Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-13, 03:37 PM   #676
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ouki 查看文章
不過講閞...下集應該要轉主角?
巴垃圾同灰騎變左第3方....冇理由仲有得打副任務.....變左第3方仲4為幫人?.....
好似目前係軌跡系列第一個主角爆機時打唔到最終BOSS要走佬
點會轉人

直接在新地方修練殺回去救由衣啦

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 04:02 PM   #677
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: pet3 查看文章
點會轉人

直接在新地方修練殺回去救由衣啦
修練點控制部超機人=.=.....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 04:07 PM   #678
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
果部係魔裝機神, 修練完可以精靈憑依

7組入面菲醬見慣大場面, 可能唔使等人救自己都走得甩

舊 11-08-13, 04:08 PM   #679
pet3
The One

引用:
魔力dd野
平時用人玩
晚上和喵也可以 練魔力

該章大佬就叫魔裝機神打

到最終章 就精靈憑依打贏

肛肛好

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 11-08-13, 04:31 PM   #680
ouki
戸松控

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
果部係魔裝機神, 修練完可以精靈憑依

7組入面菲醬見慣大場面, 可能唔使等人救自己都走得甩
以7組人的實力...走甩根本不難...只係打不過......不過後面GE故事應該都係以內戰為主.....

之後打某國警察....警察叫幫手....一個綠色頭....加2個B級遊擊士....再加一個劍聖....巴垃圾用騎神....三木上身用SRX(以上全吹....明就明唔明就唔明)
舊 11-08-13, 04:35 PM   #681
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
單以終章騎神戰所見, 騎神應該係冇所謂既內藏武器,
戰鬥都係需要REAN本身既戰鬥技術去彌補, 所以REAN經過修練提升戰鬥能力, 騎神亦相應向上,
再加上騎神受到重創, 估計短時間內都暫時用唔到,
經過修練自如地控制潛在能力同將八葉一刀流提升更高既階段係比較正路既發展
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 04:45 PM   #682
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
而家係唔知鐵道憲兵隊班人留o係帝都防衛定係去トリスタ度幫學園解圍,
仲有王子軍, 光之劍匠哩d
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 04:48 PM   #683
FREDDY@o@

引用:
以7組人的實力...走甩根本不難...只係打不過......不過後面GE故事應該都係以內戰為主.....

之後打某國警察....警察叫幫手....一個綠色頭....加2個B級遊擊士....再加一個劍聖....巴垃圾用騎神....三木上身用SRX(以上全吹....明就明唔明就唔明)
唔明夫婦點解仲係B級, 經手過咁多大事件 計實力, 約修亞身為前執行者應該同A級相若吧

舊 11-08-13, 05:12 PM   #684
pet3
The One

引用:
唔明夫婦點解仲係B級, 經手過咁多大事件 計實力, 約修亞身為前執行者應該同A級相若吧
洛克人X:我也是B級獵人哦

FGO 目標預算
舊 11-08-13, 05:22 PM   #685
ouki
戸松控

引用:
其實執行者不代表咩.....你玩左禁多集都知同為執行者GE戰力差有幾大......

以約修亞實力的確同教官差不多.....但級數同實力應該冇絕對關係

不良中年係S級,風之係A級但實力其實差不多
舊 11-08-13, 05:34 PM   #686
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
不過講閞...下集應該要轉主角?
巴垃圾同灰騎變左第3方....冇理由仲有得打副任務.....變左第3方仲4為幫人?.....
好似目前係軌跡系列第一個主角爆機時打唔到最終BOSS要走佬
我估可能會暫時性加入遊擊士...反正都叫做立左旗了 XD

引用:
作者: pet3 查看文章
洛克人X:我也是B級獵人哦
PS2 戈隻RPG 有明確指出佢升左去S級 XD (只限呢隻RPG)

引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
單以終章騎神戰所見, 騎神應該係冇所謂既內藏武器,
戰鬥都係需要REAN本身既戰鬥技術去彌補, 所以REAN經過修練提升戰鬥能力, 騎神亦相應向上,
再加上騎神受到重創, 估計短時間內都暫時用唔到,
經過修練自如地控制潛在能力同將八葉一刀流提升更高既階段係比較正路既發展
我絕對否定騎神冇內藏武器的假設

相澤貓講過佢(騎神)"依家"仲未有武器在手

蒼騎神又有把專用野

引用:
其實執行者不代表咩.....你玩左禁多集都知同為執行者GE戰力差有幾大......

