Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-18-04, 09:35 PM   #51
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003

快D出中文版啦............

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-04, 09:38 PM   #52
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 美堂蠻

有無消息話會出

舊 08-18-04, 09:42 PM   #53
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
引用:
原來出左兩期啦Orz
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-04, 10:45 PM   #54
美堂蠻
蛇夫座的使者

係呀,不過我連本ZERO都未睇呀..........
快D中文化左本ZERO先啦..............

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

舊 08-19-04, 06:49 PM   #55
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Question

引用:
作者: 小17
重大發現

原來漫畫扇頁入面個封面有.hack各人現實中的樣子
包括米蕾優 @Q@
點知邊個打邊個?
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-04, 07:07 PM   #56
森羅

引用:
作者: 黑咪 破壞大王
點知邊個打邊個?
斷估mode發動
前面:
男女主角+米蕾優
左:狗仔
右:神威

後面:
冒牌外國人,孤獨王,兩個助理同飛甩雞毛

以上
舊 08-19-04, 09:59 PM   #57
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Wraith
斷估mode發動
前面:
男女主角+米蕾優

後面:

以上
飛甩雞毛<--- 望正面男那位?
冒牌外國人應該是女吧?
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-04, 10:11 PM   #58
森羅

引用:
作者: lysnel
飛甩雞毛<--- 望正面男那位?
冒牌外國人應該是女吧?
感覺上係背脊對住你個人先係雞毛
話曬叫蒼天丫嗎

仲有,乜佢唔似女仔咩
舊 08-19-04, 10:32 PM   #59
Bahamut

引用:
感覺上係背脊對住你個人先係雞毛
話曬叫蒼天丫嗎

仲有,乜佢唔似女仔咩
初時我都想係背脊對住個位, 但睇4格時蒼天真人髮係用白色? 背脊對住係灰色?(黑色畫面問題)

我一路覺得佢係女仔, 唔係又一希望幻滅la! 1代米蕾優已令我幻滅1次了
舊 08-19-04, 10:34 PM   #60
森羅

引用:
初時我都想係背脊對住個位, 但睇4格時蒼天真人髮係用白色? 背脊對住係灰色?(黑色畫面問題)

我一路覺得佢係女仔, 唔係又一希望幻滅la! 1代米蕾優已令我幻滅1次了
個媽媽睇落都好萌姐

男主腳個頭係入面夠係黑色啦
舊 08-19-04, 10:39 PM   #61
Bahamut

引用:
個媽媽睇落都好萌姐

男主腳個頭係入面夠係黑色啦
人妻我不好~ 佢個女天才蘿莉先係王道~

又係wo, 那不能用顏色去衡量了
舊 08-20-04, 07:07 AM   #62
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Question

引用:
斷估mode發動
前面:
男女主角+米蕾優

後面:

以上

看真一點...原來有好幾個人物的樣子和game中的差不多

後面:
孤高王,冒牌外國人,兩個助理同後面的飛甩雞毛(始終沒有樣睇.....真的是那個變態阿伯嗎?)
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-04, 09:08 AM   #63
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
引用:

呢本是什麼? 漫畫? 小說? 設定集?

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-04, 01:00 PM   #64
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
作者: 美版之王-天涯浪子
呢本是什麼? 漫畫? 小說? 設定集?
這本是小說

舊 08-20-04, 04:01 PM   #65
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
這本是小說
是新的故事? 定動漫轉化為文字only?

後者就不必買了.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 08-20-04, 04:11 PM   #66
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
是新的故事? 定動漫轉化為文字only?

後者就不必買了.
是以黑玫瑰的角度去寫遊戲版的故事

舊 08-20-04, 04:13 PM   #67
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
是以黑玫瑰的角度去寫遊戲版的故事
好識昆水!

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 08-20-04, 04:13 PM   #68
MΛkubeX

今日見到...

本野超厚.... =.="
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-04, 04:14 PM   #69
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
好識昆水!
咁又唔係咁講喎,佢有D係遊戲版冇既野 架播

舊 08-20-04, 05:35 PM   #70
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
究竟.hack 已經出左幾多本中文版ge小說?

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-04, 05:50 PM   #71
森羅

引用:
作者: 重炮手Custom
究竟.hack 已經出左幾多本中文版ge小說?
一本咁大把
舊 08-20-04, 11:00 PM   #72
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
一本咁大把
AI buster?
如果係ge我已經睇左lu

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-04, 12:26 AM   #73
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
作者: 重炮手Custom
AI buster?
如果係ge我已經睇左lu
就係AI buster囉

今日終於買左,我覺得漫畫版個結局好好多,而且見到好多懷念既面孔
不過估唔到黑玫瑰個細佬會有份出場.............

而封底D人我有以下睇法
面既由左至右:
小狗狗,米蕾優,玲奈,修格,神威
底既由左至右:
孤獨王,冒牌外國人,背住果個覺得係希露芭(黑爾芭)..........,巴爾孟克,列基

舊 08-21-04, 12:41 AM   #74
Bahamut

引用:
底既由左至右:
孤獨王,冒牌外國人,背住果個覺得係希露芭(黑爾芭)..........,巴爾孟克,列基
我睇法有些分別
由左起: 孤獨王,冒牌外國人, 巴爾孟克, 列基, 瑪姬

設定講冒牌外國人真人是女的嗎? 那卷末HOTARU講"我有那個唷"是什麼意思? 莫非......

想買設定集了, 請問而家哪裡還有得買?
舊 08-21-04, 01:24 AM   #75
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
我睇法有些分別
由左起: 孤獨王,冒牌外國人, 巴爾孟克, 列基, 瑪姬

設定講冒牌外國人真人是女的嗎? 那卷末HOTARU講"我有那個唷"是什麼意思? 莫非......

想買設定集了, 請問而家哪裡還有得買?
設定的確是女的
那句是個迷

因為睇遊戲版入面果D E-MAIL既內容,覺得巴爾孟克唔係大人...........

設定集我係信和賊船買既LAST一本
之後都沒有看過

論壇跳轉

現在的時間是 08:37 AM

手機版 | APP版