Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
Garnet_Crow 05:39 PM 02-01-16
都唔明MP呢期出埋d二打六角色,仲要一模幾用
好想TAKARA復刻出返撒克巨人(最好有埋BLACK ZARAK)、OVERLORD,當然MP化最好,兩者可算是人氣狂派機體
Sito 11:49 AM 02-05-16
入埋GT建造派,可能因為係第二批貨已經換晒改件,玩落無咩問題,覺得質素仲高過Warbotron
Rance 11:27 AM 02-15-16
Titans return堆野都整得唔錯,隻福特都改得唔錯
不過隻超神仁萊太糞...
魔璃 11:39 AM 02-15-16
唔知今年動漫節有冇福特賣

隻仁萊ok既, 2舊幾貨仔既話頹玩可接受
Sito 11:42 AM 02-15-16
應該會入一堆頭領,福特太大隻啦點買呀?
Rance 12:41 PM 02-15-16
o個隻ALPHA TRION將其中一變改到變獅子都幾神,唔知出到黎變咩樣...
T.K. 01:50 PM 02-20-16
maketoy隻猛大帥(基地)別色$1580???
大跌價??
魔璃 10:22 AM 02-21-16
作者: T.K.:
maketoy隻猛大帥(基地)別色$1580???
大跌價??
所謂online限定色
可能啤多左要掉貨 :-)
T.K. 03:30 PM 02-21-16
好有興趣,掙扎下先:-)
Rance 12:50 PM 02-24-16
http://www.seibertron.com/transforme...nd-more/34811/

駛唔駛出得咁積極:-)
魔璃 12:52 PM 02-24-16
鈦師父系Victor Prime模?
咁要買了 :-)
T.K. 10:43 PM 03-14-16
ランスフォーマーレジェンズ LG23 ガルバトロン[タカラトミー]
呢隻幾正:-)
Rance 02:26 AM 03-15-16
今次頭領唔再買美版,日版嬴哂...
wakupanda 10:45 AM 03-15-16
作者: Rance:
今次頭領唔再買美版,日版嬴哂...
美版等跳樓價拎嚟粗玩+新年擋小孩用
Sito 12:17 PM 03-22-16
睇左mt個發佈會的圖,隻target master同保衛派都好正
T.K. 12:34 PM 03-22-16
我上Fb見有隻薩克巨人好正!
Rance 12:53 PM 04-05-16
日版隻COMPUTRON雖然全改模不過都改得幾正喎,
隻飛機同鑽地車都幾好
Sito 11:45 AM 04-28-16
官方出頭領六面獸
魔璃 01:02 PM 04-28-16
作者: Sito:
官方出頭領六面獸
非常好, 平有平玩
Rance 02:39 PM 04-28-16
隻G2文哥好幼兒向玩具FEEL。。。
希羅 12:10 AM 04-30-16
新手想入全新perfect effect 黑白獅,有無師兄指點一下,可以去邊到搵?我去過現時都無thx:-)
T.K. 10:45 PM 05-01-16
MP32 トランスフォーマー マスターピース コンボイ(ビーストウォーズ)
Sito 12:48 AM 05-02-16
作者: 希羅:
新手想入全新perfect effect 黑白獅,有無師兄指點一下,可以去邊到搵?我去過現時都無thx:-)
而家真係唔覺邊度有,可能要淘寶了
C.Ryo 04:18 PM 05-07-16
作者: 希羅:
黑獅見信和三樓仲有:-)
希羅 07:14 PM 05-08-16
作者: C.Ryo:
黑獅見信和三樓仲有:-)
多謝師兄,不過已經係Y拍買左一對,唔知算唔算靚價,2.1K:-)
不過想買返一對PE-10X配件:-)
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  ... 最後

返回主題版面