Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124 524  ... 最後
~清談館~>[whats乜,賊噏]2017行政長官及2016立法會產生辦法諮詢文件
紅蓮 05:21 PM 08-17-14
作者: (=v=)b:
唔知人頭計~大判張融賺左幾多維穩費呢~1個頭起碼袋$200~
周融指遊行派錢男子已被警帶走 (現場) 2014/08/17 16:25

保普選反佔中大聯盟發起遊行,表達反佔中訴求。

反佔中大聯盟召集人周融見記者,因現時仍有人從維園出發,表示暫未確定遊行人數。至於有人於遊行中途派錢,周融指該男子已被警方帶走。

http://cablenews.i-cable.com/webapps...news_id=439435

吹完雞再call警犬拉蛇頭,一蚊都唔駛俾班臨記,周生高招
(=v=)b 05:25 PM 08-17-14
作者: 紅蓮:
周融指遊行派錢男子已被警帶走 (現場) 2014/08/17 16:25

保普選反佔中大聯盟發起遊行,表達反佔中訴求。

反佔中大聯盟召集人周融見記者,因現時仍有人從維園出發,表示暫未確定遊行人數。至於有人於遊行中途派錢,周融指該男子已被警方帶走。

http://cablenews.i-cable.com/webapps...news_id=439435

吹完雞再call警犬拉蛇頭,一蚊都唔駛俾班臨記,周生高招
夠買樓啦~
大山椒魚 05:43 PM 08-17-14
到底張容遞左表未
Penny仔 05:44 PM 08-17-14
作者: :
反佔中遊行聲稱要反暴力,不過銅鑼灣登龍街小巴站20多名人民力量和佔中後援會成員設街站,反對反佔中遊行時,1名新界社團聯會的阿伯,向人民力量街站投擲一盒20隻雞蛋,撃中1名人力成員和1名女警。女警手沾蛋液,聲稱會跟進事件。

警方原先以2重鐵馬,分隔街站和遊行人士,雙方距離達3至4米,在掟雞蛋事件後,警方再加裝1重鐵馬,加強保安。
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40817/52803812

狗即係狗
唔敢拉呀?sosad
Kinny Riddle 05:55 PM 08-17-14
剛行過軒尼斯道、路就係封o西、但人影都見唔到攞。不過感覺到一股涼氣、估計槳溶會包括呢D牛鬼蛇神入總遊行人數掛。:-)
由手機版發出
Hunter 06:38 PM 08-17-14
作者: Penny仔:
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40817/52803812

狗即係狗
唔敢拉呀?sosad
我反而奇怪CCTVB竟然會播出街
周溶未派維隱費俾CCTVB?

Chris Redfield 06:42 PM 08-17-14
11萬
信你丫
亍 ◣ 06:49 PM 08-17-14
作者: Chris Redfield:
11萬
信你丫
250萬你唔係睇唔到吧
7月未關門喎

sogo門口滿晒喎
http://www.post852.com/%E5%8F%8D%E4%...0%B4%E9%9D%A2/
KENSNAKE 06:55 PM 08-17-14
警方:遊行有111800人由維園出發

HKT 18:48

「保普選反佔中大聯盟」發起遊行,警方表示,有11萬1800人由維園出發,遊行高峰期有11萬1800人。

而大聯盟未公布參與遊行的人數。

資料來源:rthk

7.1報9萬8 龍尾10點由維園出發。

817報11萬1800 唔夠4點就清場。

痴左線警方真係亂來。
(=v=)b 07:10 PM 08-17-14
111800~!?陰氣好重~好多屎忽鬼~
小嘉 07:14 PM 08-17-14
真係以一敵百
ヨコ男 07:16 PM 08-17-14
港大會唔會有數字出?
風音 07:19 PM 08-17-14
11萬

燒衣紙都燒到手軟啦
★星人44★ 07:22 PM 08-17-14
個D乃係天兵下凡
你識碌蔗咩阿蔗民
川上双葉 07:35 PM 08-17-14
警犬
尊重?打份工?
吹呀我鐘意班狗做叫警犬
Yakumo Fujii 07:56 PM 08-17-14
98000?? vs 110000???

驚慌真係唔怕比人笑
陸奧 貴志 07:57 PM 08-17-14
作者: ヨコ男:
港大會唔會有數字出?
頭先望下好似話8萬幾....
真十人€ 08:00 PM 08-17-14
作者: 陸奧 貴志:
頭先望下好似話8萬幾....
我信維園有咁多人架,但收數後出發就。。。
T.K. 08:04 PM 08-17-14
搞手虧空幾多落袋?www
2dn 08:14 PM 08-17-14
「雞毛鴨蒜」「千芳百世」...
民賤聯班友其實有無讀過書?
小嘉 08:16 PM 08-17-14
作者: Yakumo Fujii:
驚慌真係唔怕比人笑
你比人笑你無知
陸奧 貴志 08:20 PM 08-17-14
周生表示有錢袋俾人笑下有乜所謂
尼路 08:20 PM 08-17-14
我真係佔唔到真係會報得多過七一,警方報數條友唔係曲線我唔信囉。
闇影風 08:25 PM 08-17-14
你班龜真係去驗眼啦
咁都夠膽死報得比71多...
真!DC 08:51 PM 08-17-14
一個老人起碼當三個後生啦(年紀上)
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124 524  ... 最後

返回主題版面