Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-11-09, 11:08 PM   #676
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: smalltung 查看文章
定係認為下半場追到有一分差距?
都話打錯咯
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-09, 11:11 PM   #677
Eking

註冊日期: Feb 2006
加埋基德, 就成為最強的金飛龍了....

舊 04-11-09, 11:18 PM   #678
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: Eking 查看文章
加埋基德, 就成為最強的金飛龍了....
未必,蛭魔同含/kid合作到 唔等於 含同kid合作到
雖然作者係神,可以作到一拍即合都得

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-09, 11:23 PM   #679
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
未必,蛭魔同含/kid合作到 唔等於 含同kid合作到
雖然作者係神,可以作到一拍即合都得
加埋雲水
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-09, 03:29 AM   #680
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
挑骨頭講句,如果這個飛龍戰術中再多一點和Sena等進攻球員的合作,變成了Wildcat/flea flicker等trick play的混合,整件事會變得更有趣和真實 ---- 我所挑的是,蛭魔的運動能力比阿含弱太多,離開攻防線後容易被對方離場式KO和"相對地"容易被防守
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-09, 12:38 PM   #681
Eking

註冊日期: Feb 2006
只係用飛龍玩左3次, 慢慢睇啦 (其實中間轉過一次俾門太)

舊 04-12-09, 06:06 PM   #682
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Eking 查看文章
只係用飛龍玩左3次, 慢慢睇啦 (其實中間轉過一次俾門太)
下期應該比美國隊破飛龍
得返半場比賽,不過好多野都未交代,由其係木乃伊係邊個同有咩用處?

舊 04-12-09, 09:29 PM   #683
realpeople
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
下期應該比美國隊破飛龍
得返半場比賽,不過好多野都未交代,由其係木乃伊係邊個同有咩用處?
估計今次都會打到加時,可以寫多d唔同既人表現嘛

個人覺得今話有d怪,當然寫阿含既改變係好重要,但係好似將5星既能力向下調左好多...

突然華特擋唔住門太,mr don又唔知點解擋唔住佢地最後既中央突破

無論如何,希望睇多d唔同既合作組合對抗5星就好喇﹝赤羽+瀨那,進+大和﹞

舊 04-16-09, 09:21 PM   #684
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
34出左la

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 12:00 AM   #685
霖=]

註冊日期: Dec 2008
呃…亂入問一問

有冇人知道港版同台版有咩唔同GE地方(例:封面…彩頁)

感謝 <(_ _)>

- - -
除左阿含 蛭魔 (略)

其他人完全石丸化 …- -
霖=] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 07:35 AM   #686
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
對美國隊好似傾向變成阿含既個人SHOW...不過我鍾意咁 XDDD

舊 04-18-09, 10:37 AM   #687
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
美國隊好似突然屎左咁 ... 只係得黑豹保持水準 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 11:15 AM   #688
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 霖=] 查看文章
呃…亂入問一問

有冇人知道港版同台版有咩唔同GE地方(例:封面…彩頁)

感謝 <(_ _)>

- - -
除左阿含 蛭魔 (略)

其他人完全石丸化 …- -

好多期前,彩色封面下的黑白封面同外面唔同(裹封面) 港版有, 台版無
不過依家近幾期港版都無(估計係日版本身都無???)
大致上一樣吧

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 07:11 PM   #689
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 信長 查看文章
好多期前,彩色封面下的黑白封面同外面唔同(裹封面) 港版有, 台版無
不過依家近幾期港版都無(估計係日版本身都無???)
大致上一樣吧
仲有入面d對白翻譯係表達上都有唔同,依個就港版好d…我覺得

舊 04-18-09, 10:37 PM   #690
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
阿進出一格已經型到震
蛭魔又o黎玩poker~~~正

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 10:52 PM   #691
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
阿進出一格已經型到震
都係幾個人一齊先做到呢個效果,個個都有表現機會都睇到作者的實力

舊 04-18-09, 10:52 PM   #692
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
阿進出一格已經型到震
其實如果阿含係唔理團隊,自己衝上去,但蛭魔計算在內,然後再補多個進去突襲會仲正。不過依家咁都已經好好,進的 trident tackle 依然咁勁!!

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 04-18-09, 10:56 PM   #693
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
其實如果阿含係唔理團隊,自己衝上去,但蛭魔計算在內,然後再補多個進去突襲會仲正。不過依家咁都已經好好,進的 trident tackle 依然咁勁!!
而家已經係你講咁啦...唔係咩

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 11:10 PM   #694
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
而家已經係你講咁啦...唔係咩
哈哈,係喎,我開頭誤會左係佢地一齊扮野 ...
依家咁真係正正正!

舊 04-18-09, 11:31 PM   #695
~真夜~

註冊日期: May 2005
好正~~~今話個下真係三叉槍~~~

阿進個下真係型~~~不過我覺得蛭魔個格仲型

Chain Chronicle:165,033,457 神羅

SD Gundam G Frontier:15925545 OverMan
~真夜~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-09, 03:37 AM   #696
wykaegis
無情

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: ~真夜~ 查看文章
好正~~~今話個下真係三叉槍~~~

阿進個下真係型~~~不過我覺得蛭魔個格仲型

我記得我冇叫2 個人去blitz..= =

舊 04-19-09, 11:27 AM   #697
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
今回真係有計謀又夠熱血
亦都點出蛭魔出牌風格
不過亦見到好多隱憂

事實上, 蛭魔幾次出牌都係要用到3vs1 方式先可以凍結到對方
由傳球到飛龍在天到而家三人突擊都要
mr.don暫時要叫做有栗田頂住
對黑豹暫時更係冇辦法

美國隊都仲未出到二--五星組合聯攻o既牌
出到會點算呢?

另外, 值得一提o既係---蛭魔o既風格
現在策略都係用到最好o既人手出牌
但係過往咁多場比賽入面,
蛭魔往往都會用盡所有球員
追分數時更加會用上一o的完全唔起眼o既人
好似雪光, 神龍寺以來,
場場都對分數差距起好重要o既作用

今次o既雪光會係邊位呢? 大和定木乃伊?

如果作者最後只用精英而將其他日本聯隊石丸化
恐怕如此有違蛭魔風格, 亦令整場比賽失色
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-09, 11:52 AM   #698
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
食左一野3x擊 9成要離場休息喎
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-09, 01:05 PM   #699
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: curlyhair囧 查看文章
食左一野3x擊 9成要離場休息喎
美國人體質好嘛 ...
不過下一回其實唔知會唔會俾黑豹拎到個波反過黎達陣拉開比數

另外照咁睇傑特好似再無出場機會 ...

舊 04-19-09, 01:57 PM   #700
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
美國人體質好嘛 ...
不過下一回其實唔知會唔會俾黑豹拎到個波反過黎達陣拉開比數

另外照咁睇傑特好似再無出場機會 ...
硬係覺得 魔生 會比mr.don 打一野 被迫離場 換傑特上
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
[漫畫] One punch-man [原作/ONE 作畫/村田雄介] 信長 日本動漫畫討論版 1 07-19-12 11:01 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 11:09 PM

手機版 | APP版