Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
STRIFE 11:44 PM 12-27-16
刷左陣bis,先發覺冇血被龍騎女救果陣佢個動作係兜巴昇你/踢你屁股
S 屬性
Terri 12:20 AM 12-28-16
作者: aquarius:
係咪裝備咗hoilday pack dlc嘅"瞬殺の凱歌"
雖然唔係因為瞬殺の凱歌, 不過我真係著住件停止升LV既野, 謝謝
GreenTea 02:21 PM 12-30-16
作者: :
《最終幻想15》監督田畑端在一次採訪中透露了更多關於今後DLC的計劃,其中就包含合作模式中其他可操作角色的增加。不過他並沒有說明這些DLC的具體推出日期。

田畑端表示,除了能使用三基友(伊格尼斯、普朗普特、格拉迪歐藍斯)之外,至少還會加入科爾、阿拉妮亞、伊莉絲三人,可能的話還可以操縱露娜。注意,是可能。
...
http://www.vgtime.com/article/16053835.jhtml

Joejoe 06:36 PM 12-30-16
我想問下路希斯王的禮服 我入完個code安裝左
入到game 佢話解左鎖,入到去現都冇俾我?
aquarius 06:59 PM 12-30-16
做cup noodle個quest心情有D微妙..
雖然我唔介意有殖入廣告...
朔望~ 09:50 PM 12-30-16
作者: Terri:
雖然唔係因為瞬殺の凱歌, 不過我真係著住件停止升LV既野, 謝謝
好似有隻介叫level stop之類既東西
裝左會淨stock exp 鎖住lv
qwe 08:09 PM 12-31-16
終於爆機,其實個故事大綱好好
但真係明顯miss左好多野,中間明顯跳下跳下,有D場景整出黎淨係交代一個1-2個劇情都唔合理
買左季票等補完
aquarius 10:06 PM 12-31-16
其實有D迷宮都製作得好認真(唔係一本道)
好似水道最後要上網望一望..
作為無縫由大地圖入到去咁仔細嘅迷宮其實SE算有交待
lwl 07:30 PM 01-01-17
終於爆左機
我覺得個結唔錯喎
王子camping 自白個下好感人
jeffyen83 04:02 PM 01-02-17
終於玩到劣評如潮既13章,單以gameplay而言,真係好垃圾
成個流程又悶又長,玩到人恰眼訓

希望下次更新,可以選擇成章skip左去...
qwe 04:33 PM 01-02-17
想問打科斯返馬克塔時(拎霸王大劍), 去到最低層點解淨係入到路線D(右上)? 其他ABC入唔到, 搞到行唔到去BOOS房...

同埋炸彈點樣打好? 次次俾佢電停晒然後好快就自爆
aquarius 04:58 PM 01-02-17
作者: qwe:
想問打科斯返馬克塔時(拎霸王大劍), 去到最低層點解淨係入到路線D(右上)? 其他ABC入唔到, 搞到行唔到去BOOS房...

好似每次返到嗰層只會有一個可以click到嘅point顯示喺地面
之前嗰晚我都喺嗰層團團轉打咗唔少次鐵巨人..
之後重好似中埋bugs跌落黑暗彈番出入口..
但角色們又有對白話彈咗番出嚟咁..
~飛彈~@@ 09:19 PM 01-02-17
作者: qwe:

都係靠隊友強化屬性技能或魔法打

第三塊地板應該有分支落到去會更快,第一,二塊未試過成功

直接會落到沉睡遺跡的威脅任務(上鎖八門任務)個一層
qwe 10:22 PM 01-02-17
作者: ~飛彈~@@:
都係靠隊友強化屬性技能或魔法打

第三塊地板應該有分支落到去會更快,第一,二塊未試過成功

直接會落到沉睡遺跡的威脅任務(上鎖八門任務)個一層
我行極都係得2塊板淨係去到上鎖門果度, 暫時行左十次左右, 包括出返去再行/等第2日/S/L
野良猫 10:33 PM 01-02-17

自己搵
qwe 11:30 PM 01-02-17
3都去到? 上網話1同2去到BOSS房, 但我落到去淨係得3/4有反應, 又行過都GG
野良猫 11:41 PM 01-02-17
4つのうち2つは正解ルートを通れば先へ進めますが失敗するとウルフラマイター戦に。残りの2つは一本道でウルフラマイター戦となります。ウルフラマイターを倒したらまた⑦に戻り、先ほどと別の入口が開きます。

4應該就係通去開唔到嘅大門度
你應該行完3打完巨人後會有其他入口開咗
qwe 01:07 AM 01-03-17
原來要loop到其他入口開⋯已取
爭釣魚行路野餐打龜4個杯⋯以rpg黎講真係好易白金
aquarius 04:27 AM 01-03-17
想請問吓"野菜を育ててみよう"個quest點做
~飛彈~@@ 11:51 AM 01-03-17
作者: aquarius:
想請問吓"野菜を育ててみよう"個quest點做
就係坐船去水都個燈塔碼頭,燈塔路右邊個度有間大屋

(gradio個妹身處位置)

而大屋左邊有條路行上去會見到塊農田,係個度種野,

之後出去其他地方做一段時間任務再返嚟,就會有農作物

收成,可以用嚟換道具或者做另一個婚禮食材任務
赤兵尉SETH 12:05 PM 01-03-17
仲好打過班王者之劍...

鈴蘭 01:26 PM 01-03-17
作者: 赤兵尉SETH:
仲好打過班王者之劍...
連阿叔都識Shift果下正
野良猫 01:49 PM 01-03-17
賣魚勝
代官 01:59 PM 01-03-17
最後都被人煮左泥食
人類太可惡
aquarius 06:40 PM 01-06-17
照主線前進去到水都或帝國就會分現在同過去..
感覺有D怪..
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面