Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-14-08, 08:51 PM   #51
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
係屋企點燈籠.煲蠟
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 09:06 PM   #52
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
朝早俾人call去幫手
宴晝訓覺XD
而家整緊個Pocket PC+GPS送俾我細佬
陣間幫我個fd測試佢部mp3

舊 09-15-08, 12:22 AM   #53
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 管家婆 查看文章
係呀
今晚行左屯門公園一個圈
D燈又真係幾靚

某程度上懷念以前D草地係比人坐係度食月餅同玩燈籠 D人會帶埋收音機坐係度聽
我都有去喎 邊個係你呀
真係好墟冚呀果度
下雪又話去 搵笨
芭比就早我一日去左 嗚嗚

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 08:59 AM   #54
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: 管家婆 查看文章
係呀
今晚行左屯門公園一個圈
D燈又真係幾靚

某程度上懷念以前D草地係比人坐係度食月餅同玩燈籠 D人會帶埋收音機坐係度聽
我尋晚就係屯門公園同另一半做左這樣野

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 10:05 AM   #55
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
我尋晚就係屯門公園同另一半做左這樣野
好強烈的閃光
我琴日屋企仲要得自己一個...就訓果陣d朋友先搵我
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 01:30 PM   #56
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
我尋日都冇乜特別
起身打機->飲茶->睇漫畫->砌模型->臨十點零先走出去搵女友賞半個鐘月->返歸

不過尋晚好難得萬里無雲, 個月光又夠圓
好耐都冇試過咁 (早個幾[甚至十幾?]年, 年年中秋前後甚至正日都實有雨落咁濟 )
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 01:37 PM   #57
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
我尋日過得好充實
起身 > 踢波 > 同fd飲茶 > 返屋企溫陣書 > 又踢波 > 食飯 > 返屋企上網 > 訓

一個好理想o既假期

舊 09-16-08, 09:07 PM   #58
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
假期意外地充實
起床>約左朋友lunch>上佢度整Wii/ router/玩貓/睇相>團年>返家做功課

搞到今日都係上堂訓左

論壇跳轉

現在的時間是 03:52 PM

手機版 | APP版