以約修亞實力的確同教官差不多.....但級數同實力應該冇絕對關係

不良中年係S級,風之係A級但實力其實差不多
森川有被人推薦過上S級 SAYNO左咁解

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 11-08-13 05:47 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 05:54 PM   #687
ouki
戸松控

引用:
作者: GN00508771 查看文章
我估可能會暫時性加入遊擊士...反正都叫做立左旗了 XD

森川有被人推薦過上S級 SAYNO左咁解
不是因為不良退出先有推薦事件嗎

遊擊士好似為KEEP住一直的遊戲MODE的出路

不過巴垃圾係唔係同不良同風之係師兄弟關係嗎
舊 11-08-13, 06:04 PM   #688
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
不是因為不良退出先有推薦事件嗎

遊擊士好似為KEEP住一直的遊戲MODE的出路

不過巴垃圾係唔係同不良同風之係師兄弟關係嗎
大家都係同一流派 從師兄弟的關係吧

今集 紅耀石的主角都講笑(?)咁講 你畢業後冇野做的話不如來當遊擊士吧

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 05:48 AM   #689
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
壞左咩去羅贊貝克工房修理囉

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 05:51 AM   #690
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
對情報部果陣升正唔計嘛

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 06:44 PM   #691
ouki
戸松控

......後夜祭個條件到底係咩=。=

我出
ラウラ
エマ
フィー
ミリアム
サラ
。。。。。。。。アリサ呢?我LV5第一個係ラウラ第2個就アリサ。。。。反而第3第4個LV5有第2個冇。。。LV4的ミリアム都有。。。。サラ就我用3卷出GE

用得最多又係ラウラ同アリサ=。=我分卷3サラ 2ラウラ 1アリサ。。。。。我真的冇言了
舊 11-10-13, 09:44 PM   #692
ouki
戸松控

終於自己手爆機

打不到100萬盃賣左全部身家都得77W
全寶箱都打不到=。=。。。。
人物結局得5個。。。。希望有心打埋個NM難度=。=
不是說1.02版有SKIP劇情的嗎=。=
舊 11-10-13, 09:49 PM   #693
fhdelibird
Insane Gamer
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
引用:
終於自己手爆機

打不到100萬盃賣左全部身家都得77W
全寶箱都打不到=。=。。。。
人物結局得5個。。。。希望有心打埋個NM難度=。=
不是說1.02版有SKIP劇情的嗎=。=
明明是fast forward,幾時變成skip
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 09:55 PM   #694
ouki
戸松控

引用:
作者: fhdelibird 查看文章
明明是fast forward,幾時變成skip
可能記錯

FF都好。。。點按?
舊 11-10-13, 10:45 PM   #695
FREDDY@o@

引用:
......後夜祭個條件到底係咩=。=

我出
ラウラ
エマ
フィー
ミリアム
サラ
。。。。。。。。アリサ呢?我LV5第一個係ラウラ第2個就アリサ。。。。反而第3第4個LV5有第2個冇。。。LV4的ミリアム都有。。。。サラ就我用3卷出GE

用得最多又係ラウラ同アリサ=。=我分卷3サラ 2ラウラ 1アリサ。。。。。我真的冇言了
條件不明... 我得ラウラ エマ フィー...

引用:
作者: GN00508771 查看文章
大家都係同一流派 從師兄弟的關係吧

今集 紅耀石的主角都講笑(?)咁講 你畢業後冇野做的話不如來當遊擊士吧
主角都好似有點興趣

舊 11-10-13, 11:11 PM   #696
fhdelibird
Insane Gamer
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
引用:
可能記錯

FF都好。。。點按?
長按X鍵
小心耗電
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:47 PM   #697
yatwin
Junior Member

註冊日期: Jun 2009
其實後夜祭條件已經公開左
from 英雄伝説 閃の軌跡 ザ・コンプリートガイド

簡單d講即係第1項一定要達成 另外3項只需要達成是但1項就得
希望我冇理解錯
yatwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-13, 01:15 AM   #698
pet3
The One

引用:
作者: fhdelibird 查看文章
長按X鍵
小心耗電
按緊x 再按一下ps鍵
就會自動播
1.0已經有

FGO 目標預算
舊 11-11-13, 09:11 AM   #699
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
正式開始玩

仲未試到入戰鬥,不過一般過場load的確快咗
咁先正常架嘛
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-13, 09:21 AM   #700
pet3
The One

引用:
作者: 野良猫 查看文章
正式開始玩

仲未試到入戰鬥,不過一般過場load的確快咗
咁先正常架嘛
你ps3 定psv ?
一場要幾多秒 ?

ps3 版我一直覺得其實不算問題

FGO 目標預算

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] Trails of Cold Steel I,II VOL.2 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 508 02-13-15 10:23 AM
[業界] 激進組織連日攻擊網絡 FBI介入調查針對 SEN(Sony Entertainment Network)總裁的炸彈威脅 安安 電視遊戲討論版 1 08-25-14 08:39 PM
[FS]行版 PS3 LEGO Marvel Super Heroes, 美版LEGO Batman 2: DC Super Heroes jackybat09 買賣專區 1 05-06-14 04:41 PM
[器材] Canon EOS 5D Mark II / EF 24mm f/1.4 L II USM Rabbidas 照相館 181 01-08-09 10:06 AM
[新D-SLR]Canon EOS 1D II (Mark II)---已update z_plus 照相館 12 02-03-04 12:25 PM

現在的時間是 02:54 PM

手機版 | APP版