Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第拾回 ◆
FREDDY@o@ 02:55 AM 09-11-15
火龍幾好睇, 希望真係唔走數啦...
T.K. 08:22 PM 09-13-15
清仔、鼻屎翻生?
凍檸茶 12:30 PM 09-14-15
細飛由第二代開始已經係好多落筆比佢,
地下拳賽->趙榮->過檔長樂->巨哥
我會接受到, 我係指個角式我接受到, 但O個刻巨哥仲有貨, 而佢又打到乾哂塘, 係有啲格硬黎
除咗佢之外, 家仁如果最后隻揪我都會接受到

至高/尚武, 我就接受唔到

不過好好笑係前几POST 有人講, 點解2邊都係外援黎決生死,
咁4邊輸咗都可以算係置身事外既, 都係自圓其說
由手機版發出
T.K. 10:49 PM 09-14-15
變左煙化台第一武道會
yeah yeah 08:50 AM 09-15-15
加到18元...
巨哥咁就收檔...比D咁既內容我...
都係暫時放棄追....
gingq7 02:44 PM 09-22-15
座山貓是出來搞笑的, 輸了不意外, 期待佢下次再出場提供笑料
吹到上天的小金輸比腰傷綠先生, 而No.2銀先生就長期浸係水度想走佬

佢劇情其實尚算合理, 但真係一路睇一路笑
yeah yeah 03:00 PM 09-22-15
作者: gingq7:
座山貓是出來搞笑的, 輸了不意外, 期待佢下次再出場提供笑料
吹到上天的小金輸比腰傷綠先生, 而No.2銀先生就長期浸係水度想走佬

佢劇情其實尚算合理, 但真係一路睇一路笑
輸左唔駛死?
Sar8 03:09 PM 09-22-15
明顯唔係地中海冇心機台上來
凍檸茶 09:53 AM 09-23-15
下個翻生應該係地中海
由手機版發出
搖搖 12:01 PM 09-23-15
地中海應該大把仔女
Sar8 12:19 PM 09-25-15
人地唔攻就叫輸運,呢D真係痴左線
打之前又話諗哂全方位,人地一龜就打亂步暑
仲要打連亞克都唔夠打,呢D金蛋散真係廢到無論
sunnypigdog 01:03 PM 09-25-15
睇返本復刻版龍虎門, 舊著真係好睇好多
T.K. 01:12 PM 09-25-15
金豬跪無改錯名的

呢本野已經完全突破拳怕少壯的框框
大梵五張,拳聖保守七張?
豪傑公子 04:01 PM 09-25-15
作者: T.K.:
金豬跪無改錯名的

呢本野已經完全突破拳怕少壯的框框
大梵五張,拳聖保守七張?
港漫從來只有古代武俠先會越老越勁,
而家古惑仔? 陳浩南大飛佐維大梵拳聖, 勁嗰班有邊個係三十歲樓下?
yeah yeah 04:12 PM 09-25-15
作者: sunnypigdog:
睇返本復刻版龍虎門, 舊著真係好睇好多
呢本最後就係衝入白炎完個本?
T.K. 04:23 PM 09-25-15
耀揚仔便會很勁的,信我
~Sau~ 01:21 PM 09-28-15
金尊貴 (笑), 仲話毒蛇七子之首
牛佬真係好鐘意將D新角色一開始吹到點勁點勁, 之後咁瞬間打臉

仲話要殺道友南, 韓賓, 大梵, 佐維, 睇怕一個都殺唔到
T.K. 02:49 PM 09-28-15
拳聖(笑)
一樣
Sar8 03:19 PM 09-28-15
而家先來同我講頓位同年紀
T.K. 11:02 AM 09-29-15
咁噸位一直有講,起碼我未見到紅先生身型既人,俾神人一手以力量壓制著
T.K. 08:31 PM 09-30-15
今日書有無早出?五點未派無再去睇
T.K. 06:26 PM 10-01-15
執雞武:0)
凍檸茶 07:00 PM 10-01-15
作者: T.K.:
執雞武:0)
我以為自己睇梗水深哥
T.K. 07:03 PM 10-01-15
耀揚の子
整個日文便會很勁?
凍檸茶 07:09 PM 10-01-15
咪又係一個KIND子
有100期貨仔先算
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面