Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-16, 08:24 PM   #5776
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
FD LIST見到突爆GGGG

引用:
作者: rinxlun 查看文章
大大,FGO可以加埋你嘛??
當然可以叫咩名?

舊 10-31-16, 08:25 PM   #5777
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
你要屈coin單機防守啦,
800分大家都係單機,
可以連勝多好多coin
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 08:26 PM   #5778
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
鬥技場SET防守果度有D唔明
G果個位係唔係無得派出去打架??
即係唔駛搵隻最勁既黎守住??
Coin我依家得100左右咋…4500…好遙遠…
要講既shindou師兄都講左,我補番少少
新手期間單機見到lancelot albion, oo gundam,裝甲騎兵個主角,交響詩篇個女主角呢4部機唔好打
都有幾多人放呢堆係度陰新手

引用:
作者: ShinDou 查看文章
黑妹我唔係特別驚,我都係用UC黃單陣打,佢唔係成日有珠出招,通常都係食1兩次佢絕招俾佢秒左一兩隻就贏左
個隊初見殺係我行動之前巳經俾佢殺左我半隊,最後佢d機連續打盾珠
黑妹連續出必逐部秒我

個時計算上佢少一部行動buff所以搶到先手,而家有gggg,我見到咁上下既陣就應該唔會再打了
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 08:29 PM   #5779
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
G位係防衛技,你攻人1次就明,你會見左上角人地有隻G技儲緊BAR,儲滿左就會出招打你 XD

正常G位都係用D大範圍技去守

不過你岩岩打冇咩機好用,建議你都係玩單騎,即係是但出部廢機特登俾人贏,KEEP住自己低分,因為佢SEARCH對手盡量會搵番同你差唔多分果D,而家都好多人個名後面加個單,或者單騎,即係佢都係單機守緊,長期KEEP低分,咁你地可以不斷打D單機果D黎屈COIN
咁我都改返個陣同改一改個名先
依家多左咁多野…好在可以上來問一問咋
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 08:33 PM   #5780
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 6078 查看文章
FD LIST見到突爆GGGG

當然可以叫咩名?
AC名係RiN呀
我Send Request比你先
舊 10-31-16, 08:34 PM   #5781
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
黑妹擺防無乜用, 但係攻超勁, 所有迴避機無運行.
佢招必可以秒射大器, 開勇氣可以秒超V, 而直感連異能生存體都打得中.
而我裝咗加命中PARTS平攻可都可以打中3紅00, 白膠, 翼霸.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 08:34 PM   #5782
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: dragonar226 查看文章
要講既shindou師兄都講左,我補番少少
新手期間單機見到lancelot albion, oo gundam,裝甲騎兵個主角,交響詩篇個女主角呢4部機唔好打
都有幾多人放呢堆係度陰新手

個隊初見殺係我行動之前巳經俾佢殺左我半隊,最後佢d機連續打盾珠
黑妹連續出必逐部秒我

個時計算上佢少一部行動buff所以搶到先手,而家有gggg,我見到咁上下既陣就應該唔會再打了
盾機都可以行得咁快秒左你半隊﹖定係佢其他機都好屈又大器又剩﹖XD

單騎都真係唔少放D低血果陣變超勁既機陰人 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 08:35 PM   #5783
ShinDou

乜黑妹真係咁勁架咩﹖等我又升隻玩下先,而家都換左隻R加番黎升緊SSR XD
舊 10-31-16, 08:36 PM   #5784
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
順便

...另生放送又講呢邊了

每日派10石x3日
聽日下午開始

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 08:39 PM   #5785
Crazy Gamer
馬弓手

ADD左RIN師兄

放果D單機既人,完全唔知咩心態

黑妹其實係指邊個....?以為講緊原創機果個sosad

舊 10-31-16, 08:42 PM   #5786
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:

黑妹其實係指邊個....?以為講緊原創機果個sosad
nono個friend

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-31-16, 08:44 PM   #5787
dragonar226

