Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
電視遊戲討論版>DEAD or ALIVE 5 Last Round
DOA xA2raeL 08:26 AM 03-12-15
作者: kog:
我開始懷疑以前係機舖打DOA2時,
常常有條友用小龍,可能是佢....
唔係我 doa2果時係屋企玩緊dreamcast ps2
果時我都未夠秤入機鋪XD
ikari28 11:30 AM 03-12-15
作者: DOA xA2raeL:
香港好耐以前係咪搞過doa4比賽XD?
Samsung贊助既WCG2006同WCG2007係動漫節攪左兩年DOA4
WCG個舞臺重好大,用黎打counter strike
不過DOA得後臺兩部機
第一年得我一個有打開online,雖然得A-grade,不過已經贏到
其實我friend list是但一個都勁過我
第一名5000蚊+Samsung mon+去意大利參加總決賽
亦因為甘,我同當年既韓國同日本代表做左朋友

第二年多左幾個online玩家,8強輸左
當時有問我去唔去美國,不過輸成甘我放棄左

作者: fiohk:
我問咗啲360朋友(其實得兩個覆 ),佢地話360嘅DOA5LR有人online玩。
我就唔多search到人
所以玩xboxone版算
諗繄買唔買joystock
用pad機動力-30%
DOA xA2raeL 01:09 PM 03-12-15
作者: ikari28:
我就唔多search到人
所以玩xboxone版算
諗繄買唔買joystock
用pad機動力-30%
360版我可以同你打喎
kog 04:55 PM 03-12-15
360版當初都有d亞洲人,現在真是唔多見有人.

PS4版亞洲人多,但真正HK人都好少,好多HK Acc都是大陸人,
但當然可能有日本Acc是HK人開都未定.

基本上PS4版差不多全時間都搵到亞洲人打,
最少連晚上12點至天光都有班日本人打(8~10人),
我有幾次打到早上8~9點班日本人都未走(3~4人).

ikari28 09:35 PM 03-12-15
360版我可以同你打喎
add左你入friend list先
DOA xA2raeL 10:51 PM 03-12-15
add左你入friend list先
added 得閒見到你on我會on
fiohk 03:32 PM 03-13-15
added 得閒見到你on我會on
挑戰香港代表
DOA xA2raeL 04:46 PM 03-13-15
今晚玩360?
DOA xA2raeL 04:54 PM 03-13-15
挑戰香港代表
我唔會自己人打自己人架
ikari28 09:06 PM 03-13-15
挑戰香港代表
唔好打面

買左本master guide同支xboxone RAP隼
睇下有無用

玩陣其他game,11點左右試下開360
DOA xA2raeL 09:08 PM 03-13-15
唔好打面

買左本master guide同支xboxone RAP隼
睇下有無用

玩陣其他game,11點左右試下開360
好 11點玩360
成個月冇開360XD
kog 09:27 PM 03-13-15
11點.....收到
DOA xA2raeL 09:47 PM 03-13-15
作者: kog:
11點.....收到
一齊玩囉 哈哈
ikari28 12:04 AM 03-14-15
一齊玩囉 哈哈
做左一個鐘沙包
DOA xA2raeL 12:10 AM 03-14-15
做左一個鐘沙包
你未熱身者XD
kog 09:09 AM 03-14-15
做左一個鐘沙包
我做左好多個月沙包
DOA xA2raeL 04:05 PM 03-14-15
今次風雷電食到正喇掛

DOA xA2raeL 02:04 AM 03-15-15
究竟vf5定doa5既結成晶勁d?

ComeLOLoh 04:52 AM 03-15-15
你用咩Capture card黎錄?
武藤遊戲 07:10 AM 03-15-15
作者: ComeLOLoh:
你用咩Capture card黎錄?
share PS4功能...........
Check了他戰績
DOA xA2raeL 10:09 AM 03-15-15
呢段片我用埋sharefactory合埋一條片度 好方便 可惜ps4內建錄影得720p30fps

DOA xA2raeL 06:45 PM 03-15-15
作者: 武藤遊戲:
share PS4功能...........
Check了他戰績
點check
ComeLOLoh 09:37 PM 03-15-15
而家我 PS3 Online,今晚全晚玩。
DOA xA2raeL 10:10 PM 03-15-15
作者: ComeLOLoh:
而家我 PS3 Online,今晚全晚玩。
我都玩緊 但同你係兩個不同的平行時空下
DOA xA2raeL 10:32 PM 03-15-15
日本佬真係好煩 成日講句jp only就踢人走 又唔係lag果到先好笑
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面