Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
津上翔一 05:38 PM 09-28-17
有冇人會諗住入限定機?
到底會唔會有行...
心郁郁想換機但係出面又唔見有舖頭開訂...
shooter 10:20 PM 10-09-17
Monster Hunter World | New Crafting Options, Combo List & Shortcuts

https://www.youtube.com/watch?v=u-wTsAJaPto

sonywong 01:54 PM 10-13-17
我喺東京見到大型電器店都仲可以訂,可能其實好多貨。

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
津上翔一 02:04 PM 10-13-17
作者: sonywong:
我喺東京見到大型電器店都仲可以訂,可能其實好多貨。

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
到底會唔會有行sosad
冇我衝日算
sonywong 04:35 PM 10-13-17
作者: 津上翔一:
到底會唔會有行sosad
冇我衝日算
我留左500比間藍店,佢話都好大機會有。冇就可以攞番500。不過好唔明既然日本咁多地方仲可以訂,點解Amazon/樂天/Yahoo Jp 嘅賣家仲敢標6萬至7萬yen。

暗黑騎士 05:55 PM 10-13-17
你睇吓SWITCH香港比日本易入手就知點解架啦
滅龍士 08:30 PM 10-20-17

『モンスターハンター:ワールド』TVCM ティザー篇(30秒)
shooter 08:42 PM 10-23-17

IDGAF 09:45 PM 10-23-17
作者: sonywong:
我留左500比間藍店,佢話都好大機會有。冇就可以攞番500。不過好唔明既然日本咁多地方仲可以訂,點解Amazon/樂天/Yahoo Jp 嘅賣家仲敢標6萬至7萬yen。

如果有行貨咁PRO機特別版主機跟果隻GAME係咩版本?

其實隻遊戲有無分特別版同普通版?
(我無研究…純粹覺得特別版主機跟果個手制幾靚~! )
仲會唔會跟實體版碟呢?

如果好難訂,
我諗住早D買PS4 Star Wars Battlefront II特別版機或者普通版XBOX ONE X算…
Eking 10:00 PM 10-23-17
之前有傳PS5 2018 出, 搞到我一直唔想入PRO, 都係用PS4玩住先~
安安 12:07 AM 10-26-17
https://gnn.gamer.com.tw/7/154327.html
《魔物獵人 世界》製作人辻本良三透露大量遊戲新情報 承諾將盡早釋出中文字幕更新
滅龍士 02:05 AM 10-26-17
作者: 安安:
https://gnn.gamer.com.tw/7/154327.html
《魔物獵人 世界》製作人辻本良三透露大量遊戲新情報 承諾將盡早釋出中文字幕更新
Crapcom搞埋呢d小動作,都係想趕絕香港同台灣d偷跑友啫
Eking 10:01 AM 10-26-17
咁都關事?......
darkvolver 10:41 AM 10-26-17
睇來打機,都不容易。下年初,一出的時候便有好戲睇。

Sent from my iPhone using Gaforum
charcsc2000 10:59 AM 10-26-17
作者: darkvolver:
睇來打機,都不容易。下年初,一出的時候便有好戲睇。

Sent from my iPhone using Gaforum
我剩係知新年前出一定炒到飛天....
買實體CHING睇路啦...

我買下載版算....
charcsc2000 11:00 AM 10-26-17
作者: Eking:
之前有傳PS5 2018 出, 搞到我一直唔想入PRO, 都係用PS4玩住先~
P5有排都唔會出啦....
睇唔到有咩理由要出....
而且好多廠商根本用不盡PS4機能...
如果真出, 起碼都要2020啦...
風間鈴木仁 11:08 AM 10-26-17
作者: charcsc2000:
我剩係知新年前出一定炒到飛天....
買實體CHING睇路啦...

我買下載版算....
係新年前後都炒到瘋狂。
charcsc2000 11:16 AM 10-26-17
作者: 風間鈴木仁:
係新年前後都炒到瘋狂。
隨時玩hold貨+新年沒game玩怨念...
直覺應該有700以上...
風間鈴木仁 11:22 AM 10-26-17
係新年前後都炒到瘋狂。
隨時玩hold貨+新年沒game玩怨念...
直覺應該有700以上...
我感覺都應該是了 $ 650 ~ 680 有官方價都唔肯跟 。
qwe 11:57 AM 10-26-17
而家實體普通乜都無,咁都大炒真係玩死Game舖⋯(預炒10-20就算)
DL豪華多D野都係498⋯實體炒就一定買DL
(雖然唔炒都打算DL...
darkvolver 12:11 PM 10-26-17
我感覺都應該是了 $ 650 ~ 680 有官方價都唔肯跟 。

花生去盡價:1k

留定名及戴頭盔先。

charcsc2000 01:08 PM 10-26-17
作者: qwe:
而家實體普通乜都無,咁都大炒真係玩死Game舖⋯(預炒10-20就算)
DL豪華多D野都係498⋯實體炒就一定買DL
(雖然唔炒都打算DL...
mhxx實體版乜都沒都炒到上6xx....
好多人等左兩星期先返到貨...
希望ps4版不要玩呢d野...
qwe 02:03 PM 10-26-17
mhxx實體版乜都沒都炒到上6xx....
好多人等左兩星期先返到貨...
希望ps4版不要玩呢d野...
我意思係, DL豪華多D野仲平過乜都無實體的話好倒米
LR猫 08:39 PM 10-28-17
作者: 安安:
越遲越好越少啲無中文唔識打機嘅屁孩

作者: qwe:
我意思係, DL豪華多D野仲平過乜都無實體的話好倒米
偷跑早一日就早打一日,DL就一定係正日
呢一日,都幾值錢架

利申:應該DL,MH唔想換碟玩
DevilElvis 12:21 AM 10-31-17
9/12有Beta for PS plus
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面