Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-13, 10:23 AM   #626
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
路癡SC死左啦

諗諗下集會唔會騎神挑神機
係wo... 唔記得SC路癡
神機同騎神有乜分別
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 11:16 AM   #627
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
焰係乜? 我只留意到臨尾話計劃開始

C 下集會唔會好似劍帝咁

騎神
白色有翼, 貓, 圓形駕駛倉... 路痴樹係咪去錯左世界然後棄機走人
我一直有用反白字 提你的\0.0/

我一早就講是魔裝機神嘛

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 11:29 AM   #628
FREDDY@o@

引用:
作者: pet3 查看文章
我一直有用反白字 提你的\0.0/

我一早就講是魔裝機神嘛
感覺被騙
明明學園祭仲開開心心一齊過, 轉頭就搞成咁
四眼教官我仍然相信係黑幕之一

快出下集, 個ending實在令人燥底
舊 10-30-13, 12:34 PM   #629
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
感覺被騙
明明學園祭仲開開心心一齊過, 轉頭就搞成咁
四眼教官我仍然相信係黑幕之一

快出下集, 個ending實在令人燥底
下集
C:
來吧
加入我們
這樣我就放掉她

露路獸(射
豬沙苦(射

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 01:25 PM   #630
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
來自 碧軌 既 閃軌續集 既官方透劇重溫,
不過應該都只係下集既前半part

大圖注意
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 02:34 PM   #631
FREDDY@o@

引用:
作者: 【麥斯】 查看文章

大圖注意
謝謝
以上對話係幾時講的? 入碧之大樹前?

宰相一系, 赤色星座, RF社, 士官學院 vs 貴族派(+解放戰線)
除非結社唔食花生, 貴族派根本無得打

此篇文章於 10-30-13 02:38 PM 被 FREDDY@o@ 編輯。
舊 10-30-13, 03:17 PM   #632
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
謝謝

宰相一系, 赤色星座, RF社, 士官學院 vs 貴族派(+解放戰線)
突入CROSS BALL後 去打中二總統前

另外唔關赤色星座事啦....係保護完鐵血戈個時點 赤色同帝國已經冇關係(目前的劇情來說)

相反

貴族派戈邊有西風旅團的人

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 10-30-13 03:26 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 03:17 PM   #633
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
謝謝

終章攻入 オルキスタワー 之前既事
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 03:21 PM   #634
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
係wo... 唔記得SC路癡
神機同騎神有乜分別
我覺得啦吓

騎神: 字面一樣 需要有人騎乘的神兵利器-.-?

機神 借助神的力量(碧軌的情況係 虛幻的神(釘宮) )的"機械人"

同埋如無意外 第三柱博士應該係參考騎神去設計機神的...(睇下內山君CALL機戈陣同碧軌中二總統上機戈陣既光係一樣)

因為C自己都講 早左3年前已經將佢運用自如

引用:
作者: 【麥斯】 查看文章

大圖注意
其實我覺得 續篇應該會講埋(或講下)
CROSS BALL被佔領戈兩年間既事...

始終由貴族派佔領帝都 到鐵血既勝利...事實上唔係過左好耐

仲有碧軌只係話鐵血獲得勝利者 係完勝,大勝,險勝呢 呢度又可以講下

此篇文章於 10-30-13 03:33 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 10-30-13, 03:23 PM   #635
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
謝謝

入蘭花塔前

傾完佢2個出手幫拖

引用:
作者: GN00508771 查看文章
我覺得啦吓

騎神: 字面一樣 需要有人騎乘的神兵利器-.-?

機神 借助神的力量(碧軌的情況係 虛幻的神(釘宮) )的"機械人"

同埋如無意外 第三柱博士應該係參考騎神去設計機神的...

因為C自己都講 早左5年前已經將佢運用自如

其實我覺得 續篇應該會講埋(或講下)
CROSS BALL被佔領戈兩年間既事...

始終由貴族派佔領帝都 到鐵血既勝利...事實上唔係過左好耐
唔係3年前先發現蒼之騎神咩??

此篇文章於 10-30-13 03:26 PM 被 怪盜小G 編輯。
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 03:28 PM   #636
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
入蘭花塔前

傾完佢2個出手幫拖

唔係3年前先發現蒼之騎神咩??
C係話係已經運用自如

其實我諗緊C係咪長期處於戈種狀態....

同內山君覺醒戈陣的髮,眼色完全一樣

此篇文章於 10-30-13 03:30 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 10-30-13, 03:35 PM   #637
怪盜小G
しゃろとも

OIOI

可以爆佢2個係吸血鬼一族呀

不過正路零軌打師尊前琪婭開完一次回朔金手指

但唔知點解閃攻列車砲又回朔多次??會唔會其實第一次攻列車砲時係BAD END的......

