Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-04-17, 05:03 PM   #7151
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
唔明點解出pool係趕走無課?求理由。
你話出得密無課嘅追唔到我明,但咁樣問題唔係佢噃?唔想課就要識忍喇識揀,有人為咗真三一可以儲到過千石㗎。
要刷先有反而覺得係為咗比微課,單係比課長嘅直頭搞超得必得重簡單。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 05:04 PM   #7152
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
咁我咪問你成日良心到底佢良心在邊囉?
既然你都覺得佢咁多缺點又吃相難看,
你之前一直話佢良心,
咁良在邊度?
要人打勁多野送部大棄?
大棄唔洗4凸?
限突又係邊度黎?
一個月佢出幾多部大棄?
呢2,3個月成日見D fd掛活動機都已經凸唔起,
80個人經常得1個人有部凸爆大棄活動
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 05:06 PM   #7153
yorkyork

我都係個句,
佢活動唔係改到咁我唔會講呢D野,
我問你佢活動玩左一年冇改過,
點解佢改成咁仲係良心?
舊 02-04-17, 05:11 PM   #7154
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
以前不嬲用開FD特效都加CHIP,突然間冇左,係人都唔GUR,除左課長歐洲人冇影響,因為次次都齊特效好快打夠

都算,仲要咁佛心派隻勁鬥雞SSR俾你刷,派俾你冇理由唔打架,但冇特效既話真係會刷到傻,迫人抽,但就算課都唔1定抽得到,過幾日先出保底NONO,真係左1巴右1巴,係就1早同人講增援果隻有保底,就算唔講幾多石保,等人自己衝量點用D石等唔等NONO

呢個智將營運拍得住隔離果隻北歐女神,分分鐘用特效FD冇得加CHIP呢樣野係抄佢既 XD

但人地D野冇咁難打/難刷,基本上而家仲打緊隻GAME既主隊應該都齊晒全6星武,唔駛抽特效多數都夠打,就算唔夠打用特效FD都夠打,人地都生存到,應該都賺唔少,呢輪都係狂出新野,同埋都佛心左

同埋人地第1次出刷野活動果陣已經係用特效FD冇得加,唔同佢而家無啦啦改走左

如果今次冇乜人棄GAME既話我相信以後用特效FD都冇CHIP加了,到時真係要睇下D獎品值唔值先入黎打 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 05:20 PM   #7155
Crazy Gamer

零課每日打個零鍾就可以有堅勁嘅大器突一咁唔叫良心叫咩?
重要嗰版冇難度auto就得,s rank都唔駛。

冇4突加1特效係唔可以一珠450萬,但要突爆ev機依家又有難度咩?你估強沙強聖青椒時代咩?要突爆專打放流真係無難度。

同埋突大器唔係必要囉,一般ssr 0突都夠用,征霸60我第一次完成全隊係非大器,重要得射wz嗰一突係要抽番嚟,其他全部ev機㗎!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 05:25 PM   #7156
yorkyork

普通機咁勁咁你咪打任何關都唔用大器囉,
連競技場都唔好用黎守,
我一路話佢咁改活動方式唔好,
你就係咁話佢呢次送大器好好,
咁如果佢有一次唔送大器呢?
你咁無視佢所有缺點,
只提好地方,
咁任何遊戲都變神game啦,
巴哈D人都係咁嫁
舊 02-04-17, 05:52 PM   #7157
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
其實你哋好忍得

由出現大器已經知唔對路

而家話8突啦

睇怕仲唔收皮有機會出超大器

D 活動有幾衰就唔使提啦
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 06:01 PM   #7158
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
大家冷靜D... 為咗呢隻"既野"嘈又有乜謂呢

其實呢, 營運糞係大家大致上都認同既, 不過係咪全部舉措都係糞呢其實又唔係既...

嗱首先成日出伏pool昆水呢D就係人都鬧唔駛重覆再討論

呢兩個event趕(尤其非課)客亦好多人認同 [但問題係平時我得一隻小器特效強敵完event通常只打到150-160都係排千尾, 今次雙特效可以一珠珠打到依家已經打到170都重排13XX/14XX, 最O嘴係第一日瞓醒由1XX跌到79XX, 即係其實真係多咗好多人打]

但今次其實送既機唔計新chip特效, 舊既hp同攻擊特效係lvl 3喎, 以前呢個情況送既只會係lvl 2, 就算新手都會易打咗 (以唔衝chip為前題)

至於加新玩法, 如果長期唔改又有人會話悶, 改呢究竟改成點先唔會被插亦都好複雜, 所以畀一、兩次event佢研究下都唔係完全唔合理既... 今次由12500改到3000已經算合理咗好多 (雖然依舊有特效都有排刷, 但至少可以見到家鄉)

至於friend無新特效的確做法樣衰, 反正畀埋其實都唔會賺少好多, 但營運方面睇有出過石有多D著數又唔係完全唔合理喎, 玩家睇法一定係對自己無利就係差舉動架, 係咪?

