Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
手提遊戲機討論版>ゼルダの伝説 トライフォース3銃士 / The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
mrk 10:57 PM 10-20-15
作者: Sea:
好景 日版賣$268
我今晚係188大舖入左熟客價$260
mrk 11:00 PM 10-20-15
薩爾達3劍士DL Play原來一定要近身齊晒3人先開到局(不能2缺1)

PS:明明之前隻LuiGi鬼屋2都可以先幫朋友機DL左先,
然後一齊Online玩!
holsety 12:26 AM 10-21-15
can internet online link play?
SilverShadow 12:56 AM 10-21-15
作者: mrk:
薩爾達3把劍DL Play原來一定要近身齊晒3人先開到局(不能2缺1)

PS:明明之前隻LuiGi鬼屋2都可以先幫朋友機DL左先,
然後一齊Online玩!
無得DL完畀個fd 再兩個人一齊online,對我黎講即刻吸引力大減...
Sea 01:09 AM 10-21-15
作者: holsety:
can internet online link play?
可以, 但而家好少人
mrk 06:34 AM 10-21-15
可以, 但而家好少人
你要明白全世界暫時得台灣同香港偷跑左ge!!!
hkradio 01:20 PM 10-21-15
有沒有朋友外出,想知今天美版到了沒有?謝謝。
八仙果 01:26 PM 10-21-15
信和地庫$279。
一樓$248。
八仙果 01:31 PM 10-21-15
作者: hkradio:
有沒有朋友外出,想知今天美版到了沒有?謝謝。
信和唔見。@13:35
hkradio 02:57 PM 10-21-15
作者: 八仙果:
信和唔見。@13:35
謝謝。近來美版好像很少偷步。
mrk 07:31 PM 10-21-15
作者: hkradio:
謝謝。近來美版好像很少偷步。
日元平,美元貴,係都偷日版先啦!
mrk 07:33 PM 10-21-15
作者: 八仙果:
信和地庫$279。
一樓$248。
$248咁平,低處未算低!

PS:琴晚我188個面入手價都要$260
哥薩克 12:42 AM 10-22-15
玩左成晚
雖然買之前都預左佢謎題難度有限,但竟然後期迷宮俾到驚喜
都要稍為諗下先過到
而且都幾講合作

搵唔到朋友一齊玩都唔緊要
搵陌生人都幾快開到局
不過當然無搵識既人咁好默契啦(或者無得line/whatsapp溝通

又雖然無得用app溝通,但game入面8個panel都好足夠簡單既指示
美中不足係想佢加多兩個表情,大笑同恥笑
見到好笑野又無得表達有D辛苦

結論係有D心動就好拿拿淋去買黎趁墟,2百幾都唔算係貴
要coop既game越遲就越難搵人玩....(當然你想要單機刷晒咁多個迷宮都係可以既,無咁有趣囉
鐘意zelda同合作play既我覺得都唔好錯過
Sea 01:04 AM 10-22-15
終於過晒前4個area,
但特別任務果d 要等好耐先搵到人.....始終未到正式發售日
好多時都會遇到相同果幾個人
如果有埋交換素材就好, 成埋抽唔到想要果d
fami~yan 01:17 AM 10-22-15
今集我覺得變3個人玩,歡樂過之前4人玩,4人太亂喇
哥薩克 01:57 AM 10-22-15
終於過晒前4個area,
但特別任務果d 要等好耐先搵到人.....始終未到正式發售日
好多時都會遇到相同果幾個人
如果有埋交換素材就好, 成埋抽唔到想要果d
唔驚line grp太嘈可以add埋入去隨時召喚人黎開場
swatty 09:15 AM 10-22-15
朋友可以的話面連玩會好歡樂
唔識的人真是好有驚喜
記得一關唔係掉錯位置就掉我落街
最後卡住左係我的起佢跳樓...

今日正日老任個上網會唔會 LAG同爆...
Sea 09:24 AM 10-22-15
作者: 哥薩克:
please add me
ricerice 01:15 PM 10-22-15
己入
未得閒開機玩
hkradio 03:59 PM 10-22-15
旺角今天未有美版。報告完畢。
golan 10:09 PM 10-22-15
作者: swatty:
朋友可以的話面連玩會好歡樂
唔識的人真是好有驚喜
記得一關唔係掉錯位置就掉我落街
最後卡住左係我的起佢跳樓...

今日正日老任個上網會唔會 LAG同爆...
面聯應該超正
上網都好過癮
mrk 11:27 PM 10-22-15
玩左成晚
雖然買之前都預左佢謎題難度有限,但竟然後期迷宮俾到驚喜
都要稍為諗下先過到
而且都幾講合作

搵唔到朋友一齊玩都唔緊要
搵陌生人都幾快開到局
不過當然無搵識既人咁好默契啦(或者無得line/whatsapp溝通

又雖然無得用app溝通,但game入面8個panel都好足夠簡單既指示
美中不足係想佢加多兩個表情,大笑同恥笑
見到好笑野又無得表達有D辛苦

結論係有D心動就好拿拿淋去買黎趁墟,2百幾都唔算係貴
要coop既game越遲就越難搵人玩....(當然你想要單機刷晒咁多個迷宮都係可以既,無咁有趣囉
鐘意zelda同合作play既我覺得都唔好錯過
老任預你地都係用Line/Whatapp/微信/fb message傾!(本身只得8個,唔夠用就預左啦!)
但好處係出街行手機WiFi Hotspot玩約1個鐘分比2部機都只係食我約100MB流量有找!(當時我同我fd都係188入Game)

PS:城鎮有間房有嘢抽限每1日1回,記得每日都要去呀!
PS2:隻Game重有擦身玩
PS3:同埋聽講「素材方面」有個「朋友之証」要求面連玩先有!
PS4:多謝樓上報料,美版果然冇偷跑到!
mrk 11:53 PM 10-22-15
please add me
me too now(放假中,可以玩夜D!)
Kris 08:55 AM 10-23-15
如果美版今日旺角有得賣希望有師兄可通知聲
swatty 09:04 AM 10-23-15
作者: golan:
面聯應該超正
上網都好過癮
而家仲多個原因要朋友之証
直頭要約出來面連
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面