Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-19-12, 12:29 AM   #576
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
右邊都得嘅..., 不過我講緊係左邊...(靠近隧道個度)
點會冇人打你落黎..對面好有問題

舊 07-19-12, 12:33 AM   #577
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
今晚真係好野,只係打24分鐘,但係要花個半鐘,間房BUG足3次,仲要對足3場輕功大師.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 12:38 AM   #578
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: gsw 查看文章
今晚真係好野,只係打24分鐘,但係要花個半鐘,間房BUG足3次,仲要對足3場輕功大師.

真係打到無癮.....................

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 12:41 AM   #579
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
真係打到無癮.....................
真係唔轉MAP好過轉MAP

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 12:57 AM   #580
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 風之將 查看文章
真係唔明d日本仔點諗,打山岳輸緊好多分都係企o係大後方守住唔衝
輸緊好多即係唔夠人打,再衝只會死多幾次。
引蛇出洞再慢慢用隊形向前推,製造敵方要再生的時間差兵力優勢,攻入敵方本陣。

紙上談兵完畢。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 12:59 AM   #581
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 忍者 查看文章
點會冇人打你落黎..對面好有問題
嗰個位我都唔識上,次次都跳過龍,反而山洞頂就成日上,不過上得多啲對手都學精哂喇。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 01:13 AM   #582
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
大魔擊破打左650分,不過死左3次
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 10:13 AM   #583
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
打team既話真係要研究陣法…
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 10:22 AM   #584
trelo

註冊日期: Jul 2012
PSN  IDkytrel01
引用:
作者: Kain 查看文章
大魔擊破打左650分,不過死左3次
大魔開發度重係80%ge人路過
我見人上等兵果時已經有,依家我伍長04都未開倒
你依家乜grade
trelo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 11:33 AM   #585
Kain

引用:
作者: trelo 查看文章
你依家乜grade
好似係伍長3開到,而家伍長5
舊 07-19-12, 11:48 AM   #586
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
開圖真係開到火滾, 大魔,陸高乜都沒, 次次浄係開D沒乜用又唔100%野....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 11:59 AM   #587
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
アッガイ使えたい…DLCでもいいから…出せ!

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 12:14 PM   #588
Terry13
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
你依家乜grade
我都係上等兵哦陣拿到哦2隻野嘅圖,不過要到伍長03先搞掂架陸高,昨晚伍長05先齊大魔,不過真心覺得用陸高lv1不如用吉仔/吉sp/吉la好過,好用好多
大魔就未用過,不過打佢哦陣用bz好易打中,可能係高手向....
Terry13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 12:32 PM   #589
Kain

引用:
作者: Terry13 查看文章
我都係上等兵哦陣拿到哦2隻野嘅圖,不過要到伍長03先搞掂架陸高,昨晚伍長05先齊大魔,不過真心覺得用陸高lv1不如用吉仔/吉sp/吉la好過,好用好多
大魔就未用過,不過打佢哦陣用bz好易打中,可能係高手向....
大魔優勝在威力,bz=陸吉,劍=格機
舊 07-19-12, 12:44 PM   #590
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: Eclair 查看文章
アッガイ使えたい…DLCでもいいから…出せ!
係未update 前, 1定唔會發生....

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 07-19-12, 12:59 PM   #591
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
你依家乜grade
上等兵06 大魔40%中
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 01:55 PM   #592
忍者

大魔雖然係快但係有慣性,快都係講緊單一方向行動
所以好易俾人打中,而且自己行得快亦都瞄人難左

舊 07-19-12, 04:05 PM   #593
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: Terry13 查看文章
基本上高cost機都係要高lv先勁
同cost越高越要打團体戰
死一隻好傷

舊 07-19-12, 05:11 PM   #594
HI_Ricky
深山人士

del......

此篇文章於 07-19-12 05:48 PM 被 HI_Ricky 編輯。
舊 07-19-12, 05:25 PM   #595
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
夠lv就可以直買?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 06:40 PM   #596
trelo

註冊日期: Jul 2012
PSN  IDkytrel01
引用:
作者: Kain 查看文章
大魔優勝在威力,bz=陸吉,劍=格機
唔理勁唔勁,死人都要玩次黑色三連星

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
上等兵06 大魔40%中
話你知我上等兵10果時重係影都唔見

引用:
作者: 忍者 查看文章
大魔雖然係快但係有慣性,快都係講緊單一方向行動
所以好易俾人打中,而且自己行得快亦都瞄人難左
可能有part降低個慣性掛
trelo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 06:50 PM   #597
siuterry
Insane Gamer

引用:
唔理勁唔勁,死人都要玩次黑色三連星

話你知我上等兵10果時重係影都唔見

可能有part降低個慣性掛
要加 加速parts 先強,
未加之前好易比人捉腳

舊 07-19-12, 07:17 PM   #598

街場我以後都唔會做好心, 次次見有架機比人圍, 走去救佢, 點知的隊友都唔係一齊協力打, 反而走....
下次我會睇住佢地死, 我都唔會理的街人

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 07:31 PM   #599

http://live.b-ch.com/b-bng

直播

宜家開始播啦, 要睇快的睇啦

見直播架渣古係咁比人sm, 好慘

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 07-19-12 07:45 PM 被 martinyau1979 編輯。
舊 07-19-12, 08:12 PM   #600
忍者

成班傻仔,完場唔夠一分鐘4條友衝上去炸人,留返中路自己友俾人SM,最後輸幾十分

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3【雙龍9月出海!!】 暴走蟹 收藏品討論版 547 10-31-09 11:36 PM
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2 暴走蟹 收藏品討論版 1001 07-03-07 11:17 PM

現在的時間是 01:27 AM

手機版 | APP版