引用:
盾機都可以行得咁快秒左你半隊﹖定係佢其他機都好屈又大器又剩﹖XD

單騎都真係唔少放D低血果陣變超勁既機陰人 XD
我係防佢其他機,落少左部行動BUFF,所以俾佢黑妹打爆我半隊
個時係初見殺姐,而家問題睇落我打番個隊既話變到要硬食黑妹,GGGG又應該好大威脅

呢幾日如果搵到部2突以上GGGG試刀,唔夠打既話放棄算
舊 10-31-16, 08:48 PM   #5788
Crazy Gamer
馬弓手

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
nono個friend
IC

引用:
作者: dragonar226 查看文章
我係防佢其他機,落少左部行動BUFF,所以俾佢黑妹打爆我半隊
個時係初見殺姐,而家問題睇落我打番個隊既話變到要硬食黑妹,GGGG又應該好大威脅

呢幾日如果搵到部2突以上GGGG試刀,唔夠打既話放棄算
愈出愈OP
唔知黑妹+GGGG+老馬+FIONA會點

舊 10-31-16, 08:48 PM   #5789
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
順便

...另生放送又講呢邊了

每日派10石x3日
聽日下午開始
加左
聽日又有石派?? 正…可以回返D石
舊 10-31-16, 08:49 PM   #5790
ShinDou

我而家都好懶轉陣,用死1個攻人算,係會執下D擺位 XD
舊 10-31-16, 08:49 PM   #5791
dragonar226

引用:
IC

愈出愈OP
唔知黑妹+GGGG+老馬+FIONA會點
嗯,個時打既除左gggg之外就係咁上下,全部突爆晒
舊 10-31-16, 09:00 PM   #5792
clie

引用:
係呀,不過依家都未用到住,岩岩開始玩,唔太夠Cost砌隊
有冇大大可以比大腿我抱嚇呀??
求抱大腿 126104089
長掛爆NU
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 09:08 PM   #5793
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: clie 查看文章
求抱大腿 126104089
長掛爆NU
已經加左喇
舊 10-31-16, 09:21 PM   #5794
Crazy Gamer
馬弓手

爬一次山大爆死放棄

不過殘念紅突唔突二好?好似有D微妙.....

舊 10-31-16, 09:25 PM   #5795
ShinDou

紅飛抽果隻好廢下 XD 過左活動應該完全出唔到場,鬥雞都出唔到啦 XD

30石又係果隻,今次唔抽了,留番下次爬山算,GGGG都唔係特別想抽 XD

每日1石睇下偷唔偷到雞中番隻 XD

隻GGGG要成7珠,係咪真係有7珠既威力先﹖起碼要勁過2.5次豹馬超電磁先有用喎 XD

此篇文章於 10-31-16 09:38 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-31-16, 09:35 PM   #5796
clie

紅飛有得必中兩隻仲有人用30石抽??營運咁得意既
最近啲120石必中大器後完全無打算再爬山
1石又唔會再抽,今次真係儲石良機
舊 10-31-16, 09:39 PM   #5797
ShinDou

乜最近有搞過120石必中大器咩﹖冇留意添

有人抽左,見人凸2 XD
舊 10-31-16, 09:41 PM   #5798
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: clie 查看文章
紅飛有得必中兩隻仲有人用30石抽??營運咁得意既
最近啲120石必中大器後完全無打算再爬山
1石又唔會再抽,今次真係儲石良機
咁要2突先開晒技.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-31-16, 09:48 PM   #5799
clie

引用:
乜最近有搞過120石必中大器咩﹖冇留意添

有人抽左,見人凸2 XD
FIONA,聖天八極(三中一),180石必中咯
我唔會重蹈F91覆轍

另,今次強敵同征霸LAST DAY係同一日,強敵開波前可以征吓
停咗係47點都想拎多張必中SSR BLASTER
舊 10-31-16, 10:00 PM   #5800
clie

引用:
紅飛抽果隻好廢下 XD 過左活動應該完全出唔到場,鬥雞都出唔到啦 XDXD
PVP BUFF命攻迴10%喎,必殺分5下 每下15%有虹珠,幾好用喎
正常MODE兩個技BUFF攻,不分屬性,好嘢黎

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:19 AM

手機版 | APP版