Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-27-14, 09:14 PM   #51
XMew
Banned User 2012-2015
_(┐「 ):)_

註冊日期: May 2003
アイラ・マジカワイイヨネン

引用:
作者: neo2046 查看文章
EX-S

嘩好靚喎 ! 個完成品要賣幾多錢?
http://www.g-system-shop.com/product...10&language=tc
白件$19000,完成品真係唔好問

| Facebook | Plurk | Blog | Pixiv | dART |
XMew 目前離線  
舊 01-27-14, 09:36 PM   #52
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
盲了

今集都係一片閃光算點

舊 01-27-14, 09:41 PM   #53
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
是否呢邊rip?
http://news.tbs.co.jp/newseye/tbs_newseye2113162.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 01-27-14, 09:42 PM   #54
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
我淨係見到『S』
可唔可以話比我聽邊到有『Ex-S』?

舊 01-27-14, 09:46 PM   #55
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
我淨係見到『S』
可唔可以話比我聽邊到有『Ex-S』?
我都睇唔到有Ex-S
圖中果隻點睇都只是S

我未睇今集

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 01-27-14, 10:10 PM   #56
simonwongdx
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003

EX-S

S

請留意心口

舊 01-28-14, 02:17 AM   #57
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
一開頭www阿寶老頭屋企同テム レイ回路www
重有TURN A記者同00記者

此篇文章於 01-28-14 02:21 AM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線  
舊 01-28-14, 03:58 AM   #58
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
模型基礎教學都融入埋動畫真係要寫個服字
誠倒瀉埋杯果汁果下真係笑左一地都係
海野藻屑 目前離線  
舊 01-28-14, 04:00 AM   #59
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
越來越好睇
未來情侶聯手,第日入G-GEN,要俾佢地出石破LOVE LOVE至得

此篇文章於 01-28-14 05:26 AM 被 BRA武藏 編輯。
BRA武藏 目前離線  
舊 01-28-14, 09:48 AM   #60
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: XMew 查看文章
アイラ・マジカワイイヨネン

http://www.g-system-shop.com/product...10&language=tc
白件$19000,完成品真係唔好問
買之前先要準備神檯一個

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線  
舊 01-28-14, 10:24 AM   #61
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing

而家睇番先發現
台面上真係有テム=レイ回路
三個記者全部都熟口熟面

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 01-28-14, 12:23 PM   #62
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
詳細研究下隻EXIA Dark Matter,其實本體係Repair II 黎架喎,
第二季機版權大丈夫?

舊 01-28-14, 04:03 PM   #63
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
應該係S(uperior) Gundam噃, 個胸同個膝頭個binder好明顯唔係Ex-S嚟

唔知係唔係, 大張正己嚮Twitter度話佢「郁」咗隻S-Gundam (可能係譯錯)
引用:
@G1_BARI

(Sガンダム動かしちゃったんだ…?(●ω●)>RT
聽講, 大張老師有份劃隻武者Astray咁話~

此篇文章於 01-28-14 04:38 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線  
舊 01-28-14, 08:36 PM   #64
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
一開始マリュー艦長媽媽係唔係哼緊SEED首OP?

舊 01-28-14, 08:44 PM   #65
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
唔記得左佢有腳個下笑左
s又好ex-s又好,佢識動就得啦。

舊 01-28-14, 09:45 PM   #66
girlmaycry
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
之後次序...
Gundam X > Astray> 肉包女 > 名人 ?
girlmaycry 目前離線  
舊 01-28-14, 10:23 PM   #67
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
今集d顏藝精彩到爆

舊 01-28-14, 11:01 PM   #68
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
今集砌模型d細位好得,用marker滲線太粗,同埋新手滲線抹唔乾淨
謎之天音 目前離線  
舊 01-29-14, 12:21 AM   #69
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 零式 查看文章
一開始マリュー艦長媽媽係唔係哼緊SEED首OP?
點聽都係啦...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 01-29-14, 12:34 AM   #70
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
(幻想中)訪問阿媽嗰兩位記者,好熟口面噃~~~

又有SD出場喇~

隻S好似唔郁得噃~

肉羊哩咖 目前離線  
舊 01-29-14, 02:29 AM   #71
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
竟然再出SD,給我來一話號斗丸吧!
Sito 目前離線  
舊 01-29-14, 02:35 AM   #72
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Sito 查看文章
竟然再出SD,給我來一話號斗丸吧!
最好同GOD同台演出

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 01-29-14, 03:19 AM   #73
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: GN00508771 查看文章
最好同GOD同台演出
要求召喚超機動大將軍

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 01-29-14, 01:05 PM   #74
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: 謎之天音 查看文章
今集砌模型d細位好得,用marker滲線太粗,同埋新手滲線抹唔乾淨
唔見得出面D專業玩家會乾淨得去邊囉
Van仔 目前離線  
舊 01-31-14, 10:25 PM   #75
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
16強魔王的話, 多數8強是泰國(服仇之戰), 4強是卡碧尼, 最後打名人

當然, 大前提是佢地唔好敗XD

不過反而想知會長果d機點樣出場......
axe1292 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
[PSP]Blade Dancer ~千年の約束~ [已售] neo2046 手提遊戲機討論版 58 03-13-06 05:19 PM
新海誠「雲、約束場所」UMD化 Hayami 日本動漫畫討論版 73 06-06-05 09:37 PM
雲、約束場所 macross7ra 日本動漫畫討論版 4 08-17-04 03:06 PM
BaseSon 「ONE2 ~永遠約束~ with VOICE」 Hayami H-GAMEの部屋 0 12-14-02 08:22 PM

現在的時間是 01:53 AM

手機版 | APP版