Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-15, 09:14 PM   #6301
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
恭喜晒師兄

你打上級定超級儲毛?

我打成日真係得尋晚一條咁多
黑開有條路
只打上級,平均5場左右1條(因為試過好好彩連續2場都有掉 )

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 09:33 PM   #6302
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
只打上級,平均5場左右1條(因為試過好好彩連續2場都有掉 )
好羡慕
我已經打到灰晒

都係個句
等佢重置素材曜日任先再努力啦我

舊 11-22-15, 09:49 PM   #6303
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
爆左2個蘋果 用左400+ AP 都係得2條毛既路過.....

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:25 PM   #6304
蛋撻王子
功德完滿

今日上日站有兩樣野可以Share下

100lv寶石翁

其實本身呢個人一開始係貼佢極大成功升上100級個一瞬間先既
個陣已經好多人睇到呆左
包括我在內

但之後D人問起佢要幾多經驗
佢先再貼呢張出黎
之後大家更加呆左

然後就係瘋狂既計算

☆1礼装で1000
☆2礼装で3000
☆3礼装で6000
☆4礼装は10000
☆5礼装で15000

>>885
16665000/15000=1111

1111枚分の星5礼装か……なんだこれ

要1111張5星禮裝先可以升到100級

又另一個計法

>>885
16665000/1000=16665枚……

要16665張1星禮裝先可以100級

我相信呢個課長都係有少少睇準呢個大成功極大成功2倍UP既時機衝上黎
如果呢到既隱藏課長都不妨襯依家升下

另外係信長同櫻SABER相關
我見有個留言幾好
我亦都相信係大部分人想見到既

>>318
最初は全裸二頭身
再臨一回で服着た二頭身
再臨三回目でマジ絵

これで頼む

一開始是全裸二頭身
再臨一回是穿了衣服的二頭身
再臨三回是認真的圖

拜託就這樣

好期待呀我都~~~

此篇文章於 11-22-15 10:32 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:30 PM   #6305
caelum
Junior Member

註冊日期: Jul 2013
啪左6個蘋果打上級,一條毛都冇
係邊個話上級易D出毛
caelum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 12:17 AM   #6306
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
Archer試練好似派毛
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 01:51 AM   #6307
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
恭喜晒師兄

你打上級定超級儲毛?

我打成日真係得尋晚一條咁多
黑開有條路
我尋日打左成日都無,今日一打上級就出兩條

不過弓場好似易出好多,成場亞馬遜
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 02:20 AM   #6308
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: hyakki 查看文章
我尋日打左成日都無,今日一打上級就出兩條

不過弓場好似易出好多,成場亞馬遜
毛係唔係得白髮高級版亞馬遜先會出?
弓場上級我打左幾場都係得普通亞馬遜
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 03:12 AM   #6309
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
毛係唔係得白髮高級版亞馬遜先會出?
弓場上級我打左幾場都係得普通亞馬遜
應該係銀或以上既亞馬遜
跌金箱都有機會跌毛

咁樣計落其實比劍修練場再多一個機會跌毛?
因為劍銀級敵人有隻狼人阻頭阻勢..

舊 11-23-15, 08:29 AM   #6310
stcdavidhk

想問除左吾王,4/5星有乜幾位靈突要毛??

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 11-23-15, 08:39 AM   #6311
大破人間

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問除左吾王,4/5星有乜幾位靈突要毛??
我自己有綠毛弓, 偽娘, 同埋龍女都要毛
舊 11-23-15, 09:11 AM   #6312
stcdavidhk

引用:
我自己有綠毛弓, 偽娘, 同埋龍女都要毛
原來連龍女都要...點解我要毛的角色係晒同一AC度

舊 11-23-15, 09:15 AM   #6313
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
紅s都要毛
但毛都無條
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 10:39 AM   #6314
hyakki

照理上次EVENT無得換毛,下次EVENT應有得換
舊 11-23-15, 11:13 AM   #6315
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
Archer試練好似派毛
由手機版發出
打特出2條....唔錯唔錯
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 05:29 PM   #6316
大破人間

引用:
應該係銀或以上既亞馬遜
跌金箱都有機會跌毛

咁樣計落其實比劍修練場再多一個機會跌毛?
因為劍銀級敵人有隻狼人阻頭阻勢..
今日我打超級槍任見到金的亞馬遜既機率感覺比上級槍任多...

不過依然無毛

此篇文章於 11-23-15 05:56 PM 被 大破人間 編輯。
舊 11-23-15, 06:06 PM   #6317
蛋撻王子
功德完滿

引用:
今日我打超級槍任見到金的亞馬遜既機率感覺比上級槍任多...

不過依然無毛
係 我今日打左半日超級
燒左應該有10粒石到
好似都係得2條..

係見多左
但唔跌都係無鬼用

舊 11-23-15, 08:23 PM   #6318
hyakki

無燒石
打左8鋪上級有4條毛

留埋今次本能寺EVENT出咩先再決定用唔用落靈基3偽娘
舊 11-23-15, 09:09 PM   #6319
蛋撻王子
功德完滿

引用:
無燒石
打左8鋪上級有4條毛

留埋今次本能寺EVENT出咩先再決定用唔用落靈基3偽娘
唔通真係有上級好跌過超級既奇怪設定

舊 11-24-15, 12:04 AM   #6320
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
阿槍試練 amazone 哥布林
頂,想點呀,咁多版跌重複野........

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 06:07 AM   #6321
gingq7

註冊日期: May 2008
毛有3日,
心臟/逆鱗/黑爪 各得1日

無間の歯車/禁断の頁/紅水 繼續唔會趺

想點啊...

此篇文章於 11-24-15 06:09 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 08:16 AM   #6322
stcdavidhk

唔想住啦,等佢星期3改完可能會好好多呢(發夢mode)
今日專心升埋隻吾王先

舊 11-24-15, 09:18 AM   #6323
hyakki

引用:
唔通真係有上級好跌過超級既奇怪設定
我覺得係一樣跌率
所以上級咪打得多跌得多囉
舊 11-24-15, 01:33 PM   #6324
蛋撻王子
功德完滿

引用:
我覺得係一樣跌率
所以上級咪打得多跌得多囉
你咁估都好合理

不過係現階段庄司一日未再RENEW曜日任既話
最好打毛既日子都係弓修練場

因為少左D狼人(哥布靈)

銀階敵人都係亞瑪遜女戰士

舊 11-24-15, 02:37 PM   #6325
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我今天倒是在鎗的ap40 出了羽毛

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:48 PM

手機版 | APP版