舊 10-30-13, 03:38 PM   #638
FREDDY@o@

個時序亂鬼晒

中二總統獨立&駐軍>攻略王出獄>城管攻塔>神機出現>葱頭組 & 艾約組 擊破神機>打樹>碧ending> 佔領cross bell> 2年後??
舊 10-30-13, 03:39 PM   #639
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
OIOI

但唔知點解閃攻列車砲又回朔多次??會唔會其實第一次攻列車砲時係BAD END的......
碧軌好似有提過...戈陣釘宮回朔只限於CROSS BALL市的因果關係

閃軌呢度...應該只係純粹的倒叙法...?

舊 10-30-13, 03:40 PM   #640
FREDDY@o@

引用:
OIOI

琪亞唔係只開過一次老金? 城管打DG全滅果次.. 改save將艾約3個放入去
舊 10-30-13, 03:42 PM   #641
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
個時序亂鬼晒

中二總統獨立&駐軍>攻略王出獄>城管攻塔>神機出現>葱頭組 & 艾約組 擊破神機>打樹>碧ending> 佔領cross bell> 2年後??
你問碧軌ONLY?

中二總統獨立&駐軍>神機出現+秒殺列車炮--好似係三個月後--->攻略王逃獄>城管攻塔+葱頭組 & 艾約組 擊破神機>打樹>城管收工回巢>鐵血成功打敗貴族勢力 ,帝國佔領cross bell>2年後解放

舊 10-30-13, 03:45 PM   #642
FREDDY@o@

引用:
你問碧軌ONLY?

中二總統獨立&駐軍>神機出現+秒殺列車炮--好似係三個月後--->攻略王逃獄>城管攻塔+葱頭組 & 艾約組 擊破神機>打樹>城管收工回巢>鐵血成功打敗貴族勢力 ,帝國佔領cross bell>2年後解放
碧ending大合照時係佔領前定解放後?
舊 10-30-13, 03:46 PM   #643
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
碧ending大合照時係佔領前定解放後?
如果係解放前 我諗照中人唔會笑得開心吧

何況ED中 BALL市既旗都重新掛上了

順便一提
鐵血中槍應該係攻略王被困戈三個月入邊既事

舊 10-30-13, 03:48 PM   #644
FREDDY@o@

引用:
如果係解放前 我諗照中人唔會笑得開心吧

何況ED中 BALL市既旗都重新掛上了

順便一提
鐵血中槍應該係攻略王被困戈三個月入邊既事
因為艾約都有在相中出現, 照計佢3個唔會留在cross bell

E... 我係咪記錯左零果張大合照 XDDD
舊 10-30-13, 03:50 PM   #645
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
因為艾約都有在相中出現, 照計佢3個唔會留在cross bell
..............佢地三個不在相中吧......千之護手組也不在....

舊 10-30-13, 03:55 PM   #646
FREDDY@o@

引用:
..............佢地三個不在相中吧......千之護手組也不在....
記錯零個end
舊 10-30-13, 04:11 PM   #647
FREDDY@o@

睇番碧個ending, 似乎crossbell 警察同帝國軍打足2年, 直至掛番自己洲旗...

下集可能講果2年既事... 又或者主角隱居幾年, 直接跳去幾年後
舊 10-30-13, 04:14 PM   #648
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
睇番碧個ending, 似乎crossbell 警察同帝國軍打足2年, 直至掛番自己洲旗...

下集可能講果2年既事... 又或者主角隱居幾年, 直接跳去幾年後
應該唔會啦.....唔通真係幾年後先去救番VII組既人咩......

VII組成員都講左 帝國內戰需要 騎神呢種第三勢力的存在去帶來一點契機

舊 10-30-13, 04:18 PM   #649
怪盜小G
しゃろとも

引用:
碧軌好似有提過...戈陣釘宮回朔只限於CROSS BALL市的因果關係

閃軌呢度...應該只係純粹的倒叙法...?
開頭無插班生架喎

舊 10-30-13, 04:23 PM   #650
FREDDY@o@

引用:
應該唔會啦.....唔通真係幾年後先去救番VII組既人咩......

VII組成員都講左 帝國內戰需要 騎神呢種第三勢力的存在去帶來一點契機
咁又係

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] Trails of Cold Steel I,II VOL.2 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 508 02-13-15 10:23 AM
[業界] 激進組織連日攻擊網絡 FBI介入調查針對 SEN(Sony Entertainment Network)總裁的炸彈威脅 安安 電視遊戲討論版 1 08-25-14 08:39 PM
[FS]行版 PS3 LEGO Marvel Super Heroes, 美版LEGO Batman 2: DC Super Heroes jackybat09 買賣專區 1 05-06-14 04:41 PM
[器材] Canon EOS 5D Mark II / EF 24mm f/1.4 L II USM Rabbidas 照相館 181 01-08-09 10:06 AM
[新D-SLR]Canon EOS 1D II (Mark II)---已update z_plus 照相館 12 02-03-04 12:25 PM

現在的時間是 09:21 AM

手機版 | APP版