Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-17, 08:35 AM   #7176
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我冇計到我爆左幾多水呀,因為我成日會食埋佢個任派既AP10水,食晒先1支支水咁換,不過尋日開始爆之前好似有1千左右CHIP

SR就真係難跌左好多,佢仲話咩SR跌率UP,完全唔覺UP左,係咪SET錯左DOWN﹖XD

近幾次強敵我多數100左右凸爆,冇執雞
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 09:09 AM   #7177
yorkyork

註冊日期: May 2010
我覺得同其他game一樣,
如果突然出D野話你有邊隻就加乜乜既xx率,
咁佢一定會調低個樣野既機率先,
等你冇個隻野就超難打/跌
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 09:21 AM   #7178
ShinDou

而家鬥雞玩番拳陣,雙子惡戲加好正,吸晒人打佢,其他人狂轟,忍唔住新31都凸左2下,之前1路都留住等佢出大器,諗諗下就算係大器都係真31,唔駛留啦 XD 凸左2下真係大力左好多,師傻都秒到,又行得快,真係好堅

鬥雞黎講改爆應該加咩好﹖而家馬沙唔知加攻300定運動300好,其實300影響算唔算大﹖加300運動會郁得快好多﹖

好正,終於夠GGGG加愁哥既陣打了 XD 又少D陣打唔到了

1458排342,已經好耐冇試過上到咁前 XD

此篇文章於 02-05-17 10:09 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-05-17, 12:04 PM   #7179
yorkyork

話說今個月オオチ第一個活動已經出左4部大器,
又創左新紀錄
舊 02-05-17, 12:58 PM   #7180
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
睇返拳nono數值, 普通mode來說根本射版好用好多, 反而PVP可能好用過射版就真

必殺5珠變3珠, 雖然由150%變80%, 但係多咗分身無效, 重有50%有虹珠, EX係HP回復, 配孖妹個D根本可以好惡...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 01:03 PM   #7181
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
但都係一個直擊就收皮呢……

兩隻imas都係大器應該係用嚟昆班p喇!至少cap咗佢一水先
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 01:34 PM   #7182
ShinDou

NONO呢D都係覺得攻人就有用,不過要睇下人地擺乜陣,有直擊貫通果D就唔出得,守就唔駛講啦人地1定1野秒左你,除非佢唔得閒秒NONO要秒左另1邊果隻先 XD

反而我覺得鬥雞最勁既NONO係拳NONO星 XD 出兩下招就秒到愁哥
舊 02-05-17, 01:44 PM   #7183
yorkyork

做乜講到昆昆聲咁難聽,
人地都要賺錢嫁
舊 02-05-17, 02:58 PM   #7184
yorkyork

Q.蜃気楼を蜃気楼☆で凸れないのは何故ですか
A.機体名が違います

Q.蜃気楼と蜃気楼☆を同時編成できないのは何故ですか
A.機体名が同じだからです

オオチマジック

笑左
舊 02-05-17, 05:04 PM   #7185
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
六章....睇嚟個肥婆都未黑化再登場....

https://twitter.com/srw_xomg/status/828137912449380352

鬥雞打無盡合體用咩機體打好...連射機都唔係好打得入...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 05:11 PM   #7186
ShinDou

要用擋冇效/直擊既射機先會打得入
舊 02-05-17, 05:22 PM   #7187
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
奇襲+射UC
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 05:23 PM   #7188
Crazy Gamer

有擋無效,或者裝甲無效嘅攻擊先傷到

威龍加射uc!
威龍強襲指揮,uc必直線2下連後面啲機都清埋。
其實射蜻蜓射8仔都係可以考慮

此篇文章於 02-05-17 05:25 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 05:27 PM   #7189
yorkyork

問題係射機會比愁哥秒,
見到有個陣,真係唔知點打

空位 愁哥 聖誕gunbuster

無限合体 gggg 正月妹妹
舊 02-05-17, 06:36 PM   #7190
ShinDou

我見親果D雙子係會擺D00R呀OVERHEAT果D之類分身又回到嘔既機,射UC ZEGAPAIN果D全部打唔到,真係得瑪利亞,但佢行得太慢,所以多數都打唔到

有時係對面唔識擺陣先會殺得到雙子陣 XD

而家夠埋肥安娜+白ZZ+OVERMAN陣打了,1隻新31已經殺晒成行3隻 XD 以前未郁到就俾人OVERMAN>白ZZ COMBO秒左

岩岩反擊條友拎成16分,唔知係咪千7既人打我﹖XD

又清完鬥雞1458排382,1陣十點再上黎清埋佢算

此篇文章於 02-05-17 07:39 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-05-17, 07:59 PM   #7191
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: yorkyork 查看文章
Q.蜃気楼を蜃気楼☆で凸れないのは何故ですか
A.機体名が違います

Q.蜃気楼と蜃気楼☆を同時編成できないのは何故ですか
A.機体名が同じだからです

オオチマジック

笑左
睇完真係o左....
見到呢兩句搞到有d想棄

舊 02-05-17, 07:59 PM   #7192
yorkyork

6078你個分比人打得好甘,
頭先仲係千四幾依家得返千三八十
舊 02-05-17, 08:00 PM   #7193
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
星期日日常
1300以上我收貨

舊 02-05-17, 08:06 PM   #7194
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
编成係咪有bug? 部機冇係任何一隊,包括pvp, 但就有编成字icon係部機,賣唔到。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 08:11 PM   #7195
yorkyork

未試過,試下check多次係咪十隊都冇佢?
pvp同普通打關都有好多隊
舊 02-05-17, 09:33 PM   #7196
Crazy Gamer

引用:
作者: 6078 查看文章
睇完真係o左....
見到呢兩句搞到有d想棄
回到咁堅ON9囉, 呢啲位比人插唔值得可憐, 唔踩多脚已經人至義盡
舊 02-05-17, 09:35 PM   #7197
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我見親果D雙子係會擺D00R呀OVERHEAT果D之類分身又回到嘔既機,射UC ZEGAPAIN果D全部打唔到,真係得瑪利亞,但佢行得太慢,所以多數都打唔到

有時係對面唔識擺陣先會殺得到雙子陣 XD

而家夠埋肥安娜+白ZZ+OVERMAN陣打了,1隻新31已經殺晒成行3隻 XD 以前未郁到就俾人OVERMAN>白ZZ COMBO秒左

岩岩反擊條友拎成16分,唔知係咪千7既人打我﹖XD

又清完鬥雞1458排382,1陣十點再上黎清埋佢算
今日見到你幾次都冇打到XD
舊 02-05-17, 09:42 PM   #7198
ShinDou

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
今日見到你幾次都冇打到XD
反而今日刷咁耐都未見過你,不過以前見到你邊夠你打,又愁哥又GGGG,通常唔夠打既直接刷過算數 XD 而家就唔知打唔打到

清完1450排422,1擺隻凸1雙子係度真係冇俾人洗 XD

此篇文章於 02-05-17 10:34 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-05-17, 10:59 PM   #7199
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
食屎啦,最後半個鐘比人洗###

####################

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-05-17 11:06 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 11:33 PM   #7200
Crazy Gamer

抽中NT Z, 以後征霸48又易咗~~~~

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:08 PM

手機版 | APP版