Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
GUSTAV 04:40 PM 10-18-18
作者: ShinDou:
我都忍唔到手allin晒連石都射埋40幾抽0ssr,呢個區黑得濟,轉區睇下刷唔刷到奶騎開局先,刷唔到先打番呢個區,刷到就唔爆石衝了慢慢打算,d飛同石淨係留黎抽野

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
過暗影
ShinDou 04:44 PM 10-18-18
暗影我之前已經開左人,頭先用埋派既飛十抽都唔中 XD

GUSTAV 04:59 PM 10-18-18
試左下公主打電腦 成班都薄皮好難玩 xdddd
ShinDou 05:07 PM 10-18-18
你超絕,進擊加護,雪莉應該秒天秒地架喎,用芙雷幫佢擋咪得

GUSTAV 05:29 PM 10-18-18
你超絕,進擊加護,雪莉應該秒天秒地架喎,用芙雷幫佢擋咪得

我D裝廢嘛XDDDDDDDDDDDD
ShinDou 05:30 PM 10-18-18
7日派左把ssr槍,應該0凸都夠秒架喇喎,我陸版用過奶騎配雪莉 黃毛超絕

T.S 07:20 PM 10-18-18
忍唔到手追左奶騎
元帥同露娜等下個月必中pool先算了
ShinDou 08:40 PM 10-18-18
全部區都開左隻人抽左7下都唔中,是但揀個7抽5SR既開住局睇下第1隻SSR中唔中到奶騎先,今次應該試全單抽睇下會唔會易中D @@
鳳熾魂 08:46 PM 10-18-18
奶騎真係八搭咁入我都忍唔到抽
但又諗好似無咩必要
ShinDou 08:47 PM 10-18-18
進擊加護係神技,幫你由本身秒唔到變秒到,好緊要架,你隻打手再谷爆武既話好堅,仲要俾人打減半你放俾隻坦用都有用
鳳熾魂 10:11 PM 10-18-18
一練得多人升裝就勁卡班人仲未全部20多左奶騎咁就要升7-8隻
要努力打鎚
GUSTAV 12:15 AM 10-19-18
紅石換SSR 換武定防具好?
ShinDou 06:55 AM 10-19-18
武緊要過防具我覺得,不過都係凸左先有用,如果0凸既話會廢過高凸sr

GUSTAV 09:46 AM 10-19-18
武緊要過防具我覺得,不過都係凸左先有用,如果0凸既話會廢過高凸sr

已中垃圾 又可以輪迥轉生

BTW 用落露娜好似細力過雪莉好多咁 (以天馬計 我明最後要轉弓騎先係王道)

點解大家都入戰鬥面板400攻平A打落去 都可以差好遠
ShinDou 09:49 AM 10-19-18
如果已有勁ssr武應該換限凸凸上去會好d 之前我凸左把ssr槍1下已經70幾攻,ssr武每次凸好似加多好多

GUSTAV 09:50 AM 10-19-18
如果已有勁ssr武應該換限凸凸上去會好d 之前我凸左把ssr槍1下已經70幾攻,ssr武每次凸好似加多好多

就係得個把槍....

有時點都要有D新野開心D...
ShinDou 09:56 AM 10-19-18
送果把槍攻低d,我之前random中左另1把槍豬神黃昏好堅,戰前吉人1下1倍攻先,仲要高攻過最後騎士

GUSTAV 10:03 AM 10-19-18
終於知道D火力點解有分別 應該係文哥個超絕勁過王女降臨太多 XDDDD
鈴蘭 10:06 AM 10-19-18
想問協力係咪收既EXP同出既料一樣?
新手單人打龍打唔掂
GUSTAV 10:08 AM 10-19-18
作者: 鈴蘭:
想問協力係咪收既EXP同出既料一樣?
新手單人打龍打唔掂
協力係用少D氣一樣 EXP出多D料:0)

龍35LV 先抵打 之前都係打一場BONUS當開關先
ShinDou 10:22 AM 10-19-18
艾爾文超絕多個滿月15%加傷麻,王女吉人現血十%其實好廢,點都吉唔死人 XD

龍每日拎bonus就得啦,打唔到高lv就打低lv先,遲早夠打既,不過走位都緊要

37單抽出迪哈,又要轉區,原來打完1-7就差唔多夠40抽出ssr

GUSTAV 10:27 AM 10-19-18
艾爾文超絕多個滿月15%加傷麻,王女吉人現血十%其實好廢,點都吉唔死人 XD

龍每日拎bonus就得啦,打唔到高lv就打低lv先,遲早夠打既,不過走位都緊要

37單抽出迪哈,又要轉區,原來打完1-7就差唔多夠40抽出ssr

佢最大15%就話姐 現血15% 邊個天才諗....

公主4個加雷丁好似好過用芙蕾 我唔想練多隻...sosad

雪莉換唔換轉去暗殺個邊拎技能?

個影襲好似好勁咁
ShinDou 11:48 AM 10-19-18
雷丁勁過芙雷,但冇超絕既話又爭好遠,你俾佢自帶超絕又慢1turn開神衛,同埋少2格裝技爭好遠,1係出埋艾爾文放超絕啦

ShinDou 11:51 AM 10-19-18
雪莉我覺得中線夠用,影襲淨係打英雄但唔知得1點3倍夠唔夠秒人,你試下 XD 夠既話我下次雪莉都轉過去先

Gustavi 12:00 PM 10-19-18
月頭諗住玩下, 到而家都仲未開局到SSR
幾百抽都冇

已經到左為啖氣抽only
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後

返回主題版面