Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-10-12, 02:23 AM   #51
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
打120齊玉
差陳群就全魏master
今日無打過皇帝/以上
9230...繼續努力!
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-12, 02:27 AM   #52
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 画伯 查看文章
打120齊玉
今日無打過皇帝/以上
90齊第1個
終於69
用返so果然順手d
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-12, 02:40 AM   #53
石原夏織

引用:
作者: tongmak 查看文章
90齊第1個
終於69
用返so果然順手d
下次我要報仇咁都迎輸囉
你都係so算吧
舊 08-10-12, 09:54 AM   #54
鬼哥是god
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: b_boy 查看文章
$40 玩2局3分1
之後坐足30MIN 陪狗仔(?)掃毒
B神係咪習慣報細數
($30+$15)

引用:
作者: flyingdog 查看文章
呢個Ver仲打漢既人真係勇者黎
卡榜一百名得九張漢
漢4仲大把人打緊, 勝率又唔係咁差.
玩下無所謂o既.
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-12, 10:01 AM   #55
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
B神係咪習慣報細數
($30+$15)

漢4仲大把人打緊, 勝率又唔係咁差.
玩下無所謂o既.
入30, 第二局比人熄機, 開番仲有1個COIN係入面, 咪死氣氣入多$10打多局羅

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-12, 10:01 AM   #56
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
打120齊玉
今日無打過皇帝/以上
你升軍師真係快

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-12, 10:24 AM   #57
石原夏織

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
你升軍師真係快
17張ic喇..唔快喇
舊 08-10-12, 10:28 AM   #58
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
17張ic喇..唔快喇
你好似有幾隻係近排先升喎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 08-10-12, 10:48 AM   #59
石原夏織

引用:
你好似有幾隻係近排先升喎
集增精兵集陣同突鬥
本身都1718唔算快
舊 08-10-12, 10:53 AM   #60
b_boy
↘呆~

引用:
17張ic喇..唔快喇
我35張先全綠MASTER

淯底可保一世平安
舊 08-10-12, 11:06 AM   #61
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
集增精兵集陣同突鬥
本身都1718唔算快
真屈機
唔雙激特訓下17升master要幾耐

舊 08-10-12, 11:17 AM   #62
石原夏織

引用:
作者: b_boy 查看文章
我35張先全綠MASTER
我淨用魏軍師。。。同我升左無責任軍師我會升其他
引用:
真屈機
唔雙激特訓下17升master要幾耐
老實2張都唔知得唔得
舊 08-10-12, 11:20 AM   #63
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
我淨用魏軍師。。。同我升左無責任軍師我會升其他

老實2張都唔知得唔得
激特訓下呢

舊 08-10-12, 11:51 AM   #64
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: maxwaver 查看文章
對面最尾個波太快開俠者同埋根本唔洗番去守.....淨係突中間已經搞掂....

舊 08-10-12, 11:53 AM   #65
Norm
=_="""""

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
堅打緊漢

你問我 見唔到機略同礎就得............
大練兵個version 仲傷心
係咪都係打緊神術?我覺得完全冇問題

舊 08-10-12, 12:03 PM   #66
danny20041992
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2011
有冇人可以幫手post片??

舊 08-10-12, 12:07 PM   #67
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: Norm 查看文章
係咪都係打緊神術?我覺得完全冇問題
3騎弱化左 呂布少左

其實ok 但同天so 一比 就覺得天so free 好多

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-12, 12:30 PM   #68
Norm
=_="""""

引用:
3騎弱化左 呂布少左

要有愛!

舊 08-10-12, 12:57 PM   #69
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
下次我要報仇咁都迎輸囉
你都係so算吧
珍係唔識用陰陽
都係so尼d野o岩我
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-12, 01:10 PM   #70
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
珍係唔識用陰陽
都係so尼d野o岩我
咁快唔打陰陽

舊 08-10-12, 02:17 PM   #71
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
3騎弱化左 呂布少左

當你見到赤火, 落雷, 大水計你就會覺得神術FREE好多
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-12, 02:19 PM   #72
b_boy
↘呆~

剛剛遇到無雙入米道+樊氏+董白...
一隻周倉, 一隻馬姬頂佢3隻半

淯底可保一世平安

此篇文章於 08-10-12 02:22 PM 被 b_boy 編輯。
舊 08-10-12, 02:54 PM   #73
石原夏織

引用:
激特訓下呢
全20粒應該快好多
引用:
珍係唔識用陰陽
都係so尼d野o岩我
你自己知點解架啦..
舊 08-10-12, 03:27 PM   #74
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
全20粒應該快好多

你自己知點解架啦..
我唔識拍單挑
不過我應該升3隻軍師就夠

舊 08-10-12, 03:50 PM   #75
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
全20粒應該快好多
激特訓之下
如果17lv頭 全20粒, 可能15次左右ok!
我之前16lv最尾 經常1x粒(有幾次20粒), 好似21次ok!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LII 鬼東東 街機心得交流討論區 1040 08-09-12 02:30 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM

現在的時間是 02:21 PM

手機版 | APP版