Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
<<繼續談情>>>[因父之名] X 得太快 ?
歌絲˙暮斯 09:12 AM 09-18-14
頭 po 都話, consider as lost
上緊救生船

不過條鏈俾唔到佢手我覺得有 d 遺憾
保養包裝說明書起佢度, 得條鏈條條 fing 起我度

作者: sonic:
一直都係你以為....
我旁觀者認為佢話未準備好時,這個point就開始斷聯嗎?
如果係這個時間點開始斷聯,我諗你應該做左有食唔食呢個錯,咁已經無救了,放棄啦key time已經無左
點樣有食唔食?唔早d搵返佢?

其實我對佢講個好大既大話, 話係上年底同 ex game over, 實情係幾個月前
唔通我真係同佢講十日前散左先搵你咩
佢有追問過我, 話聽到有 d 前後唔岩 
我果時求奇老作係有 bug
sonic 10:07 AM 09-18-14
作者: 歌絲˙暮斯:
上緊救生船

其實我對佢講個好大既大話, 話係上年底同 ex game over, 實情係幾個月前
XD咁你前後唔前稱,惹人奇怪,真係死得剛剛好XD

我原本只係諗住你係鍚佢過晚錯過左機會
點知你又有新情報出來

條鏈送唔出去未送比下一手啦,除非你好有米,否則都唔建議咁早送禮既
犬夜叉 11:57 AM 09-18-14
上緊救生船

很好,certify,file closed
想唔話你係魔鬼都唔得

條鏈你都係舉左佢啦
貴重飾物呢樣野recycle始終都會影響你同下一任嘅關係
歌絲˙暮斯 12:49 AM 01-18-15
原來有 new season

前兩日佢突然間 unblock 我話之前 d 野太突然乜乜乜, 唔識處理, 感到 confused, 所以選擇單身, so sorry wor.

話不如由朋友開始

之但係我已經拖緊另一個兩個月 , 今次學精左, 未咁快推上床住 , 但 kiss 同兩隻手已經

原本佢話叫我買過條鏈我真係買左, 不過已經送左俾 e+果個做 bday 禮物
某F 03:44 PM 01-28-15
無話快唔快
一齊既經歷同成長先最重要
發生一件事,勝過係一齊成年
kin~kin 11:44 AM 01-30-15
睇樓主d情史真係得啖笑

似係問意見咁, 其實就係曬命
>>>>>劉伯<<<<< 12:01 PM 02-02-15
作者: kin~kin:
睇樓主d情史真係得啖笑

似係問意見咁, 其實就係曬命
[深潛人士]其實咪同d富二代一樣囉, 有女就食, 食完就走咁啫[/深潛人士]
Ringo 12:41 PM 02-02-15
原來有 new season

前兩日佢突然間 unblock 我話之前 d 野太突然乜乜乜, 唔識處理, 感到 confused, 所以選擇單身, so sorry wor.

話不如由朋友開始

之但係我已經拖緊另一個兩個月 , 今次學精左, 未咁快推上床住 , 但 kiss 同兩隻手已經

原本佢話叫我買過條鏈我真係買左, 不過已經送左俾 e+果個做 bday 禮物

推左去殘廁?
kin~kin 03:11 PM 02-02-15
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
[深潛人士]其實咪同d富二代一樣囉, 有女就食, 食完就走咁啫[/深潛人士]
老老實實, 佢講0既係咪事實我地冇人知, 我只係見到條友好渴望在網絡世界上得到滿足感同成功感, 其實都幾可悲
尼路 09:44 AM 02-03-15
老老實實, 佢講0既係咪事實我地冇人知, 我只係見到條友好渴望在網絡世界上得到滿足感同成功感, 其實都幾可悲
唔會可悲架,因為都無人會講大大你巧勁勁呀咁無滿足感同成功感又點會可悲呢。
歌絲˙暮斯 11:37 AM 02-03-15
你係我肚裡條蟲, 我幾時開心有滿足感同成功感你都知
歌絲˙暮斯 11:38 AM 02-03-15
作者: Ringo:

