Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-16, 02:32 PM   #5951
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: rinxlun 查看文章
係呀,盾果隻呀
好似可以覺醒到?
係,隻拳覺咗可以比佢食嚟突
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-16, 02:42 PM   #5952
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ShinDou 查看文章
r加都係建議換左宗介打箱先

平時打其實靠你石抽大器之類都夠打,r加我會換左d我有既大器同名機當限凸料食先,冇就睇鬥雞技,睇你想玩咩陣,射既就換uc or zegapain,拳就新31,盾就戰國or大作
依家換左隻斷空我,諗住比隻SSR盾斷空我突左一次先,之後可能換魯魯修

舊 11-08-16, 03:33 PM   #5953
Crazy Gamer

引用:
作者: rinxlun 查看文章
依家換左隻斷空我,諗住比隻SSR盾斷空我突左一次先,之後可能換魯魯修
唔建議覺老馬修住,佢主輔助,未齊隊佢無作為
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-16, 04:23 PM   #5954
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
大器要凸2先會勁過其他機凸爆,你有gggg正常d限凸料都會俾佢食晒先,盾忍我覺得唔駛搞住,分分鐘你又抽到隻勁大器,不過換左就梗係升埋佢黎食
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-16, 07:23 PM   #5955
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: ShinDou 查看文章
大器要凸2先會勁過其他機凸爆,你有gggg正常d限凸料都會俾佢食晒先,盾忍我覺得唔駛搞住,分分鐘你又抽到隻勁大器,不過換左就梗係升埋佢黎食
係呀,依家GGGG突左1,諗住起碼都要突多1次
我見中盾既大器咪搞埋佢先囉,之後如果好運再中到就之後先算喇

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
唔建議覺老馬修住,佢主輔助,未齊隊佢無作為
咁下一隻你建議我換邊隻好呢?

舊 11-08-16, 09:35 PM   #5956
Crazy Gamer

其實倒轉諗, 依家你隊盾已經叫做勁, 擺得晒的話.
反而唔駛太急再去強化, 先向射同拳埋手, 如果唔係打拳機版你會好辛苦.

射ARX7, 有加掉箱, 打料都會易啲, 而且ARX7唔差, 招必都好大力.
拳新三一, PVP逆天級機體, 必範圍大又夠勁, 兩邊都實用.
舊 11-08-16, 11:27 PM   #5957
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
其實倒轉諗, 依家你隊盾已經叫做勁, 擺得晒的話.
反而唔駛太急再去強化, 先向射同拳埋手, 如果唔係打拳機版你會好辛苦.

射ARX7, 有加掉箱, 打料都會易啲, 而且ARX7唔差, 招必都好大力.
拳新三一, PVP逆天級機體, 必範圍大又夠勁, 兩邊都實用.
SSR的話
拳:宇宙大帝、昆霸、銀河機攻隊果架主角機
槍:魯魯修

仲有SR槍仲有三一、M9、crossbone

睇黎都係要再抽吓,好在依家打左大約有200石響手
睇吓遲D有咩岩既先再抽吓啦

舊 11-08-16, 11:35 PM   #5958
yorkyork

註冊日期: May 2010
咁多石等抽下次Ω祭啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-16, 11:40 PM   #5959
Crazy Gamer

宇宙大帝係拳中神坦但另兩隻只叫做好過SR咁.
魯魯修獎品中叫唔錯, 但都係偏向輔助, 打人唔夠力.

呢隻GAME SSR以外基本上係冇人權, 除咗少數特殊機體之外, 只係未有SSR之前用住先.

SSR以外只有有補給, 信賴,激勵, 直擊精神, 開幕送珠同有指揮技能有留嘅價值.
好似啱啱我打強敵隊決戰盾隊就特登入隻C RANK機開補給

同埋唔好亂抽住, 基本上冇保底唔好亂掂, 今次GGGG有人444石0SSR.
三不五時有特別POOL抽, 嗰啲時候先同佢ALL IN.

此篇文章於 11-08-16 11:42 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 11-09-16, 09:36 AM   #5960
clie

註冊日期: Dec 2001
拳機既話初號機都係優先選擇,自帶一珠+魂2珠範圍技+AT FIELD,打強敵同PVP 0凸都好夠用
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 10:15 AM   #5961
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Eva系都ok好用架,at field對啱屬性可以好硬,pvp前面坦到一輪
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 11:06 AM   #5962
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ryvius123 查看文章
哥師奶可以用來燒4G
.....諗下下round紅卡ev係玩火....即係可以預想紅卡☆係........
由手機版發出
舊 11-09-16, 11:16 AM   #5963
ShinDou

eva守唔到,好易俾人秒左,攻既話其實擺指揮仲好過出eva,除非你係爭粒送珠1開波出招先會用
舊 11-09-16, 11:33 AM   #5964
yorkyork

註冊日期: May 2010
鬥雞黎講eva唔係大棄個部3號機都唔係太頂得
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 03:10 PM   #5965
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲有藍卡...

由手機版發出
舊 11-09-16, 05:15 PM   #5966
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
仲有藍卡...

由手機版發出
呢隻新嘅,係射,之前隻石抽係拳
舊 11-09-16, 05:48 PM   #5967
J+1
望過黎呀!!!!!!

紅蓮關冇特效好難s ....隻艦射兩下已經>80%血......

最後全盾陣+3隻信賴+,頂到尾死晒其他送珠下用gggg兩下扑收工....

由手機版發出

此篇文章於 11-09-16 06:07 PM 被 J+1 編輯。
舊 11-09-16, 06:57 PM   #5968
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
紅蓮關冇特效好難s ....隻艦射兩下已經>80%血......

最後全盾陣+3隻信賴+,頂到尾死晒其他送珠下用gggg兩下扑收工....

由手機版發出
全射機輕鬆過
舊 11-09-16, 09:55 PM   #5969
ShinDou

原來D支援唔係燃燒完全冇效﹖裝左都會中既

有射ZZ同TYPE ZERO紅蓮級好易

此篇文章於 11-09-16 10:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-09-16, 10:36 PM   #5970
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
改用射陣用nu衢上前又頂又射真係好過用盾

sp飛中左隻垃圾lockon

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 11:02 PM   #5971
ShinDou

唔記得今日係盾覺醒料,冇打到添,仲換左隻盾西蒙番黎,又要等下星期先可以拎多隻R加了
舊 11-09-16, 11:12 PM   #5972
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
SSR券又中OVERMAN
繼登霸後又一隻齊4想點

舊 11-10-16, 12:31 AM   #5973
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
改用射陣用nu衢上前又頂又射真係好過用盾

sp飛中左隻垃圾lockon
sp飛中垃圾lockon x2

舊 11-10-16, 09:29 AM   #5974
Crazy Gamer

必中中Oliver,有得突一開埋技喇~~
舊 11-10-16, 09:46 AM   #5975
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

唔知係隊野唔夠高SPEC定係我唔識砌隊
打LV70已經完全唔夠打…睇黎可以Skip喇

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:29 AM

手機版 | APP版