Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
收藏品討論版>景品/一番籤討論區
martinnitram 01:08 PM 03-14-10
作者: 雪代緣:
聽說macross劇場版一番賞下星期會再有得返, 到時可留意下

其實出黑白女王, 我反而想佢出最後果套海賊裝
黑白look響套野入面加埋只係出左幾分鐘, 雖果段畫面勁靚但印象都唔係好深
反而劇中高潮段都一直係海賊裝

C賞的綠毛可以全
香港有貨可抽? EVA 之前見o左一星期到已經無o左...
Spawn 21 02:52 PM 03-18-10
作者: 雪代緣:
聽說macross劇場版一番賞下星期會再有得返, 到時可留意下

其實出黑白女王, 我反而想佢出最後果套海賊裝
黑白look響套野入面加埋只係出左幾分鐘, 雖果段畫面勁靚但印象都唔係好深
反而劇中高潮段都一直係海賊裝

C賞的綠毛可以全
請問知唔知邊間會返?
前日去問過, 一係話唔知,一係話俾人訂曬冇貨
kanone 12:44 AM 02-27-10
今日係葵芳一TAKE抽中最想要既B賞

martinnitram 10:27 AM 02-27-10
作者: kanone:
今日係葵芳一TAKE抽中最想要既B賞

這些機會不是屬於我的.jpg...
我都係o係葵芳抽, o甘睇怕都可以收手...

btw, 入面有o甘多o野?
kanone 12:02 PM 02-27-10
作者: martinnitram:
這些機會不是屬於我的.jpg...
我都係o係葵芳抽, o甘睇怕都可以收手...

btw, 入面有o甘多o野?
果3張咭係另外抽 都係岩岩出 1張$18
全套16款
01 X1
02 X1
00+01+02 X1
插入栓 X1
碇真嗣 X1
渚薰 X2
美里 X1
綾波麗 X2
明日香 X3
真希波 X2
綾波麗+明日香+真希波 X1

P.S. 想中明日香、真希波最近吾好去信和1F抽住 因為我抽8包中哂
01 X1
美里 X1
明日香 X3
真希波 X2
綾波麗+明日香+真希波 X1
奇蹟少年J 01:15 AM 02-27-10

初號機好正
gingq7 01:05 PM 03-13-10
(星期三)見到實物 A,B,C 賞, 但冇價錢
同晚見到也苦有幾隻7xx俾人秒殺....
奇蹟少年J 01:20 PM 03-13-10
作者: gingq7:
(星期三)見到實物 A,B,C 賞, 但冇價錢
同晚見到也苦有幾隻7xx俾人秒殺....
應該無行貨, 7xx太貴lu, 點解係macross先咁貴?
eva a b c 都係3字頭之嘛
gingq7 01:45 PM 03-13-10
作者: 奇蹟少年J:
應該無行貨, 7xx太貴lu, 點解係macross先咁貴?
eva a b c 都係3字頭之嘛
EVA果幾隻走晒樣, macross今次雖然個樣都係平平(我覺得差過隻"軍裝")但造型一流 (由其是A賞 )
奇蹟少年J 09:54 PM 03-13-10
作者: gingq7:
EVA果幾隻走晒樣, macross今次雖然個樣都係平平(我覺得差過隻"軍裝")但造型一流 (由其是A賞 )
今日道道都無, 得一間有C賞$650, 仲要係最後一隻

其他賞都好少, 我想要隻碟同杯呀
gingq7 01:07 PM 03-13-10
話時話, 其實一番有冇行貨?
11281984 05:33 AM 03-19-10
想問下天元一番個A賞 現時點做650之外~其他地方仲有冇?
仲想問有冇見過呢隻 螺旋力全開版既A賞@@

奇蹟少年J 04:08 PM 03-19-10
作者: 11281984:
想問下天元一番個A賞 現時點做650之外~其他地方仲有冇?
仲想問有冇見過呢隻 螺旋力全開版既A賞@@
呢隻我諗香港無咁滯因為好似係抽獎限定品
有都應該好貴...

順帶一提MF既限定品A,B 獎, 頑童有, 好似2萬定3萬 "港紙"
雪代緣 09:07 PM 03-19-10
呢隻我諗香港無咁滯因為好似係抽獎限定品
有都應該好貴...

順帶一提MF既限定品A,B 獎, 頑童有, 好似2萬定3萬 "港紙"
白色裙孖裝?
上兩個月響秋葉原見到, 280000 yen
11281984 01:06 AM 03-22-10
想問下邊度仲有天元a賞~
現時都冇埋/_\
ammms 09:51 AM 03-22-10
作者: 11281984:
想問下邊度仲有天元a賞~
現時都冇埋/_\
上 Yahoo 睇下有冇得 bid
如果唔係就要過日本搵了
我都係好後期先入
搵到 8 字頭已經偷笑了
尤其係而家 yen 價升左咁多
Seifer 01:24 PM 04-01-10
請問有無人知邊度仲有得賣macross劇場版一番果8隻g賞
搵左好耐都唔見
gingq7 03:31 PM 04-01-10
作者: Seifer:
請問有無人知邊度仲有得賣macross劇場版一番果8隻g賞
搵左好耐都唔見
錢唔係問題的話, 鴉嗚應該有
我就買齊3隻女王算了...隻SP女王仲貴過3隻普通女王加埋
亍 ◣ 09:57 PM 04-01-10
T STYLE又出左個空氣清新機......真係有用的咩 (計埋之前o個堆................)
money 12:05 AM 04-02-10

yuuki7000 02:11 AM 04-14-10
我想問下葵芳邊度有得抽= =!?
奇蹟少年J 04:06 PM 04-14-10
LULU已出$85 一次
tung999 07:04 PM 04-14-10
抽左一次中C 條裙好鬼重 囧

martinnitram 11:43 PM 04-14-10
上次 eva $55 都覺得有o的貴, 今次要成 $85...
ifrict 11:49 PM 04-14-10
作者: martinnitram:
上次 eva $55 都覺得有o的貴, 今次要成 $85...
EVA本身係500YEN一次,CODE GEASS要800YEN架...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面