Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
aquarius 11:44 PM 12-31-17
作者: ShinDou:
打左1個鐘肥而家32萬戰力,拿度尼,利雲,李華度,牙簽仔升晒80,早田67 XD

全球SHARE好難JOIN,成日1禁就爆房,我開房唔知點解好少人入,有D入黎望幾望即閃,唔知咩事 @@
全球share係刷戰績素材好地方
我刷松山刷到2000幾, A技board球升到50幾
虹球到刷到13個..

用眼睇唔够快, 基本上未出畫面就要touch screen睇吓有無機會入到..
ShinDou 08:00 AM 01-01-18
未出有機會撞左入去本身寫住爆4/4既房 @@
tsddr 04:07 PM 01-02-18
撞左10分鐘都撞唔入一間房,都係自己開房俾人入算
ShinDou 07:07 PM 01-02-18
UR肥淨係星期6日先開﹖SR太慢,等星期6日先打肥了,呢幾日打定D書先
okabe 07:16 PM 01-02-18
UR肥淨係星期6日先開﹖SR太慢,等星期6日先打肥了,呢幾日打定D書先
想快D升人係打活動有排名果D
或者用聯盟幣抽SSR肥
aquarius 07:40 PM 01-02-18
UR肥只係12月限定event

依家每半個月下旬都有個激闘event
刷point攞野之餘都可以刷到好多經驗值書同教練
ShinDou 07:47 PM 01-02-18
即係星期6日D肥關都係得SR﹖@@ 咁真係有排刷喎

D活動好似要打到最難果版先多D SSR肥,暫時得30幾萬戰力未AUTO刷到
HON HON 12:33 PM 01-08-18
呢隻野真係愈玩愈悶, 抽野好似永世都唔中SSR咁, 玩左一段時間... 放棄..
okabe 04:03 PM 01-08-18
作者: HON HON:
呢隻野真係愈玩愈悶, 抽野好似永世都唔中SSR咁, 玩左一段時間... 放棄..

愈玩愈悶係真,
但永世都唔中SSR,我反而唔認同
係派好多石但中唔到你想要既SSR
有心玩基本儲得到好多SSR
如果有玩過網頁版,相信唔會咁講
HON HON 05:31 PM 01-08-18
作者: okabe:
愈玩愈悶係真,
但永世都唔中SSR,我反而唔認同
係派好多石但中唔到你想要既SSR
有心玩基本儲得到好多SSR
如果有玩過網頁版,相信唔會咁講
佢個機率仲衰過龍珠, 朋友玩緊有課都係咁講, 一係就得個字, 等大POOL至抽, 但咁反而唔多好玩, 課左唔一定中到好野, 但連個車頭燈都見唔到, 中得最多係重覆, 佢課到都氣餒...

永世... 只係加強語氣响抽SSR時中重覆而唔係新啫.
aquarius 12:29 PM 01-09-18
幾個月前課過少少(因為嗰陣欠FW)
之後無再課反而中想中的機會多咗
今次超fes幸運地中咗5隻限定(其中有利雲).. 真係最開心今次..

另外想問吓rank其實有咩用
係咪會count埋打online遇到嘅對手強定弱

同埋睇到gamy話如果依家開新game
開頭個無限抽有機會中到之前只有christmas ver.抽嘅0.01% drop rate嘅大空翼
psidef 02:41 PM 01-09-18
作者: aquarius:
幾個月前課過少少(因為嗰陣欠FW)
之後無再課反而中想中的機會多咗
今次超fes幸運地中咗5隻限定(其中有利雲).. 真係最開心今次..

另外想問吓rank其實有咩用
係咪會count埋打online遇到嘅對手強定弱

同埋睇到gamy話如果依家開新game
開頭個無限抽有機會中到之前只有christmas ver.抽嘅0.01% drop rate嘅大空翼
邊度寫住?
aquarius 04:44 PM 01-09-18
作者: psidef:
邊度寫住?
https://gamy.jp/tsubasa-dreamteam/ts...mteam-risemara
ShinDou 09:49 PM 01-09-18
部V10無啦啦死左而家用第2部機入唔番個ACCOUNT @@ 之前用GOOGLE PLAY BACKUP,但果部機有2個GOOGLE ACCOUNT,佢又冇問我跟邊個ACCOUNT BACKUP,唔知係咪中BUG,而家1用GOOGLE PLAY LOGIN就話ERROR

算了等月尾出限定POOL先睇下刷唔刷過首抽再打 @@
psidef 10:52 PM 01-09-18
睇唔到寫住話係教學個無限首抽
tsddr 02:33 PM 01-10-18
教學首抽應該唔會有0.01翼,呢張有機會係絕版限定,如果新手個個都刷到一張,課長睇見會眼火爆.....
aquarius 03:12 PM 01-10-18
月中限定有巴西GK..
有SSR比比, 聖保羅翼終於有用
aquarius 01:54 PM 01-15-18
而家升技重要過SSR
雷獸升到20可以射爆DF赤井嘅S block技
aquarius 11:54 AM 10-13-18
全体share大家通常等幾耐?
tsddr 12:50 PM 10-13-18
作者: aquarius:
全体share大家通常等幾耐?
我share俾街外人,d人唔駛1秒就入晒黎

我join街外人share就等好耐永遠都入唔到,所以唔再浪費時間join人

p.s. 我用android,唔知ios會唔會好d。
aquarius 07:42 PM 10-13-18
作者: tsddr:
我share俾街外人,d人唔駛1秒就入晒黎

我join街外人share就等好耐永遠都入唔到,所以唔再浪費時間join人

p.s. 我用android,唔知ios會唔會好d。

唔會
好似依家黃金時段我試過2個半鐘都入唔到
(以為唔正常所以上來問吓)
通常半夜2點後先好D..

估唔到香港仲有人玩
aquarius 02:23 AM 11-06-18
klab今次update變咗輸波時想restart隻game只可以restart2次..
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29

返回主題版面