Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-06, 10:23 PM   #576
kathyliu
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: James7s
真係玩到的時候提定你幾時有h lor~

之後等屋企冇人的時候再用回憶功能睇返~
引用:
作者: riceking
其實H成分唔係好多 ~
沒有大問題的 ~

Rice
咁就真係要搵下黎玩~
之前邪道中文版好似有全年齡補丁,不過冇試過

舊 09-28-06, 10:24 PM   #577
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
是把ps2版的逆移回pc嗎?

附送偷回來的東西一件
http://utaware.mmprincess.net/Downlo...-user/kimi.mp3
ps2版又會唔會延期呢?

p.s.謝,,收下

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 10:25 PM   #578
龍之子
Game Master

引用:
其實H成分唔係好多 ~
沒有大問題的 ~

Rice
即是文字上的h及以聲音上的吧
沒大問題

出位? 笑話 真係笑話
舊 09-28-06, 10:26 PM   #579
龍之子
Game Master

引用:
作者: kathyliu
咁就真係要搵下黎玩~
之前邪道中文版好似有全年齡補丁,不過冇試過
漢化版cut曬
無h

出位? 笑話 真係笑話
舊 09-28-06, 11:08 PM   #580
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 龍之子
漢化版cut曬
無h
可以patch番做有ge~
但其實隻game有冇h
只係得一個大分別
就係柚葉有冇留低生存証明

舊 09-28-06, 11:13 PM   #581
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
引用:
作者: 龍之子
即是文字上的h及以聲音上的吧
沒大問題
PC版不是沒有語音嗎?

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 08:40 AM   #582
YUNO
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
設定資料說耳仔短尾都短。 頭髮長長地咩都睇唔到~~
有圖有真相\ /

耳仔是獸耳但似人類

YUNO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 06:12 PM   #583
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: YUNO
有圖有真相\ /

耳仔是獸耳但似人類

終於見到佢隻耳仔....
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 06:16 PM   #584
6eo
美波様!

引用:
是把ps2版的逆移回pc嗎?

附送偷回來的東西一件
http://utaware.mmprincess.net/Downlo...-user/kimi.mp3
好正!!! 出左碟了??? 唔知香港幾時會有呢...?
成隻碟d歌都好好聽!

首歌你係邊度搵嫁?
舊 09-29-06, 07:11 PM   #585
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: iamleoluk
成隻碟d歌都好好聽!

首歌你係邊度搵嫁?
應該已經有啦,通常出個日旺角都已經有啦

其中一位歷史見證人
舊 09-29-06, 07:44 PM   #586
luciferdark

引用:
成隻碟d歌都好好聽!

首歌你係邊度搵嫁?
你聽日出唔出老旺~
一齊去睇碟啦~

舊 09-29-06, 07:50 PM   #587
James7s
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: luciferdark
你聽日出唔出老旺~
一齊去睇碟啦~
我已經用邪道下了回來了… 因為我根本冇呢個錢去買呢~

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
James7s 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 08:15 PM   #588
luciferdark

引用:
我已經用邪道下了回來了… 因為我根本冇呢個錢去買呢~
haha
其實我問緊Leo Luk ja
我都同你一樣, 但可能都會買碟~
首歌太正

舊 09-29-06, 08:19 PM   #589
leotam3

註冊日期: Oct 2003

今日行過唔記得睇有冇
p.s. 隻永久に好似舊版好da

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 08:30 PM   #590
luciferdark

引用:
作者: leotam3

今日行過唔記得睇有冇
p.s. 隻永久に好似舊版好da
我都覺...
同埋無sadame, 唔係ge話真係完美...

舊 09-29-06, 08:45 PM   #591
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
我都覺...
同埋無sadame, 唔係ge話真係完美...
sadame因為有single所以唔出係正常
(<-----sadame single一早已經入手的人)

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 11:04 PM   #592
6eo
美波様!

引用:
你聽日出唔出老旺~
一齊去睇碟啦~
我都想, 不過我聽日要番學...
忡要唔知幾點先放, 所以唔得...

香港個價幾多左右?
ps2版首op好鬼正!!!
呢排狂聽甲賀忍法帖的ed同ps2版傳頌的幾10秒的SAMPLE OP....

另外, 我想問係邊到邪道入手嫁!???
舊 09-29-06, 11:11 PM   #593
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
咁正既野買原裝啦 !!!!!!!!!

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 11:34 PM   #594
luciferdark

引用:
作者: leotam3
sadame因為有single所以唔出係正常
(<-----sadame single一早已經入手的人)
夢想歌都有single woo....

舊 09-30-06, 12:23 AM   #595
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
買Leaf(Aquaplus) Vocal Collection #2啦

Rice

舊 09-30-06, 12:59 AM   #596
ms_小畫家
Game Master

引用:
我都同你一樣, 但可能都會買碟~
首歌太正
只要係Suara既碟都會買

其中一位歷史見證人
舊 09-30-06, 01:11 AM   #597
luciferdark

引用:
買Leaf(Aquaplus) Vocal Collection #2啦

Rice
幾錢啊
同埋邊度仲有﹖
thanks 米王

舊 09-30-06, 03:23 AM   #598
James7s
Crazy Gamer

引用:
另外, 我想問係邊到邪道入手嫁!???
你大個就會知架喇。

試下去動漫花園一類大陸網搵下啦…

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
舊 09-30-06, 03:26 AM   #599
James7s
Crazy Gamer

引用:
作者: nakakula
咁正既野買原裝啦 !!!!!!!!!
唔係個個都有咁多彈藥架… 你睇我成隻RB-79咁、仲要係TYPE K、攻擊力同載彈量都太低啦~

同米王兄成隻GP03D咁係冇得比架……

舊 09-30-06, 04:48 AM   #600
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
唔玩正版都唔好咁揚好唔好

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