Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-22-07, 03:45 AM   #51
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
Bellamy 打左中場...
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 04:48 AM   #52
摩亞~
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 月舞 查看文章
你用呢d咁無聊既回覆冇用架喎
OH~

佢射過靚波唔等如佢把握能力唔差
我夠射過靚波, 又唔見我去踢英超...
你up咩?關咩事?你想用自己同人地比?

走完位射完唔入又有乜用呢
有乜用?咁企係度唔好郁囉

間唔中神來之筆入兩球靚波又有乜用呢...
無用架,幫球會羸波都無用架
加西亞係歐聯間唔中神來之筆入兩球靚波都係無用架

同樣, 就算古治埋門能力差
都唔代表比拿美把握能力唔差

同樣, 就算比拿美埋門能力差
都唔代表古治把握能力好好

ok?

比拿美又負碌咁捕到個靚位頂入波,多謝華迪斯
摩亞~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 04:51 AM   #53
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
睇多幾次華迪斯果球,真係覺得好正,益咗我地

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 04:52 AM   #54
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 摩亞~ 查看文章
OH~

佢射過靚波唔等如佢把握能力唔差
我夠射過靚波, 又唔見我去踢英超...
你up咩?關咩事?你想用自己同人地比?

走完位射完唔入又有乜用呢
有乜用?咁企係度唔好郁囉

間唔中神來之筆入兩球靚波又有乜用呢...
無用架,幫球會羸波都無用架
加西亞係歐聯間唔中神來之筆入兩球靚波都係無用架

同樣, 就算古治埋門能力差
都唔代表比拿美把握能力唔差

同樣, 就算比拿美埋門能力差
都唔代表古治把握能力好好

ok?

比拿美又負碌咁捕到個靚位頂入波,多謝華迪斯

好串呀
梗係要射入埋先有用架啦

如來你期望利記既正選前鋒只係d靠神來之筆入波既球員
做前鋒敗家多過入波就冇鬼用啦
即係好似高治入左幾球倒掛
但都冇人會話佢finishing好一樣

冇人講過古治好

一直d人都係講緊佢把握能力差
冇人講過佢攝位走位廢

講真今季比拿美finishing差係不爭既事實黎架啦
有睇開波既人都有眼睇
講多都無謂

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ

此篇文章於 02-22-07 04:58 AM 被 Rse9 編輯。
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 05:09 AM   #55
Rse9

今晚隊長傳d波冇球準

舊 02-22-07, 05:17 AM   #56
syncmaster
六番隊副隊長

嘩哈哈 2:1

Riise 正呀!!!!!

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 02-22-07, 05:18 AM   #57
Rse9

懷斯右腳射入

舊 02-22-07, 05:20 AM   #58
Rse9

連拿今場將d功力傳晒比對面龍
守得幾好

舊 02-22-07, 05:26 AM   #59
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
連拿今場將d功力傳晒比對面龍
守得幾好
偶好耐未見過龍門咁樣非法回傳

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 02-22-07, 05:31 AM   #60
Rse9

讚完之後就連續3球接傳中球失敗

舊 02-22-07, 05:39 AM   #61
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
讚完之後就連續3球接傳中球失敗
真係睇到偶手心出汗

羸咗喇!!!!!

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 02-22-07, 05:41 AM   #62
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: syncmaster 查看文章
偶好耐未見過龍門咁樣非法回傳
個球真係冇可能唔俾牌, 擺到明係專登. 不過既然贏咗, 就算啦
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 06:01 AM   #63
摩亞~

註冊日期: Feb 2005
作客贏2:1

引用:

好串呀
梗係要射入埋先有用架啦

如來你期望利記既正選前鋒只係d靠神來之筆入波既球員
做前鋒敗家多過入波就冇鬼用啦
即係好似高治入左幾球倒掛
但都冇人會話佢finishing好一樣

冇人講過古治好

一直d人都係講緊佢把握能力差
冇人講過佢攝位走位廢

講真今季比拿美finishing差係不爭既事實黎架啦
有睇開波既人都有眼睇
講多都無謂
讚古治勁又比你話無聊,答你野又話我串,你想點呀大師兄?

用你係街場入過靚波既水準黎同英超既水準比...hahahaha

人地入波你就話人神來之筆,既然你話神來之筆我咪講下加西亞囉

又關高治事,講埋科拿啦

你都識講啦,咪就係你呢d人淨係識講人差果d野,唔見讚下佢d好處囉

我都無話過比拿美finishing好好,只不過唔抵得d人淨係識彈人唔識讚人姐
摩亞~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 09:13 AM   #64
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
傳聞打人同被打果兩個一人一球
其中一球仲係傳聞打人助攻比被打果兩

renia的出迎實在.......

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 09:15 AM   #65
ly1122
吃喝玩樂王

註冊日期: Aug 2005
yeah!!! 作客贏波!!
仲記得果時佢地抽到利記開心到歡呼

仲有主場....要加油啊

另...2位師兄, 比拿美同古治都唔係同類型前鋒, 邊有得比呀..
再講, 一個話佢好, 一個話佢唔好, 其實無準則話點先好點先唔好,
呢d個人觀感既野就唔好拗啦....
新年流流加上我地贏作客, 開心d發貼啦

Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
YOU'LL NEVER WALK ALONE
ly1122 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 09:37 AM   #66
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
賓sir 熟讀西甲, 希望下場最少和就得

let's celebrate

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 10:34 AM   #67
Oaf
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
YEAH!!!
宰殺巴塞!!!
有冇精華睇
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 11:08 AM   #68
syncmaster
六番隊副隊長

不過上半場打得幾差,係下半場好D...

下半場成日見到3個人圍住球王,壓迫做得幾好~

古治唔少機會,無入球運氣差咗D姐~

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 02-22-07, 11:13 PM   #69
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
well done liverpool!!!

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 04:23 PM   #70
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
對巴塞利記中場搶斷數據

懷斯九搶六中
毛毛十六搶十一中
阿朗素九搶九中
謝拉特五搶三中

無名英雄
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 04:57 PM   #71
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
對巴塞利記中場搶斷數據

懷斯九搶六中
毛毛十六搶十一中
阿朗素九搶九中
謝拉特五搶三中

無名英雄
好屈機...
下場返主場有咁既效率,出線在望

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 05:03 PM   #72
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
對巴塞利記中場搶斷數據

懷斯九搶六中
毛毛十六搶十一中
阿朗素九搶九中
謝拉特五搶三中

無名英雄
沙比成功率仲高過毛毛
毛毛搶斷次數高就遇左

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 05:09 PM   #73
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
有冇消息話momo要抖幾耐?
中場唔冇左佢=冇左層屏障
馬斯未落過場又唔知踢成點
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 02:27 PM   #74
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
傳祖記知利記對查斯古特好有興趣
打算提出以高治一換一
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 02:29 PM   #75
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
不值得 高治始終年輕 有進步空間 Trezequet 要一段時間去適應英超打法 相信只會走下坡
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
KOEI新作BladeStorm 百年戰爭 [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 276 02-23-11 12:01 PM
THE IDOLM@STER 神祕人1號 電視遊戲討論版 222 02-12-07 10:50 PM
三國志X 討論區 Janus PC電腦遊戲討論版 694 05-21-05 03:07 PM
[GBA]惡魔城~暁月の円舞曲圖片及影片,5/8發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 40 02-16-03 05:40 PM

現在的時間是 06:31 AM

手機版 | APP版