Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-09-14, 06:46 PM   #526
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
喺麥記見到有人已經急不及待玩緊,仲要係 N3DSLL
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 06:47 PM   #527
仁魂
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
作者: 1515 查看文章
聽聞 new 3ds 右桿,唔支援 MH4
TGS試玩係用新機,當時用到
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 06:50 PM   #528
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
server未開,有冇天水圍巴打今晚有興趣出嚟打崩龍
聽日先有得攞,不能嚐鮮啦今晚
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 06:50 PM   #529
hangx
Junior Member

註冊日期: Mar 2011
觀塘mtr 見有人問 $*(
hangx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 06:57 PM   #530
calvin8888

註冊日期: Apr 2004
今集可引繼d咩?
calvin8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 07:07 PM   #531
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: benltc0000 查看文章
聽日先有得攞,不能嚐鮮啦今晚
原來升G位隻崩龍只係上位level, 唔怪得網上有人話團戰唔洗5分鐘就KO左.

引用:
作者: calvin8888 查看文章
今集可引繼d咩?
暫時淨係發現公會任冇晒, 同裝備的強化段數少左, 而少左的段數的真鎧玉會退返.
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 07:25 PM   #532
ゆり

註冊日期: Nov 2004
觀塘gh聽日先有

仲有以後觀塘冇game買

居然租約期滿
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 07:37 PM   #533
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
轉貼自巴士
還未攞game既巴打,好去掘石啦。

shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 07:42 PM   #534
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
係都G去位掘啦,啲稀有石上位掘到出年都未齊
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 07:49 PM   #535
shooter
Game Master

引用:
作者: 野良猫 查看文章
係都G去位掘啦,啲稀有石上位掘到出年都未齊
掘 獄炎石 嘛... 打到上G級,都趕住打 key quests,邊有閒時間俾你掘 D 低級石。
舊 10-09-14, 08:06 PM   #536
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: shooter 查看文章
Rare 8 都係得藍斬.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 08:19 PM   #537
s3b21

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
未匠呀師兄
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 08:22 PM   #538
Y.Bird
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
迅龍身 在 4G 被削剩得 匠 +1,3倍迅龍裝,沒斬味+1了。
我套陪化國民回避裝要砌過。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 08:23 PM   #539
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 08:34 PM   #540
fcvictor

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
行紫色升爆就狂龍化?

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 08:52 PM   #541
shooter
Game Master

轉巴哈

雙刀 : 範馬刃牙流格鬥術
防具 : 王者 / 強者系列防具

女裝係筋肉人..
舊 10-09-14, 09:03 PM   #542
s3b21

引用:
這樣看來rare6,7的掘武也有一定地位,我的rare6太刀lv4有7xx純攻三洞加匠無記错係全白斬會心10%,技能係高耳真打業物,白斬用超久,我覺得比上面把强...另外两把rare7大劍劍甲lv4有115x攻廢珠雷480未匠微白斬-10會心,技能真打高耳,唔洗磨刀白斬常注.....劍乙lv4係1104攻刀匠4珠加匠微白斬會心20%爆破280,又係高耳真打業物,e把有爆破通用多怪又易襯衫不過白斬業物後只有一小格要keep白斬就磨多一两次。三把都好强好用要遠超以上三把的武器可能要g級以上的掘任吧我估
舊 10-09-14, 09:24 PM   #543
shooter
Game Master

引用:
作者: s3b21 查看文章
這樣看來rare6,7的掘武也有一定地位,我的rare6太刀lv4有7xx純攻三洞加匠無記错係全白斬會心10%,技能係高耳真打業物,白斬用超久,我覺得比上面把强...另外两把rare7大劍劍甲lv4有115x攻廢珠雷480未匠微白斬-10會心,技能真打高耳,唔洗磨刀白斬常注.....劍乙lv4係1104攻刀匠4珠加匠微白斬會心20%爆破280,又係高耳真打業物,e把有爆破通用多怪又易襯衫不過白斬業物後只有一小格要keep白斬就磨多一两次。三把都好强好用要遠超以上三把的武器可能要g級以上的掘任吧我估
我見到 武器鋪有 rare 10武 賣...
發掘武 一向都是高幾班。
舊 10-09-14, 09:27 PM   #544
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
轉巴哈

雙刀 : 範馬刃牙流格鬥術
防具 : 王者 / 強者系列防具

女裝係筋肉人..
這個 範馬刃牙 很紅嗎? 手機GAME CC同佢CROSSOVER, 而家呢度又有.

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 09:33 PM   #545
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: initial 查看文章
這個 範馬刃牙 很紅嗎? 手機GAME CC同佢CROSSOVER, 而家呢度又有.
睇下咪知囉
有廿幾年歷史到宜家仲有新篇嘅漫畫

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 09:43 PM   #546
s3b21

引用:
我見到 武器鋪有 rare 10武 賣...
發掘武 一向都是高幾班。
Rare10d能力點???
舊 10-09-14, 10:06 PM   #547
shooter
Game Master

我有心眼喎 .. 唔會彈我刀吧?
DL 鋼龍裝 ,未做既巴打,好快D做啦..
舊 10-09-14, 10:14 PM   #548
野良猫
肥倫

即係爆屬打都唔會爆?
舊 10-09-14, 10:28 PM   #549
益優格

註冊日期: Apr 2011
你地禁ZR同ZL用咩手指???

好唔慣新機既操控/ . \
益優格 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 10:30 PM   #550
野良猫
肥倫

引用:
作者: 益優格 查看文章
你地禁ZR同ZL用咩手指???

好唔慣新機既操控/ . \
梗係食指
我禁落又OK,指頭禁ZRZL指中禁LR

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Winning Eleven 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Fox Engine ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 97 07-07-14 11:51 PM
[多機種] Winning Eleven 2014 | PSP, 3DS | 2013年秋予定 seed2005 手提遊戲機討論版 10 09-02-13 04:50 PM
[貼圖][cosplay]07年秋祭 day1+day2相 Matthew.Y Cosplay同人MIX討論區 2 10-08-07 11:34 AM
[動畫] [轉貼] 07年秋 新番簡介 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 69 10-04-07 10:24 PM
今年秋祭係幾時??? 黑咪 破壞大王 Cosplay同人MIX討論區 4 09-02-06 07:27 PM

現在的時間是 06:25 AM

手機版 | APP版