推左去殘廁?
你又唔係未試過
Ringo 11:43 AM 02-03-15
你又唔係未試過
打鐵拳打到傻左呀你?
返去訓啦你,一日到黑起度FF
犬夜叉 08:24 PM 02-03-15
作者: 尼路:
唔會可悲架,因為都無人會講大大你巧勁勁呀咁無滿足感同成功感又點會可悲呢。
其實自我地回post開始我地已經輸哂, 已經滿足左佢
kin~kin 12:57 AM 02-04-15
你係我肚裡條蟲, 我幾時開心有滿足感同成功感你都知
只係你做得太明顯嗟,司馬昭之心路人皆見
>>>>>劉伯<<<<< 02:50 PM 02-05-15
作者: 犬夜叉:
x人愛自high嘛, 是但啦
綾小路雷太 04:07 PM 02-05-15
孰勝孰負根本冇人知曉

你睇人時,其實人地都係睇緊你
kin~kin 11:25 AM 02-06-15
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
x人愛自high嘛, 是但啦
作者: 綾小路雷太:
孰勝孰負根本冇人知曉

你睇人時,其實人地都係睇緊你
網上留個言嗟, 有咩話輸唔輸, 咪當做善事囉
樓主d低能自high行為真係笑佢xx 怕佢嬲
kita 06:29 PM 02-06-15
樓主得閒UPDATE下,等大家有花生食下
歌絲˙暮斯 11:49 AM 02-11-15
網上留個言嗟, 有咩話輸唔輸, 咪當做善事囉
樓主d低能自high行為真係笑佢xx 怕佢嬲
你咪又係條葡萄 JJ
唔好話唔係丫
歌絲˙暮斯 11:54 AM 02-11-15
作者: kita:
樓主得閒UPDATE下,等大家有花生食下
無乜.
幾個鐘至幾日一個 WATSAPP

佢話佢 SINGLE 問我係咪.
我話係 其實都有好罪惡感 (OK 我認想呃蝦條)
其他都係求其問下答下咁

我就黎忍唔住問佢 UNBLOCK 我同我 KEEP 返 CONTACT 做乜
Ringo 01:15 PM 02-11-15
無乜.
幾個鐘至幾日一個 WATSAPP

佢話佢 SINGLE 問我係咪.
我話係 其實都有好罪惡感 (OK 我認想呃蝦條)
其他都係求其問下答下咁

我就黎忍唔住問佢 UNBLOCK 我同我 KEEP 返 CONTACT 做乜
做乜?可能掛住你條幼菇卦
kin~kin 11:08 AM 02-16-15
你咪又係條葡萄 JJ
唔好話唔係丫
你真係得0既, 自我感覺良好到咁0既地步
為左你幾隻字我就要葡萄, 咁我咪好唔得閒? 定係你認為個個都好傻好天真, 你寫乜就信乜?

我做得明顯0既果d唔係叫葡萄, 係話你傻仔咋, 仲話司馬昭之心路人皆見, 我做得咁明顯你都睇唔到?
咁睇黎我去得未夠盡喎
藍莓咖啡 09:57 AM 02-17-15
我當佢全部都係真架,佢搵黎搵去都係妹妹仔
D出黎做野的男性,又送厚禮,好似好叻好成熟咁,
妹妹仔好易氹架咋......

不過我覺得每呃一餐蝦條都要送貴野唔係好划算
我見人地呃蝦條都唔駛送乜滯,送都唔駛送咁貴
佢依家咁樣仲貴過明買明賣。
Ringo 10:06 AM 02-17-15
作者: 藍莓咖啡:
我當佢全部都係真架,佢搵黎搵去都係妹妹仔
D出黎做野的男性,又送厚禮,好似好叻好成熟咁,