Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-13, 10:40 PM   #651
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
http://dengekionline.com/elem/000/000/742/742425
“進撃のみっしぃ”ポップなど『英雄伝説 閃の軌跡』への愛とユーモアを注ぐゲームショップがずらり――店頭企画の結果が発表に
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 10:54 PM   #652
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
開頭無插班生架喎

但我都係偏向 只係STAFF故意唔整出來...同埋仲有一點好重要....
碧軌 田中講過:現實已經有了"一次規模"很少的改變

改變列車炮的話 隨時影響克洛斯貝爾及一堆人命以及成個世界的走向 絕對唔係少規模

時間點都唔岩....釘宮回朔係城管在太陽堡壘戰死戈陣
列車炮係 數個月之後既事..

再加上列車炮SET死左第一炮一定係空炮來的...

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 10-30-13 11:08 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 09:41 AM   #653
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: GN00508771 查看文章
但我都係偏向 只係STAFF故意唔整出來...同埋仲有一點好重要....
碧軌 田中講過:現實已經有了"一次規模"很少的改變

改變列車炮的話 隨時影響克洛斯貝爾及一堆人命以及成個世界的走向 絕對唔係少規模

時間點都唔岩....釘宮回朔係城管在太陽堡壘戰死戈陣
列車炮係 數個月之後既事..

再加上列車炮SET死左第一炮一定係空炮來的...
玩到空炮果時, 我都第一時間諗會唔會係釘宮作怪

舊 10-31-13, 10:16 AM   #654
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
我係估曾經試過列車砲打中過塔之後又改變過去加左人去幫佢阻止

修正過一次,但可以2邊一次過修正

始終當時支援課係哂塔度,發射到佢地成班都會死

不過其實講到宰相咁料事如神,但如果無7組,佢當時係塔一樣死

宰相:邊個話我估唔到??其實砲入面全部都係空彈

此篇文章於 10-31-13 10:31 AM 被 怪盜小G 編輯。
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 10:35 AM   #655
FREDDY@o@

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
我係估曾經試過列車砲打中過塔之後又改變過去加左人去幫佢阻止

修正過一次,但可以2邊一次過修正

始終當時支援課係哂塔度,發射到佢地成班都會死

不過其實講到宰相咁料事如神,但如果無7組,佢當時係塔一樣死
我估係將第一炮修正為空炮(+作個好似好合理既理由)

舊 11-01-13, 04:38 PM   #656
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

鐵機隊-剛毅のアイネス 與 ラウラ 的地裂斬比較

地裂斬
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 01:30 PM   #657
FREDDY@o@

引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
鐵機隊-剛毅のアイネス 與 ラウラ 的地裂斬比較

地裂斬
好強的觀察力 ラウラ同聖女可能有點關係

舊 11-02-13, 05:40 PM   #658
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
好強的觀察力 ラウラ同聖女可能有點關係
用斧架喎

舊 11-06-13, 08:46 AM   #659
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
[お知らせ]
閃の軌跡 修正パッチver1.02の配信は明日11/7(木)10時~となります。

内容:早送り機能追加、ロード時間短縮、カクつき改善、誤字脱字修正、その他不具合改善など

舊 11-06-13, 10:41 AM   #660
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
[お知らせ]
閃の軌跡 修正パッチver1.02の配信は明日11/7(木)10時~となります。

内容:早送り機能追加、ロード時間短縮、カクつき改善、誤字脱字修正、その他不具合改善など
啱哂

彈丸論破差唔多爆,之後到哩隻
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 10:47 AM   #661
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
幾時先可以唔洗用bug 就可以睇到下著

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 11:04 AM   #662
怪盜小G
しゃろとも

有無巴打訂左攻略

舊 11-06-13, 11:17 AM   #663
FREDDY@o@

引用:
作者: 野良猫 查看文章
啱哂

彈丸論破差唔多爆,之後到哩隻
前面post 大量劇透, 小心

舊 11-06-13, 11:38 AM   #664
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

透劇 !!!

crossbell 遊擊士協會支部既受付在閃之軌跡內登場!

【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 12:05 PM   #665
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
前面post 大量劇透, 小心
放心
我淨係關心更新檔幾時有,其他情報完全冇入過眼
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 01:01 PM   #666
FREDDY@o@

引用:
透劇 !!!

影分身

舊 11-06-13, 04:18 PM   #667
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
透劇 !!!

閣下係認真定搞笑定係故意賣萌

舊 11-07-13, 10:51 AM   #668
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

過地圖 LOAD EVENT的確係快左唔少

入戰鬥都有D既 但感覺冇過地圖戈D快左咁多

此篇文章於 11-07-13 10:59 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 11-07-13, 11:46 AM   #669
FREDDY@o@

2014月曆
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=12573&tnum=6
莉絲修女!!

此篇文章於 11-07-13 11:49 AM 被 FREDDY@o@ 編輯。
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:07 PM   #670
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
E家到5章尾(姐係序章)........
玩HARD都好似比以前易
睇來某聖女真的是同一人物.....同一個暗示碧又用閃又用
同志G碧有冇出過....不記得了
田村個假名是特登的嗎.....點解令人自然想起SEGA同配音人物
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 09:16 AM   #671
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

11月中旬ごろより3週連続配信するDLCアイテムを発表!

舊 11-08-13, 10:03 AM   #672
FREDDY@o@

引用:
作者: ouki 查看文章
E家到5章尾(姐係序章)........
玩HARD都好似比以前易
睇來某聖女真的是同一人物.....同一個暗示碧又用閃又用
同志G碧有冇出過....不記得了
田村個假名是特登的嗎.....點解令人自然想起SEGA同配音人物

我是亂來的

舊 11-08-13, 10:49 AM   #673
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

唔係亂來
事實就係佢@@

舊 11-08-13, 03:19 PM   #674
ouki
戸松控

引用:
作者: GN00508771 查看文章
唔係亂來
事實就係佢@@
IC....當時明明係路人甲....閃就變成主要人物
舊 11-08-13, 03:28 PM   #675
ouki
戸松控

不過講閞...下集應該要轉主角?
巴垃圾同灰騎變左第3方....冇理由仲有得打副任務.....變左第3方仲4為幫人?.....
好似目前係軌跡系列第一個主角爆機時打唔到最終BOSS要走佬

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] Trails of Cold Steel I,II VOL.2 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 508 02-13-15 10:23 AM
[業界] 激進組織連日攻擊網絡 FBI介入調查針對 SEN(Sony Entertainment Network)總裁的炸彈威脅 安安 電視遊戲討論版 1 08-25-14 08:39 PM
[FS]行版 PS3 LEGO Marvel Super Heroes, 美版LEGO Batman 2: DC Super Heroes jackybat09 買賣專區 1 05-06-14 04:41 PM
[器材] Canon EOS 5D Mark II / EF 24mm f/1.4 L II USM Rabbidas 照相館 181 01-08-09 10:06 AM
[新D-SLR]Canon EOS 1D II (Mark II)---已update z_plus 照相館 12 02-03-04 12:25 PM

現在的時間是 07:40 PM

手機版 | APP版