Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-20-12, 02:23 PM   #51
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: GN00508771 查看文章
UC 基佬新機戈句 對獨角獸的王牌太早爆出來了吧

話說今集有冇山田用....
人氣女角唔會冇吧
3DS o個隻都有大岩蛇尼個人氣男角
擔心下空氣香菜同女王有冇份出場仲好
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 02:45 PM   #52
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
g-unit呀點都買隻支持下

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 02:48 PM   #53
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: wailala19 查看文章
age成個系列得一部參戰又真係冇乜所謂
今次又唔係好似f 咁每個系列咁玩??
age出一部
都係果句: 又可以出多輯

都話g unit好令人開心又驚喜

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 02:52 PM   #54
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
參戰作品仲有兩個???,一個係三國傳另一個會係乜呢?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 02:54 PM   #55
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: Sito 查看文章
唔好再三國啦
我想要美樹本高達(漫畫)
更想要少女哈曼

舊 06-20-12, 02:54 PM   #56
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
我要求好少
g unit 四部
古歷培
破壞將軍專用高達

其他機唔出都冇所謂
大哥果部蟹機一定要出
睇返真係堅型

舊 06-20-12, 03:06 PM   #57
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
大哥果部蟹機一定要出
睇返真係堅型
果部就算 唔出這漫畫都可以係ta 道參戰

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 03:53 PM   #58
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Sar8 查看文章
大哥果部蟹機一定要出
睇返真係堅型
計埋架啦
雙子座01
01LO裝備
02蟹型(?)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 03:56 PM   #59
埃及使者
玻璃般的存在

我只要有大哥機+古力培已經好滿足w

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 04:08 PM   #60
dust11

大哥機真係好型
其實對面條雜魚用o個部高達都幾靚(印象中
不過條友太廢太雜魚
舊 06-20-12, 04:14 PM   #61
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
咩話,又出啦,洗唔洗咁快,E幾年SD高達出得咁密
唔知E個係咪PSP上一集既進化版呢

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金

此篇文章於 06-20-12 04:26 PM 被 知世公主 編輯。
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 04:47 PM   #62
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
好彩psv無game玩一路未買,而家更覺得有先見之明。

舊 06-20-12, 05:32 PM   #63
watertea
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
PSN  IDvincent0731
我寧願出係大機 賣8400円
GGP好似仲多機過GGF?
watertea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 05:36 PM   #64
拉基亞斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2012
唔知幾時可以有得用Yamato gundam, 本MS大圖鑒都有佢希望有機會出
拉基亞斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 05:46 PM   #65
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
睇黎又係玩個d爛鬼break
救命

不過加左咁多機
都真係要玩

舊 06-20-12, 05:51 PM   #66
dust11

引用:
作者: VICT 查看文章
睇黎又係玩個d爛鬼break
救命

不過加左咁多機
都真係要玩
見到故事背景有GENERATION SYSTEM就知唔駛有期望
舊 06-20-12, 06:12 PM   #67
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
有冇下載版先?費事再由神枱攞部機落來
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 06:33 PM   #68
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
AGE有無得用山田做主駕先?上集3DS我話哂打爆左
今集點都會玩

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 06:41 PM   #69
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: Sito 查看文章
G-SAVIOUR
三國傳我唔介意呀...不過係就放晒D機落去啦...

其實我想要AOZ同SEED DESTINY ASTRAY
不過2個???應該冇乜可能

舊 06-20-12, 07:08 PM   #70
ShinDou

雖然我都唔鐘意break system,最好都係g gen f

不過新系統master skill好似幾過癮,好似幾屈機下,可能唔駛迫人屈lv先夠hell mode d機打
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 07:49 PM   #71
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: kyo353 查看文章
G-SAVIOUR
三國傳我唔介意呀...不過係就放晒D機落去啦...

其實我想要AOZ同SEED DESTINY ASTRAY
不過2個???應該冇乜可能
佢出G SAVIOUR或者GAIA GEAR我肯定買

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 09:34 PM   #72
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
計埋架啦
雙子座01
01LO裝備
02蟹型(?)
好似有7部高達
UNIT01
UNIT02
蟹機
UNIT01改
拿叉果部
BOSS機

好似仲有部敵役機(最尾同UNIT01改決戰)

舊 06-20-12, 09:43 PM   #73
ゆり

註冊日期: Nov 2004
dl版希望

舊 06-20-12, 11:05 PM   #74
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

PSN  IDchownett
以呢系列近期既出法,到UC出左第6集之後係咪會響PS3度出多隻有埋Age-3故事同VS astray既新作

鋼鐵7人版托比亞都算新機師?
00外傳係咪第1次響遊戲媒體出現,馮克既格射回去唔去到35?
隻Age-2個pose洗唔洗咁樣兼用隻生00法.......................

最後笨大有咩奶油係都要保留個一直都冇好評既ggen break到而家???

按: 究竟會有幾多人會用"的士佬"做初期master....

此篇文章於 06-20-12 11:08 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 11:09 PM   #75
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: chow263 查看文章
最後笨大有咩奶油係都要保留個一直都冇好評既ggen break到而家???
大條道理可以唔整咁多關
你唔見家陣係好多背景差唔多甚至可以無關既都可以break埋同一關咩 a

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BB戰士討論串.肆 [20 周年紀念新 SD 系列 - 三國傳...SD無雙(?!)] PTX-003C 收藏品討論版 1002 08-26-07 09:09 PM
[Help]SD Gundam walkgh 收藏品討論版 1 11-28-04 08:26 PM
美版sd? vov430 收藏品討論版 10 11-09-03 05:39 PM
SD咭..... 雪舟等楊 照相館 7 09-17-03 10:14 AM

現在的時間是 02:06 AM

手機版 | APP版