Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-27-16, 10:01 PM   #5676
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
你冇用開威龍?
咁你平時進攻用乜?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 11:19 PM   #5677
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
等埋下期活動,如果抽唔到大器既話,粒限凸肥俾白卡食算,冇大器範圍技其實好煩
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 11:32 PM   #5678
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
等埋下期活動,如果抽唔到大器既話,粒限凸肥俾白卡食算,冇大器範圍技其實好煩
估唔估到我啲代號?
有可能又係全大器pool!拳射盾各1。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 11:33 PM   #5679
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: yorkyork 查看文章
你冇用開威龍?
咁你平時進攻用乜?
之前hea打咪3隻送珠比nu/肥安娜出map炮收工

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 11:41 PM   #5680
yorkyork

其實用代號做乜,
$ega又冇出港台版,
唔通爆左出黎告你咩
舊 10-28-16, 12:40 AM   #5681
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
估唔估到我啲代號?
有可能又係全大器pool!拳射盾各1。
其實真係估唔到....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 01:14 AM   #5682
Crazy Gamer

因為line友有人響推特爆過料比烏冬知而佢寫咗入專欄,覺得講太白始終唔係咁好。

算,照爆,GAF應該冇事呱。

肺癆=斷空我Final(盾)
穿咗個窿=宇宙大帝(拳)
始源=始源勇者王with golden crusher(盾)
叉骨=海盜高達X3 (射)

此篇文章於 10-28-16 01:31 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 02:47 AM   #5683
GP03D

肺癆同穿咗個窿真係估你唔到....
歌仔都出埋.....

睇個樣真係隻隻都係大器既料.....
點解唔出埋X1FB....超正...

舊 10-28-16, 08:28 AM   #5684
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

神曲都唔知

引用:
神奇大帝穿左個窿,娶左三個妾氏,有個放屁﹝冇氣﹞,有個痘皮,有個病到就黎死。.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-28-16, 10:27 AM   #5685
yorkyork

咁又啱既,
烏冬個時地獄5張飛抽大棄活動,
佢第一日就寫個泳裝卡蓮打法比人插到飛上天,
跟住個活動就完喇,
得返2日佢先抄人地個wiki入艦打法,
真係好明顯係抄人,
不過仲有2日完你先教,
人地淨係睇你個烏冬攻略新手都打唔齊5張飛啦,
佢真係好野,
明明平時都提早知官方資訊都仲要去抄其他人
舊 10-28-16, 12:15 PM   #5686
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
原來有main, 好彩體力用左89成,不過雞場只用左3粒...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 12:25 PM   #5687
GP03D

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
神曲都唔知
真係冇諗到個個位,以為架機有個窿

引用:
作者: J+1 查看文章
原來有main, 好彩體力用左89成,不過雞場只用左3粒...
由手機版發出
今朝冇打過...FULL體去MAIN....

舊 10-28-16, 12:29 PM   #5688
yorkyork

睇過下R機好似係冇同駕駛同機唔同屬性,
咁R突轉移用途係?
舊 10-28-16, 12:42 PM   #5689
J+1
望過黎呀!!!!!!

觀賞用
由手機版發出
舊 10-28-16, 06:58 PM   #5690
J+1
望過黎呀!!!!!!

開番,v part送多100格

斷空我係ev獎....
https://twitter.com/srw_xomg/status/791950317810098176
由手機版發出
舊 10-28-16, 07:11 PM   #5691
ShinDou

拳GGG有大器,GGGG唔似大器

GODZIGMA又唔似大器

最似大器係CB
舊 10-28-16, 07:56 PM   #5692
clie

唔係應該先出GFG咩?無咁好一黎就GGGG呱
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 08:12 PM   #5693
ShinDou

唔記得左有部GFG XD 係喎 STAR GGG都未出 XD

射EXIA好似真係勁過00好多,升黎試下先 XD

盾原來仲勁,原來我齊左EXIA家族,試下先 XD
舊 10-28-16, 08:24 PM   #5694
yorkyork

依家個個鬥雞都裝4個血,
$ega勁
舊 10-28-16, 09:54 PM   #5695
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: yorkyork 查看文章
依家個個鬥雞都裝4個血,
$ega勁
你唔講都冇留意,變成2萬6+血牛

不過crt damage變成3set...射nu同肥安娜都要砌過,冇得同攻擊+疊加火力弱左一d...
由手機版發出

此篇文章於 10-28-16 09:59 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-28-16, 09:59 PM   #5696
ShinDou

可以加多D HP對大器最有利,弱化CRI DAM,冇以前咁易秒人,而家D凸爆大器血牛好用左
舊 10-28-16, 10:25 PM   #5697
yorkyork

斷空我同超力個血量,
又識大根性,
真係唔想打
舊 10-28-16, 10:26 PM   #5698
J+1
望過黎呀!!!!!!

叉骨係射
https://twitter.com/srw_xomg/status/792009739131432960

斷空盾....

https://twitter.com/srw_xomg/status/792009454313091072
由手機版發出
舊 10-28-16, 10:50 PM   #5699
Crazy Gamer

得gggg係大器
另,之後pvp見到lv70以上嘅gggg可以放棄
舊 10-29-16, 01:54 AM   #5700
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

見到gggg能力???有幾惡?????

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版