Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-14, 09:26 AM   #51
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Pacers 用Granger 換到 Turner

今季搏盡爭冠了

Btw, 76ers trade deadline 好活躍
計埋收到好多2nd round pick
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-14, 09:57 AM   #52
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Pacers 用Granger 換到 Turner

今季搏盡爭冠了

Btw, 76ers trade deadline 好活躍
計埋收到好多2nd round pick
TURNER好明顯係頹隊勁人咋喎 入到PLAYOFF未必有咩作為
除非GRANGER一定要打正選之類 否則我諗唔明做乜要TRADE走隊波最資深球員
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-14, 11:35 AM   #53
Penny仔

引用:
作者: JMi 查看文章
TURNER好明顯係頹隊勁人咋喎 入到PLAYOFF未必有咩作為
除非GRANGER一定要打正選之類 否則我諗唔明做乜要TRADE走隊波最資深球員
雖然granger 係最資深果個, 但佢唔似係更衣室領袖果類(利申:我唔熟pacers)
而且佢今季又打得麻麻地,感覺有點可有可無

要即戰力turner 應該會好過granger
我諗pacers當租佢返黎打半季姐,續約應該會先考慮stephenson
舊 02-21-14, 11:39 AM   #54
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
turner 應該打後備吧

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-14, 11:40 AM   #55
JMi

主要係PAUL GEORGE開聲撐過GRANGER留低 GRANGER教左佢好多野咁
大佬既大佬走左 有點點影響軍心咁
而家換TURNER返來 只係避左最大DOWNSIDE 但個UPSIDE就難講

至於LANCE哥我覺得養唔大 好有機會唔肯續
舊 02-21-14, 12:00 PM   #56
Penny仔

turner 近期既頹態,其實令我有點質疑佢既工作態度...
不過戰力上肯定係up, 尤其對heat....多隻swingman 去應付lbj
同埋turner進攻力正是pacers近期所欠缺

加上pacers一換二應該慳到唔小
舊 02-21-14, 01:17 PM   #57
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
其實 granger 我覺得留好 d 好喎
今年見佢雖然似 set shooter 多,但佢又肯打後備,另外打 play 幫隊友都唔錯
而且佢又夠經驗體型又好

反而 evan turner 黎又要夾過,佢呢幾年又好似打極都無乜大進步咁 ...
唯一優勢就後生 d ...

希望唔係 bad trade 啦

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-14, 07:43 PM   #58
Penny仔

heat 剛剛空左一個roster 位
如果76ers waived 左granger, 之後heat 再簽返
然後granger 再做無間,搞掂heat之後pacers offseason再簽返
完美計策
舊 02-21-14, 09:08 PM   #59
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
heat 剛剛空左一個roster 位
如果76ers waived 左granger, 之後heat 再簽返
然後granger 再做無間,搞掂heat之後pacers offseason再簽返
完美計策
唔會啦
76ers怕薪金下限罰錢先入granger
pacers又只有放走granger先食到tuner份約
而granger得返半年約
留同waived都唔差一陣
當教練用好過啦

舊 02-21-14, 10:40 PM   #60
Shadow 神
混沌與光明的創造者

噢原來當年仲要係 granger 叫 larry bird 簽 PG ...
今年開季 bird 又實牙實齒唔會 trade granger
我諗佢真係百感交雜

(就算傾掂左 off-season 簽返佢都慘,今年叫做最有機會 champ ...)

另外唔知 bynum 幾時出得返??
Turner 會唔會諗終於有機會拍住你

wii friend code: 3580 5742 2557 1699

此篇文章於 02-21-14 10:47 PM 被 Shadow 神 編輯。
舊 02-22-14, 12:12 PM   #61
Penny仔

Andre Drummond.......
FG:10-11
FT: 0-8

舊 02-22-14, 07:46 PM   #62
JMi

熊仔孖寶內線完爆CLIPPERS班小朋友
問題都係黑熊入到季後賽仲保唔保持到狀態
舊 02-23-14, 01:22 AM   #63
二伍

註冊日期: Sep 2002
tuner會唔會肯打後備?
好冒險o既trade
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-14, 09:55 PM   #64
JMi

引用:
作者: 二伍 查看文章
tuner會唔會肯打後備?
好冒險o既trade
TURNER係由最差防守果隊轉去最好防守果隊
唔係仲咁大想頭唔肯打後備呀嘛...
舊 02-25-14, 01:33 PM   #65
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
慈世平失業了, 返溜馬吧

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 10:37 PM   #66
Penny仔

引用:
NEW YORK -- Knicks point guard Raymond Felton was arrested early Tuesday morning on three counts of criminal possession of a weapon, according to a New York Police Department spokesman.
Melo: 你班 _ _ 比我抖下得唔得啊?
舊 02-25-14, 10:42 PM   #67
JMi

引用:
Melo: 你班 _ _ 比我抖下得唔得啊?
我開始同情KNICKS同MELO
真係輸左唔知幾多場係爭幾分挨唔住...
舊 02-25-14, 10:47 PM   #68
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
呢單大鑊野喎…有排無得出喎
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 10:56 PM   #69
Penny仔

...........................
舊 02-25-14, 10:59 PM   #70
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
JR Smith真係正,無佢少好多娛樂
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 11:01 PM   #71
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
NYPD做得好
幫NYK清左個癒血

舊 02-25-14, 11:02 PM   #72
Penny仔

引用:
作者: JMi 查看文章
我開始同情KNICKS同MELO
真係輸左唔知幾多場係爭幾分挨唔住...
曲線挽回melo 名聲
....就算佢要走都係天經地義
舊 02-26-14, 12:04 AM   #73
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
曲線挽回melo 名聲
....就算佢要走都係天經地義
佢夏天走埋真係唔知 knicks 有下一個 franchise player 要等到幾時 ...

舊 02-26-14, 01:43 AM   #74
二伍

註冊日期: Sep 2002
如果簽返d正常人
Melo應該會留低
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-14, 12:14 PM   #75
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:

...........................
但VC反應不大呢下好笑

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 03:08 AM

手機版 | APP版