所以呢, 營運糞就一定, 不過唔係下下乜都插到地底既

我都係零課玩家, 試過跌死既受害者

此篇文章於 02-04-17 06:05 PM 被 qqabc 編輯。
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 06:08 PM   #7159
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
其實你哋好忍得

由出現大器已經知唔對路

而家話8突啦

睇怕仲唔收皮有機會出超大器

D 活動有幾衰就唔使提啦
其實8突個個暫時係流料
其實好耐之前佢D大器已經寫咗做晚成, 只係無人發現/ 無講, 到佢改返某D人先發現新大陸咁以為又改

不過糞營運又的確無野做唔出所以大家先無信心
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 06:12 PM   #7160
Crazy Gamer

一日未on load嘅野一日都唔應該入佢。
咁我都只係一直強調佢係叫做有良心,唔係冇效果就唔駛旨意拎到。
如果佢下次無效果但係要刷4、5千先有隻似樣嘅一定唔會撐佢。
pvp又堅係另一個世界,人地啲陣又唔知要靠幾多錢堆砌出嚟嘅,如果無課都可以輕鬆咁同佢地有得打嘅其實即係對課長唔公平。
我只係覺得抵讚嘅唔怕講,要鬧嘅亦都唔應該手軟。
舊 02-04-17, 06:26 PM   #7161
yorkyork

咁隻隻game都總會有好野睇得到,
不過佢就好似pad咁,
比粒糖你食,
之後就打你幾十巴,
同埋強敵次次都係一開始排名實多人打,
因為頭幾十隻實打得嬴,
之後D人悶/難打就會正常返
舊 02-04-17, 06:38 PM   #7162
ShinDou

冇記錯既話爬過3次山: 趺死>1愁哥>跌死

我就覺得少左好多人打喇,我未試過0特效都排到千7,而家打到166咋,我習慣係星期6日先爆水打,打到凸爆就唔再爆水慢慢打,以前多數完活動都係頂多打百5至2百隻左右,應該排成5,6千度,因為次次0特效都係派得1張飛

此篇文章於 02-04-17 06:41 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-04-17, 06:52 PM   #7163
yorkyork

今日成日見到神童
舊 02-04-17, 06:57 PM   #7164
Crazy Gamer

我120隻only,2100chips
舊 02-04-17, 07:00 PM   #7165
Crazy Gamer

今次即使係班課長多數都係衝咗隻大器孖妹返嚟先正式打強敵。
一開始好似少人打係正常現像。

其實隱憂係驚佢為咗照顧班p先至set得咁良心咋,今次堅係易一珠清。
舊 02-04-17, 07:05 PM   #7166
ShinDou

我感覺同最近D強敵難度差唔多,都係要搭凸3/爆大器FD,自己全拳/盾指揮隊我先可以1珠

大器雙子我好似第2定第3日已經見到成街都係 XD 佢地應該1開波已經狂爆水衝,仲要返工好得閒打

而家先2259CHIP

此篇文章於 02-04-17 07:08 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-04-17, 07:23 PM   #7167
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章

今日成日見到神童
完全未見過. 其實係唔係分左group.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-17, 07:28 PM   #7168
ShinDou

應該有分,我以前鬥雞成日見到烏冬,而家影都唔見
舊 02-04-17, 07:36 PM   #7169
yorkyork

其實我救援請街人,
同街人邀請我,
黎黎去去都係個3,4十個,
懷疑有分囉
舊 02-04-17, 08:00 PM   #7170
ShinDou

鬥雞都好似少左人打,而家1463已經排293,平時D星期6日邊得﹖
舊 02-04-17, 10:43 PM   #7171
ShinDou

終於夠3千,晒左成日,開埋D技之後每日淨係R石同鬥雞算,APBP都唔同佢清

下次再係要刷到咁既真係要夠勁先同佢顛

此篇文章於 02-04-17 10:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-05-17, 12:05 AM   #7172
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
你地係咪爆左好多水?
我而家仲係得千幾券.....
同埋SR難趺好多囉打到160定170左右仲未突爆

舊 02-05-17, 12:09 AM   #7173
yorkyork

你有g gun都難跌?
我冇我覺得幾難跌
舊 02-05-17, 12:14 AM   #7174
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
相比以前難趺....成日趺C肥C必
3000券換大器我都算(望到目標)
特效加趺率真係完全垃圾

舊 02-05-17, 12:54 AM   #7175
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 6078 查看文章
相比以前難趺....成日趺C肥C必
3000券換大器我都算(望到目標)
特效加趺率真係完全垃圾
未有特效前殺到150都趺過6隻sr....ssr就160時目標完成....感覺上冇加乘個趺率同之前冇太大分別......執多d人地死雞唯有咁講

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-05-17 12:56 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:50 AM

手機版 | APP版