Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
國家隊討論區>ENGLAND地帶 VOL.3 [ 碧咸周日晚再次戴起隊長臂章領英軍 ]
Heifetz 10:42 PM 11-22-07
作者: lauchai:
250萬, 我真係怕佢冇命使喇
大家都知英國班足球流氓痴線架啦

我阿叔O係LONDON開餐館既
佢話, 芥蘭一輸D死鬼就會去搞事
今次真係祝佢好運了
250萬夠他請數個24小時貼身保鑣.
>>>>>劉伯<<<<< 10:42 PM 11-22-07
作者: sqling:
段估唔會好似咁下嘛
唔會似
艾斯高巴係飛左番國家至被殺
老麥唔使飛都可能O係國家被殺( )
>>>>>劉伯<<<<< 10:43 PM 11-22-07
作者: Heifetz:
250萬夠他請數個24小時貼身保鑣.
物價高呀
唔頂得好耐
走佬比較好
Busconcamp 10:43 PM 11-22-07
俾佢帶咁耐衰咁耐
唔慌唔SAD喇
250萬英鎊袋袋平安, 從心笑出來啦, Sad!
我係話球迷SAD啫
Sorry! Sorry!
你火得濟...所以會錯意...
冷静d~冷靜d~
Heifetz 10:45 PM 11-22-07
物價高呀
唔頂得好耐
走佬比較好
一家移民到俄羅斯, 反正油王會養他一世, 兼且送平治跑車.
>>>>>劉伯<<<<< 10:46 PM 11-22-07
黑心D講
真係好似等緊佢出死訊咁
SANG2003 10:49 PM 11-22-07
黑心D講
真係好似等緊佢出死訊咁
佢琴晚一完場即閃就知佢想點啦~
Heifetz 10:49 PM 11-22-07
黑心D講
真係好似等緊佢出死訊咁
無計, 全英國及香港共同敵人.
SANG2003 10:52 PM 11-22-07
唔係喎 身邊好多高人話唔關領隊事,話之前D比賽自己打得差喎@@ O_O
幻影V-Slasher 11:05 PM 11-22-07
Beckham 100Caps
麥卡倫
Bleed Saga 11:08 PM 11-22-07
又引外國劫力干涉香港事務?!
全香港共同敵人, 真係好一相情願
POISON 11:10 PM 11-22-07
不如話係全英格蘭fans敵人啦
sqling 11:13 PM 11-22-07
事到如今

佢會唔會自己請辭呢?
YHW 11:18 PM 11-22-07
作者: 月舞:
英格蘭最失敗就係成日自視過高
以為自己d球員質素好好
一輸波出局就賴晒領隊
Perhaps the current England players are not the best in the world, but talking about the whole Euro 2008 qualifiers alone, if McClaren is not the one to blame... I don't know who/what else is

作者: Busconcamp:
話晒卡比路點都係名教頭...
壓得住d球星...
英足總可以考慮
I agree.
kin~kin 11:23 PM 11-22-07
事到如今

佢會唔會自己請辭呢?
下? 炒左喇喎
cloud 11:44 PM 11-22-07
炒得好 麥卡倫返屋企la
『庭』 11:55 PM 11-22-07
ENGLAND 識帶波過人數黎數去得 朗尼, J. cole, W.P,

後生D既禾確特, 唐寧又一隊都未坐得穩

你出雙特/ 是但一個都要成隊夾先得架...前面各位都分析過佢地係球隊又幾多人幫

出高治唔出b7真係唔知想點, 睇下第2球簡單直接咪幾好...

後防又係....最衰加力查又晨早走左, 無rio 無terry 真係唔掂

今場先出卡臣又係搞笑, 你一係就早幾場啦, 玩死佢...希望卡臣唔會有陰影啦

老Mc 真係快d搵地方呢埋...我地香港人都咁憎佢, 都唔知佢係England點生存
Busconcamp 11:56 PM 11-22-07
作者: cloud:
炒得好 麥卡倫返屋企la
最心痛是,炒得太遲
係分組賽,失得分多你就屎
Busconcamp 11:58 PM 11-22-07
作者: 『庭』:

老Mc 真係快d搵地方呢埋...我地香港人都咁憎佢, 都唔知佢係England點生存
Face Off
sqling 11:59 PM 11-22-07
作者: 『庭』:
ENGLAND 識帶波過人數黎數去得 朗尼, J. cole, W.P,

後生D既禾確特, 唐寧又一隊都未坐得穩

你出雙特/ 是但一個都要成隊夾先得架...前面各位都分析過佢地係球隊又幾多人幫

出高治唔出b7真係唔知想點, 睇下第2球簡單直接咪幾好...

後防又係....最衰加力查又晨早走左, 無rio 無terry 真係唔掂

今場先出卡臣又係搞笑, 你一係就早幾場啦, 玩死佢...希望卡臣唔會有陰影啦

魯賓遜無晒信心啦, 唔通出尖史咩?

不過睇佢第一球好似打排球咁就真係眼都突
Montella 12:02 AM 11-23-07
史上最弱的種子隊 (?)
Euro 2008 seeding

Plot 1
Switzerland (hosts)
Austria (hosts)
Greece (holders)
Netherlands

Plot 2
Croatia
Italy
Czech Republic
Sweden

Plot 3
Romania
Germany
Portugal
Spain

Plot 4
Poland
France
Turkey
Russia

法國淪落plot 4

2nd December抽
cloud 12:03 AM 11-23-07
Maybe Robert Green is a good choice......
Montella 12:04 AM 11-23-07
作者: cloud:
Maybe Robert Green is a good choice......
或者David James...
kin~kin 12:09 AM 11-23-07

大家print出黎打小人咁打吧

再唔係玩下設計對白都好
DQGUNDAM 12:14 AM 11-23-07
事到如今

佢會唔會自己請辭呢?
佢sure唔會自己請辭la,自己請辭無250萬,but英足總炒佢佢有250萬,佢sure choose俾英足總炒la
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面