-31-10, 11:17 PM   #732
6eo
美波様!

係個mutation度拎左 Parish 3分鐘過格個成就, 冇卒真係超輕鬆
全場一狂奔一隻怪都冇殺過

此篇文章於 06-01-10 12:32 AM 被 6eo 編輯。
舊 06-01-10, 01:55 AM   #733
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
係個mutation度拎左 Parish 3分鐘過格個成就, 冇卒真係超輕鬆
dang... i got this a long time ago lor in normal campaign mode...
i assure its much more exciting

舊 06-10-10, 06:42 PM   #734
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
今日開始玩無限的電鋸

Tank係3秒內被KO

舊 06-10-10, 06:58 PM   #735
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
我expert過,留一把電鋸,pipe boom,一枝sg,一枝針,行上路中途見針又拍過
四個人輪住掉pipe boom同boomer液
tank.....無視
不過代價係死兩件

舊 06-11-10, 09:08 AM   #736
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
4條電鋸佬衝埋去tank到一齊鋸
2秒一隻
電鋸無敵\ /

舊 06-11-10, 10:00 AM   #737
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: クラウド 查看文章
2秒一隻
電鋸無敵\ /
呢個任務打boom真係好想哭

舊 06-11-10, 10:02 AM   #738
6eo
美波様!

引用:
2秒一隻
電鋸無敵\ /
成日鋸到自己友多過敵人
舊 06-11-10, 03:17 PM   #739
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
作者: 神龍 查看文章
焗中
但有無敵電鋸
呢個問題不大,又唔係打對抗w

舊 06-12-10, 11:55 PM   #740
クラウド
死相が見えるぞ

真係火都黎埋
一入server打對抗已經見到自己訓低起身都灰埋
入返safe room包再拎包
條港女就開mic講話隊友走得慢
之後另外兩個又係咁比人打我去救又話慢

最後我零距離掉boomer汁引晒喪屍黎再打隻witch黎成隊大 才覽 火少 炒死左佢
死八婆,輸唔起返屋企插蕉打__啦

舊 06-13-10, 12:30 AM   #741
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
一個用手槍就係為左擋boomer啦

舊 06-21-10, 10:05 AM   #742
6eo
美波様!

新個mutation真係好難玩

LAG LAG地有時好難先射得中頭, 好快射到冇彈
尤其有tank/幾隻SI+卒個時好麻煩....
舊 06-21-10, 10:12 AM   #743
神龍
↘大家比d掌聲

多咗電擊器罰錢

舊 06-21-10, 10:20 AM   #744
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
多咗電擊器罰錢
咩黎?
點罰錢?

舊 06-21-10, 10:47 AM   #745
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
果個mutation其實係咪打common一定要射頭先有damage?

琴日終於得閒, 玩左一場, 感覺又好似冇咩關係咁
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-10, 11:14 AM   #746
クラウド
死相が見えるぞ

HEADSHOT果個....
我直頭打爆喪屍個頭
有o的無左個頭都仲係咁衝過黎攻擊....

舊 06-21-10, 11:52 AM   #747
6eo
美波様!

引用:
作者: Nicklaus 查看文章
果個mutation其實係咪打common一定要射頭先有damage?

琴日終於得閒, 玩左一場, 感覺又好似冇咩關係咁
係, common要射頭先死, 好麻煩
當你打d要衝既關(e.g. parish ch 2 & 5, dark C. ch4) 你就會覺得好好好難打

引用:
HEADSHOT果個....
我直頭打爆喪屍個頭
有o的無左個頭都仲係咁衝過黎攻擊....
應該lag機/死左未停者

我已經好耐冇打對抗
次次打親都係要同d街客夾黎打人地1 team個d, D街客有時有d仲要唔識打....
都冇咩所謂, 反正都預左輸架啦
最燥係D街客打幾打, 做完SI又走場, 跟手又要等一輸, 入到黎個D又係唔多識打既...
之後打一個CH/一死又走....
所以打下mutation, 打下expert算
打對抗留番同d fd一齊出去網吧先打
舊 06-21-10, 11:58 AM   #748
6eo
美波様!

Repeated

-DEL-
舊 06-21-10, 12:44 PM   #749
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
我已經好耐冇打對抗
次次打親都係要同d街客夾黎打人地1 team個d, D街客有時有d仲要唔識打....
都冇咩所謂, 反正都預左輸架啦
最燥係D街客打幾打, 做完SI又走場, 跟手又要等一輸, 入到黎個D又係唔多識打既...
之後打一個CH/一死又走....
所以打下mutation, 打下expert算
打對抗留番同d fd一齊出去網吧先打
何止係咁
我打對抗一入黎就兩邊都等
之後有人入就KICK
玩玩下有人入又KICK
打打下無啦啦又KICK

最Q憎同呢o的死粉腸打機
去high ping server打都無咁慶

舊 06-21-10, 12:46 PM   #750
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
咩黎?
點罰錢?
VS用過就罰25

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Zombie Apocalypse(Burn, Zombie, Burn! meets Left 4 Dead.) 神祕人1號 電視遊戲討論版 23 01-12-11 10:11 AM

現在的時間是 07:14 AM

手機版 | APP版