Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後
電視遊戲討論版>DEAD or ALIVE 5 Last Round
Sar8 10:59 AM 03-04-15
人踢風雷電你踢風雷電
DOA xA2raeL 11:08 AM 03-04-15
作者: Sar8:
人踢風雷電你踢風雷電
(>﹏<)
一千零一場先係咁 XD
我打果時笑鬼死左
DOA xA2raeL 04:28 PM 03-04-15

DOA xA2raeL 05:05 PM 03-04-15

ComeLOLoh 03:51 AM 03-05-15
PSN初回版已經下架。
如果街上見到有初回,又未買的話好快快買了。
全部限定版入面那隻都是初回!

買唔到初回就要等將來PSN放DLC 來買COde去Unlock初回衫同Gallery了。

另外試玩左XboxOne版。每場最尾之前一定會停頓左大約一格(半秒)。新版本有無修正到呢?
(Crimson Stage 香港個stage)

PS3/PS4 Patch Fix List:
http://teamninja-studio.com/doa5/las..._ver.1.02.html
DOA xA2raeL 11:09 PM 03-05-15
打中cb基本上已經ko

fiohk 12:51 AM 03-06-15
作者: DOA xA2raeL:
打中cb基本上已經ko
我見第四招之後,疾風已經可以行開飲杯茶食個飽...

係唔係每個人係呢個場都有呢啲連招呢?
DOA xA2raeL 01:07 AM 03-06-15
作者: fiohk:
我見第四招之後,疾風已經可以行開飲杯茶食個飽...

係唔係每個人係呢個場都有呢啲連招呢?
你意思係連落2層?
我冇試哂全部 但我肯定大部份角色都得 例如hitomi hayabusa helena kausmi
同埋條片被試招既角色係龍準 唔係疾風XD
jk5 02:55 PM 03-06-15
DOA5LR FAQ (TW):
http://www.gamecity.com.tw/doa5/lastround/info_faq.html

即係繼續等...

JK
kog 09:13 PM 03-06-15
a789asdf < 又比個支那國唔夠人打踢我走
DOA xA2raeL 09:40 PM 03-06-15
作者: kog:
a789asdf < 又比個支那國唔夠人打踢我走
同我打咪唔會比人踢走囉 我唔踢人架(>﹏<)
kog 09:56 PM 03-06-15
同我打咪唔會比人踢走囉 我唔踢人架(>﹏<)
我唔夠你打,我踢你走
Sar8 10:04 PM 03-06-15
用Jann lee唔踢人
DOA xA2raeL 10:39 PM 03-06-15
打機既野 享受下㩒制既樂趣者 有咩話贏定輸∪・ω・∪
ikari28 11:21 PM 03-06-15
係我問題定個game既問題
新果個係360 unlock衫既功能攪到我唔見左"I am a fighter" D衫...
ComeLOLoh 02:26 PM 03-07-15
作者: jk5:
DOA5LR FAQ (TW):
http://www.gamecity.com.tw/doa5/lastround/info_faq.html

即係繼續等...

JK
舊衫香港PSN PS4一件都未出
Dyhalt Rushifar 11:14 PM 03-07-15
打機既野 享受下㩒制既樂趣者 有咩話贏定輸∪・ω・∪
咁其實唔需要開機

-------------------------------
ps4免費版dl中
DOA xA2raeL 01:19 AM 03-08-15
作者: Dyhalt Rushifar:
咁其實唔需要開機

-------------------------------
ps4免費版dl中
唔開就唔叫打機啦 叫打制
ComeLOLoh 05:20 PM 03-08-15
PS3 Online開始搵唔到人打…
睇黎我要快d上PS4了…
DOA xA2raeL 05:29 PM 03-08-15
作者: ComeLOLoh:
PS3 Online開始搵唔到人打…
睇黎我要快d上PS4了…
就變化石喇我
ComeLOLoh 07:06 PM 03-08-15
就變化石喇我
哈哈哈…

我今日先解晒LR d衫。根住去試Raidou,招空中combo搞唔惦,新掣太輕打圈個掣根住走晒位。
DOA xA2raeL 07:20 PM 03-08-15
哈哈哈…

我今日先解晒LR d衫。根住去試Raidou,招空中combo搞唔惦,新掣太輕打圈個掣根住走晒位。
拎bluetab痴住張枱XD
ComeLOLoh 08:44 PM 03-08-15
我想搵人同我玩Honoka猜拳…
kog 10:01 PM 03-08-15
我想搵人同我玩Honoka猜拳…
剛開始揀Honoka....手短腳短....
DOA xA2raeL 10:09 PM 03-08-15
lag 機都係出唔到623p
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後

返回主題版面