Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-16, 10:13 PM   #5851
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
暫時得GGGG有特殊裝甲﹖

如果GGGG出埋粉CC同奶黃會點 XD

咁搞法即係焗人抽GGGG咋喎﹖但而家咁破壞平衡會唔會轉頭就改弱﹖如果改到直擊有效就易好多

殘念紅招技係咪SET錯﹖定係寫錯其實唔係中DAM﹖點解好似仲大力過IJ咁﹖仲要我得必LV3,但普攻扣少好多
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 10:22 PM   #5852
yorkyork

註冊日期: May 2010
改弱唔該改左射31先
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 10:22 PM   #5853
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
王者j個罩都係特殊裝甲阿
我記得之前公告有list邊d係特殊裝甲

連埋奶黃同cc,裝甲係加好多,但其實唔會整到拳機打手d必都打唔入咁慘
本身裝甲係對射機先大影響
gggg麻煩在於殺剩佢一個時,佢疊左成5層行動buff,又有120%命中補正
行得超快又幾乎必中
所以打手打佢連續爆擊既話,先咁易被反炒

手遊呢d野越出越勁好正常架姐,gggg係惡,但未至於破唔到,都未必會改弱架啦
可能只會下一部更神打臉番gggg就算
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 10:23 PM   #5854
yorkyork

所以一路都話佢向緊白貓挑戰
舊 11-02-16, 10:28 PM   #5855
ShinDou

引用:
作者: dragonar226 查看文章
王者j個罩都係特殊裝甲阿
我記得之前公告有list邊d係特殊裝甲

連埋奶黃同cc,裝甲係加好多,但其實唔會整到拳機打手d必都打唔入咁慘
本身裝甲係對射機先大影響
gggg麻煩在於殺剩佢一個時,佢疊左成5層行動buff,又有120%命中補正
行得超快又幾乎必中
所以打手打佢連續爆擊既話,先咁易被反炒

手遊呢d野越出越勁好正常架姐,gggg係惡,但未至於破唔到,都未必會改弱架啦
可能只會下一部更神打臉番gggg就算
乜原來J個罩都破唔到架﹖等我仲成日直擊打佢

其實有冇得RESET全改BONUS﹖我隻J當年1拎果陣就全改左加攻,出左鬥雞就後悔想加甲

之前鬥雞都改弱過好多隻機,威1輪下期又改弱,係近排改少左

出埋粉CC同奶黃再多70%甲,應該拳機都打唔入喎﹖仲要1CRI就R痕
舊 11-02-16, 10:33 PM   #5856
dragonar226

引用:
作者: ShinDou 查看文章
乜原來J個罩都破唔到架﹖等我仲成日直擊打佢

其實有冇得RESET全改BONUS﹖我隻J當年1拎果陣就全改左加攻,出左鬥雞就後悔想加甲

之前鬥雞都改弱過好多隻機,威1輪下期又改弱,係近排改少左

出埋粉CC同奶黃再多70%甲,應該拳機都打唔入喎﹖仲要1CRI就R痕
應該無得reset,差少少甲就由佢啦

心情上都係想改弱佢既,最好佢個盾80%甲up拎走個行動buff,咁就易玩得多

打得入,放心,我都唔知鬥技場個公式點計,但試過打4突gggg+cc+奶黃,拳機打手們依然正常扣到
不過射機就bye bye,必殺,普攻都係幫佢r痕
舊 11-02-16, 10:34 PM   #5857
dragonar226

引用:
作者: yorkyork 查看文章
而家留石抽有愛既機就夠
nono->geass->gggg
不停開創新時代,明天會更好
舊 11-02-16, 10:48 PM   #5858
yorkyork

等緊真31有幾屈
舊 11-03-16, 12:03 AM   #5859
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
GGGG有冇咁易抽呀﹖刷極都有最少凸2係度,成街都凸爆,鬥雞打條毛,千4分度 XD
不能同意更多真係心諗....

原來新31咁勁?呢兩日個個都二突GGGG以上,搞到唔想打
即刻試下先
不過守陣又係無心機set

舊 11-03-16, 09:05 AM   #5860
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: yorkyork 查看文章
學白貓咁大獲??
白貓無樣好架喎

舊 11-03-16, 12:23 PM   #5861
ShinDou

而家1512都排75,冇人打上去
舊 11-03-16, 03:01 PM   #5862
ShinDou

烏冬而家1555,不過佢轉左玩nono混色陣,有白戰國,紫萬丈,哥師奶,粉cc,g拳創性
舊 11-03-16, 03:03 PM   #5863
yorkyork

烏冬殺手
舊 11-03-16, 03:07 PM   #5864
ShinDou

佢個陣算係千5帶最易打,其他個個都gggg,我直頭見到就唔打,刷左好耐先有得打冇gggg既陣
舊 11-04-16, 12:53 AM   #5865
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
今次真係易跌左...90隻已經畢業了....可能因為架FINAL真係太雞肋....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 07:12 PM   #5866
ShinDou

唔關事,我88都係得凸1

不過隻FINAL真係接近係最廢獎品﹖打又唔得,鬥雞又唔得
舊 11-04-16, 09:31 PM   #5867
yorkyork

shindou你下次見到烏冬可能可以F5多幾次打佢,
橫掂佢實高分過你
舊 11-04-16, 09:41 PM   #5868
ShinDou

好難刷架烏冬

出左GGGG之後,基本上起碼刷10次先打得1場咁濟 XD 好難先搵到冇GGGG既陣,咁耐都淨係見過幾次烏冬
舊 11-04-16, 09:50 PM   #5869
yorkyork

所以2ch d人都話佢難f5出黎,
我如果上到去咁上下分就點f5都係個堆人,
但係你同烏冬同分就好難搵佢
舊 11-05-16, 10:35 AM   #5870
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
唔關事,我88都係得凸1

不過隻FINAL真係接近係最廢獎品﹖打又唔得,鬥雞又唔得
按官網介紹,唯一用處係有行動力UP快快脆用PILOT PART個勇氣出粒盾珠
未用過唔知夠唔夠快,但點都好過我仲用緊R綾波
招光牙劍如果改到兩珠出到其實合理啲
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-16, 10:45 AM   #5871
clie

本來手上積咗一堆SSR要升技,一跌R就燒3張+C技肥升到LV3
玩到130層都唔知自己凸幾
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-16, 11:24 AM   #5872
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

手上堆盾可以食左佢了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-16, 11:58 AM   #5873
ShinDou

103先凸3
舊 11-05-16, 12:36 PM   #5874
yorkyork

成日見人打淨一滴血,
點做出黎?bug?
舊 11-05-16, 12:38 PM   #5875
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
如果做到最快果個都OK喎....盾送珠真係唔夠

已經可以突5而家打都只係為石/coin....
但未試過9萬pool中到SSR

係bug,好早既強敵已經有

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:52 PM

手機版 | APP版