Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-09-15, 01:24 PM   #551
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
故事不俗,突擊悶loop 可等雙打先有趣

舊 03-09-15, 01:28 PM   #552
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: bearkat 查看文章
Game未出個個就鬧爆
玩過後就知係好野呢。。
由手機版發出
只可以講 director 回頭是岸 前幾集做得太爛,依家集各家之大成炒埋一碟

天時地利 +減價 =成功.

試下淨出碟 17/3打後先出 重會唔會有咁既feedback

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 01:55 PM   #553
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
先不說好不好玩, 但rev2起碼是行在正確路線上(survival horror);

之前有編訪問說rev系列會傾向恐怖求生/fans向, 而正傳會繼續突突突吸引一般人云云....
希望呢隻賣得好,rev3會有多點budget吧 (bio7應該已做了一半,都應該已注定是突突突了)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 03:03 PM   #554
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
我覺得今次分開出係成功關鍵
如果唔係根本試都無人去試
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 05:07 PM   #555
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
想買曬全隻係咪要買$194 完全季果個?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 06:31 PM   #556
johnlam
Senior Gamer
神殺し

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: Avelcain 查看文章
想買曬全隻係咪要買$194 完全季果個?
194$單季
johnlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 06:54 PM   #557
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
我想問下中文版同埋 Vita 版係幾時出 ? 好似冇咩消息咁?

舊 03-09-15, 07:11 PM   #558
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Marco 查看文章
我想問下中文版同埋 Vita 版係幾時出 ? 好似冇咩消息咁?
中文版?現在玩緊果D咪中文版囉,係psv 版唔知幾時出咋。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 07:25 PM   #559
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: kakajit 查看文章
最關鍵係見到 XBOX One 全季賣 $139。
我先買來玩玩。

引用:
我玩 XBOX One 已是中文版,
還是指 PSV 的中文版?

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 08:05 PM   #560
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
唔好意思我問得唔好,我想問下 PS3/PS4 碟版中文版…

舊 03-09-15, 08:30 PM   #561
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: johnlam 查看文章
194$單季
194點會係單季

奇怪在又完全無人指正

單季194咁全季4季咪差唔多800>?
引用:
唔好意思我問得唔好,我想問下 PS3/PS4 碟版中文版…
我去JP STORE DL日版
入面都有中文字幕

碟...應該都係日版內包中文.

此篇文章於 03-09-15 08:32 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 08:44 PM   #562
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
咁低定價,就算畫面差d,都實有系列死忠試既(如我)

其實capcom應該係想試DL版先行+分季, 睇下吸唔吸引倒人買DL版, 因為DL版無2手市場, 加上分成應該點都比實體版多, DL版賣$194很大機會賺得多過碟版的$278
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 09:05 PM   #563
johnlam
Senior Gamer
神殺し

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 雷火武 查看文章
194點會係單季

奇怪在又完全無人指正

單季194咁全季4季咪差唔多800>?

我去JP STORE DL日版
入面都有中文字幕

碟...應該都係日版內包中文.
做定心理準備可能會有ep11
johnlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-15, 01:44 PM   #564
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
同單季194呢個錯誤有抵觸?
就算有ep11

做男人錯就要認

此篇文章於 03-10-15 01:46 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-15, 10:12 AM   #565
莎月美希
Game Master

第三章是否今晚有得玩??
由手機版發出
舊 03-11-15, 10:33 AM   #566
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 莎月美希 查看文章
第三章是否今晚有得玩??
由手機版發出
中午應該有得DL啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-15, 10:40 AM   #567
莎月美希
Game Master

其實可唔可以只係買最後一章嚟玩架??
由手機版發出
舊 03-11-15, 10:44 AM   #568
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
PSV版可能要等家用版出晒先交DATA比外包去移植吧

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-15, 10:55 AM   #569
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: mrk 查看文章
中午應該有得DL啦!
原來唔洗等中午,美服PS Store已經有得DL啦!

引用:
作者: 莎月美希 查看文章
其實可唔可以只係買最後一章嚟玩架??
由手機版發出
Sorry,答唔到你!
因為我呢位死忠一早已買晒全章!

PS:不過你可以試下,因為我都想知如果淨買EP 2 或者 EP3 或者 EP4又可否淨玩單1章呢??

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 03-11-15, 10:58 AM   #570
莎月美希
Game Master

引用:
原來唔洗等中午,美服PS Store已經有得DL啦!

Sorry,答唔到你!
因為我呢位死忠一早已買晒全章!

PS:不過你可以試下,因為我都想知如果淨買EP 2 或者 EP3 或者 EP4又可否淨玩單1章呢??
哈哈,我都買晒全章架,突然諗起先問下囉。
由手機版發出
舊 03-11-15, 11:07 AM   #571
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
佢好似有提你要有前面章節先玩到
我都係全餐 , 不過我記得好似見過類似字眼
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-15, 11:29 AM   #572
mrk

引用:
作者: tung999 查看文章
PSV版可能要等家用版出晒先交DATA比外包去移植吧
如果PSV版價錢平 或者 獨占完全版,我都會入番餅支持下的!(我唔想PSV1000機咁真早封鬼印呀!)

PS:以上晒PSN Store日美港3個服“目及”過下,EP3已上晒架!

此篇文章於 03-11-15 03:36 PM 被 mrk 編輯。
舊 03-11-15, 11:44 AM   #573
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
佢好似有提你要有前面章節先玩到
我都係全餐 , 不過我記得好似見過類似字眼
未通關第1章是開不到第2章來玩的

(因為我買了但只連shareplay幫人通關, 自己個save未爆)

但我估剩係買/下載就應該可以
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-15, 01:12 PM   #574
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
玩緊第三章~感覺今日都玩得完_

此篇文章於 03-11-15 02:37 PM 被 DC 97 編輯。
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-15, 06:03 PM   #575
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
如果PSV版價錢平 或者 獨占完全版,我都會入番餅支持下的!(我唔想PSV1000機咁真早封鬼印呀!)

PS:以上晒PSN Store日美港3個服“目及”過下,EP3已上晒架!
希望有crosssave,如果唔係真係唔知點解要買多隻VITA版...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] フルCG長編映画第2弾 「バイオハザード ダムネーション」10月27日公開決定! 神祕人1號 日本動漫畫討論版 526 07-02-23 09:19 PM
[徵]WII バイオハザード ダークサイド・クロニクルズ 蚊蚊 買賣專區 2 04-11-13 11:43 PM

現在的時間是 10:38 PM

手機版 | APP版