Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-28-03, 10:11 PM   #51
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDThe_Yasu
引用:
Originally posted by 子龍 :
收刀姿勢更是型到爆
x2 呀 ~~

黄公覆!生涯現役じゃぁぁぁぁあああああーーー(ノ ゜Д゜)ノ ヤライデカ
鬼怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:30 AM   #52
~@千千@~
Game Master


註冊日期: Sep 2002
有冇人練捐精(兼貞)?
好唔好用....
家陣玩緊村雨...遲下會玩搞基丸
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 02:08 AM   #53
q^__^p
God of Gamer
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
Originally posted by 子龍 : 收刀姿勢更是型到爆
對,收刀o個下十足十《浪客劍心》的四乃森蒼紫,型到震~
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 10:21 AM   #54
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
Originally posted by q^__^p :

對,收刀o個下十足十《浪客劍心》的四乃森蒼紫,型到震~
我覺得最好玩都係成日可以前邊同後邊咁跳來跳去,o的雜魚就會唔理跳三七廿一咁照斬,跟住你就可以無限段送佢一程:cwm:
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 12:26 PM   #55
q^__^p
Hobby收集者

引用:
我覺得最好玩都係成日可以前邊同後邊咁跳來跳去,o的雜魚就會唔理跳三七廿一咁照斬,跟住你就可以無限段送佢一程:cwm:
等我試下先~
btw,我遲下都打算練番把浮雲小太刀

雖然比大家遲了點,但經過數日來的努力,終於練成把「神佛拵 陸奧白金」,攻322、防260
舊 10-30-03, 01:16 PM   #56
葉月健

註冊日期: Jan 2002
引用:

等我試下先~
btw,我遲下都打算練番把浮雲小太刀

雖然比大家遲了點,但經過數日來的努力,終於練成把「神佛拵 陸奧白金」,攻322、防260

把刀段左幾耐??

舊 10-30-03, 01:53 PM   #57
q^__^p
Hobby收集者

引用:
Originally posted by 葉月健 :
把刀段左幾耐??
我諗...前後約七、八個鐘頭倒啦...
舊 10-30-03, 01:55 PM   #58
葉月健

引用:

7,8個鐘...
真係好夠耐性

舊 10-30-03, 02:22 PM   #59
q^__^p
Hobby收集者

引用:

7,8個鐘...
真係好夠耐性
過獎了
過程真係好悶,邊睇漫畫邊鍛都有點頂唔順...
下次再鍛刀(浮雲小太刀 or 美帝骨 其一)應該再冇咁好心機
舊 10-30-03, 04:32 PM   #60
葉月健

引用:

過獎了
過程真係好悶,邊睇漫畫邊鍛都有點頂唔順...
下次再鍛刀(浮雲小太刀 or 美帝骨 其一)應該再冇咁好心機
最強既刀一把都夠吧
其他果d段到攻防各+1xx已經夠晒

舊 10-30-03, 05:03 PM   #61
~@千千@~
Game Master


為左迎接一擊死mode....
我已經整左把9999 既神"替"、浮雲小太刀
我要斬爆d 電腦
舊 10-30-03, 05:06 PM   #62
~@千千@~
Game Master


引用:

start + select + l1+l2+r1+r2 reset 都唔使咁耐架喎....
我用坪八行得咁慢鍛刀都唔使兩個幾鐘
舊 10-30-03, 05:11 PM   #63
SherMan

引用:
Originally posted by ~@千千@~ :
為左迎接一擊死mode....
我已經整左把9999 既神"替"、浮雲小太刀
我要斬爆d 電腦
9999點整
舊 10-30-03, 05:18 PM   #64
葉月健

引用:
9999點整
除金手指外別無他法吧

舊 10-30-03, 05:39 PM   #65
~@千千@~
Game Master


引用:

除金手指外別無他法吧
鍛刀鍛到二百幾防禦不如用老金
舊 10-30-03, 05:45 PM   #66
葉月健

引用:
Originally posted by ~@千千@~ :

鍛刀鍛到二百幾防禦不如用老金
又唔係咁講
老金始終都係更改隻GAME D內容先可以咁
邪道始終都係邪道
SL大法係就係好浪費時間,但始終係正常咁玩隻GAME

舊 10-30-03, 05:49 PM   #67
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

我玩正版, 唔捨得用老金黎減低耐玩度

黄公覆!生涯現役じゃぁぁぁぁあああああーーー(ノ ゜Д゜)ノ ヤライデカ
舊 10-30-03, 08:35 PM   #68
葉月健

隻GAME唔知做乜...
去做青門任務,佢俾親都係集金
已經做左成10次都有 都係集金

舊 10-30-03, 08:59 PM   #69
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

引用:
隻GAME唔知做乜...
去做青門任務,佢俾親都係集金
已經做左成10次都有 都係集金
唔係叫你撻野咪算好 lor

舊 10-30-03, 09:10 PM   #70
葉月健

引用:
Originally posted by 鬼怪 :
唔係叫你撻野咪算好 lor
但係我想玩音殺同強奪
而且偷野都好好玩,唔難玩
等一陣爆機後玩坐刀先

舊 10-30-03, 09:45 PM   #71
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

引用:

但係我想玩音殺同強奪
而且偷野都好好玩,唔難玩
等一陣爆機後玩坐刀先
撻野好悶的....日頭比岡引見倒仲要的你去奉行所.....:@_@":

舊 10-30-03, 10:06 PM   #72
葉月健

引用:
Originally posted by 鬼怪 :
撻野好悶的....日頭比岡引見倒仲要的你去奉行所.....:@_@":
我撻野前必先視察環境
再殺光所有岡引同同心

舊 10-30-03, 10:26 PM   #73
SherMan

話實唔太識點撻到o野|||
舊 10-30-03, 10:32 PM   #74
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

引用:

我撻野前必先視察環境
再殺光所有岡引同同心
殺埋町人吧

舊 10-30-03, 10:32 PM   #75
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

引用:
話實唔太識點撻到o野|||
要正面撞, 佢蚊刀都冇道具就出町再入過

論壇跳轉

現在的時間是 05:51 AM

手機版 | APP版