Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
AshleyYan 02:23 PM 03-20-13
作者: W!LL:
Wreck It Ralph入手$230, 無要砌圖, 阻定
尋日無去到188,係大有買左
大有仲要未聽過呢套野咁
HON HON 11:09 PM 03-20-13
Wreck It Ralph入手$230, 無要砌圖, 阻定
我就248有埋砌圖, 送既, 話知佢.
sunhikari 02:30 PM 03-23-13
呢個星期的新貨

C.Ryo 06:04 PM 03-24-13
入咗soda green BD, 頭批送 小時候 single
唔知隻蕭大俠 live 又有無 BD 出
W!LL 07:07 PM 03-24-13
作者: C.Ryo:
入咗soda green BD, 頭批送 小時候 single
唔知隻蕭大俠 live 又有無 BD 出
蘇打緑BD幾錢? 出左都唔知!
香港環球好唔得, d台灣産品完全無宣傳!
C.Ryo 07:21 PM 03-24-13
蘇打緑BD幾錢? 出左都唔知!
香港環球好唔得, d台灣産品完全無宣傳!
公價219, 要入就快手啦, 聲畫都ok, 仲要唱番佢作比其他人啲正歌, 好正
Marco 02:52 AM 03-25-13
蘇打綠咁快出左 ?
聽日出去買先 (希望仲有Single跟)
W!LL 09:26 PM 03-28-13
幻變封面鐡少年pi入手$290
好少可有埋邊紙
W!LL 05:15 PM 03-29-13
假期享受一下 ^^

W!LL 05:36 PM 03-29-13
先試試sally concert 2012 blu-ray, 聲畫俱佳, 價錢超值 $190

睇credit list, 拍攝既係"藝能製作", 本地演唱會比較小見呢間公司
不過畫質拍得住本地龍頭VIDEO CHANNEL拍攝, 畫面幾清
高清聲道分別可選DTS-HDMA 5.1 (24/96) 及 LPCM 2.0 (24/96), 另設卡拉OK聲, 不過無走馬燈字幕
Kris 12:12 PM 04-02-13
想問batman trilogy 既鐵盒版邊度會仲有?ps3播唔播到?
HON HON 09:40 PM 04-02-13
作者: Kris:
想問batman trilogy 既鐵盒版邊度會仲有?ps3播唔播到?
德國amazon有呀, 但要百幾磅....

ps3梗播到啦.
W!LL 12:28 AM 04-03-13
作者: Kris:
係德遜獨家, 不過而家要百幾歐羅, 連埋運費成千幾港紙
注意首集沒有中文字幕, 其餘兩集都有, 5隻碟香港區既ps3都可以播
HON HON 01:22 AM 04-04-13
係德遜獨家, 不過而家要百幾歐羅, 連埋運費成千幾港紙
注意首集沒有中文字幕, 其餘兩集都有, 5隻碟香港區既ps3都可以播
日版ps3都應該播到架.....
ryuka 03:34 PM 04-04-13
剛入手4 disc 鐵盒

HON HON 07:37 PM 04-04-13
作者: ryuka:
剛入手4 disc 鐵盒
呢隻真係貴到嘔....

我入呢隻韓版鐵盒300都唔駛, 不過handcarry返黎咁解.
玄武 04:44 PM 04-05-13
有少少失望…
大圖注意

個質感太玩具喇~
HON HON 11:30 PM 04-05-13
作者: 玄武:
有少少失望…
大圖注意

個質感太玩具喇~
我又唔覺wor, 如果同inception比較, 呢個盒正好多....
玄武 12:40 AM 04-06-13
作者: HON HON:
我又唔覺wor, 如果同inception比較, 呢個盒正好多....
可能因為之前個盒外型靚好多~本來太有期待~
不過內容都係好滿意~
HON HON 09:15 PM 04-07-13
可能因為之前個盒外型靚好多~本來太有期待~
不過內容都係好滿意~
之前有實物出過咩? 我一路都只係睇到張圖.

盒野唔係我既, 係朋友第1日拎左就借我開黎睇, 至快手係佢, 所以害左好多人即時上網訂.
玄武 01:20 AM 04-08-13
作者: HON HON:
之前有實物出過咩? 我一路都只係睇到張圖.
盒野唔係我既, 係朋友第1日拎左就借我開黎睇, 至快手係佢, 所以害左好多人即時上網訂.
就係張預想圖令我期望太高,自動用Rimowa補完左…
HON HON 10:41 PM 04-08-13
就係張預想圖令我期望太高,自動用Rimowa補完左…
實不相瞞, 個盒其實唔錯, 但...我對個紙盒有興趣多D, 因為印得幾靚.
rorimoe 01:45 PM 04-12-13
Amazon 龜速送貨
空運都要三個星期先送到

C.Ryo 07:47 PM 04-23-13
美亞隻一袋䓤絲都玩缺貨鐡? 人地間間出多貨時佢出小貨
仲見到一條柚係CDW盡掃呢隻鐡... 不過美亞質素一向麻麻
結果只入咗 Le Mis 書仔版.
W!LL 11:07 PM 04-23-13
普通版同鐡盒封面一様就知hea
我覺得DVD封面仲特別
尼隻唔急買, 實有加強版
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後

返回主題版面