Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#4
HI_Ricky 08:29 PM 10-12-10
作者: 龍寶寶:
呢期雜念太多,搞到自己訓唔到,我真係個天才
點雜法先~~~
龍寶寶 09:46 PM 10-12-10
作者: HI_Ricky:
點雜法先~~~
只可以講可以公開講的部份,因為有D出唔到街

一路都好喜歡某人,對方係清楚知道我鍾意佢,不過對方都講我地係無可能,只可做朋友,不過佢又係我所有朋友中對我最好的一個,我想試下打動佢,但好難,而且同佢生活習慣性完全唔同,令我好十五十六,我都唔知可以點做

以上只係部份內容
HI_Ricky 10:39 PM 10-12-10
只可以講可以公開講的部份,因為有D出唔到街

一路都好喜歡某人,對方係清楚知道我鍾意佢,不過對方都講我地係無可能,只可做朋友,不過佢又係我所有朋友中對我最好的一個,我想試下打動佢,但好難,而且同佢生活習慣性完全唔同,令我好十五十六,我都唔知可以點做

以上只係部份內容
生活習慣1樣只係方便開始時容易互相了解同多少少共同話題,但唔同生活習慣都唔代表無可能..kkk.正如普通男人永遠都唔會完全了解女士m 帶黎的生活上改變...

唔好搵借口, 比心機追番黎...xD
龍寶寶 10:57 PM 10-12-10
生活習慣1樣只係方便開始時容易互相了解同多少少共同話題,但唔同生活習慣都唔代表無可能..kkk.正如普通男人永遠都唔會完全了解女士m 帶黎的生活上改變...

唔好搵借口, 比心機追番黎...xD
你好似要我去送死咁,不過多謝你啦,我會睇情況而努力,因為機會唔大
阿Wing 12:46 AM 10-13-10
你好似要我去送死咁,不過多謝你啦,我會睇情況而努力,因為機會唔大
我同你遇到o既情況差不多,我而家都唔知繼唔繼續好!!!
綾小路雷太 12:59 AM 10-13-10
作者: 阿Wing:
我同你遇到o既情況差不多,我而家都唔知繼唔繼續好!!!
兩位施主,老實講,機會大唔大一件事

只要你地稍微主觀地覺得係值的話,冇人叫你地都會自動波架啦

所以,關鍵在於,你地點諗者。搞清楚:到底個天秤側向人地,定係側向自己先吧。
marcotang123 04:24 PM 10-13-10
冇野好講....
阿Wing 05:51 PM 10-13-10
作者: 綾小路雷太:
兩位施主,老實講,機會大唔大一件事

只要你地稍微主觀地覺得係值的話,冇人叫你地都會自動波架啦

所以,關鍵在於,你地點諗者。搞清楚:到底個天秤側向人地,定係側向自己先吧。
問題係炸彈都爆左,仲係咪要衝埋D火到???
綾小路雷太 05:56 PM 10-13-10
上面都講得好清楚,睇你自己點睇囉
有捨身成仁的勇氣,抑或只有明哲保身的智慧?關鍵在於一念!
HI_Ricky 10:10 PM 10-13-10
呢D勇敢行為先對得住自己ma....
龍寶寶 08:34 AM 10-14-10
比D誠意再出擊
呢D勇敢行為先對得住自己ma....
你真係個花生友
阿Wing 11:04 AM 10-14-10
比D誠意再出擊
多謝寶姐,我會再努力嘗試下出擊
藍莓咖啡 12:03 PM 10-15-10
叫老晒寶姐姐啦

唉, 求先有個靚仔同我講話有校服party同空姐party, 但條女在身邊睇實冇得去
絕望啦, 我對呢個偷食世界絕望啦
陸奧 貴志 01:04 PM 10-15-10
作者: 藍莓咖啡:
叫老晒寶姐姐啦

唉, 求先有個靚仔同我講話有校服party同空姐party, 但條女在身邊睇實冇得去
絕望啦, 我對呢個偷食世界絕望啦
睇實=/=冇得去.....
綾小路雷太 02:24 PM 10-15-10
要去實有辦法既

個仔仔算係咁架啦,識得理條女感受。
小Tam 03:03 AM 10-16-10
問題一條~

佔用慾在一段關係之中,
是好事還是壞事?
藍莓咖啡 03:05 AM 10-16-10
作者: 小Tam:
問題一條~

佔用慾在一段關係之中,
是好事還是壞事?
個人認為維持在70%左右最好
小Tam 03:09 AM 10-16-10
作者: 藍莓咖啡:
個人認為維持在70%左右最好
........

但如果......
男女雙方都算佔有慾強的人,
不過大家佔有慾強的地方又不同.......
又點睇呢?

ps:大家的佔有慾強都有7-8成
綾小路雷太 05:13 AM 10-16-10
........

但如果......
又點睇呢?

其實我覺得好睇雙方對被佔有的物事會否覺得重要, 又或者會覺得被侵犯而已

佔有慾本身不算太壞, 但放任不管而沒有好好調節, 有時會令關係帶來反效果而已。
陸奧 貴志 08:24 AM 10-16-10
........

但如果......
又點睇呢?

好睇大家想佔有對方既地方係咪對方唔想俾人侵入既領域.....
綾小路雷太 09:57 AM 10-16-10
作者: 陸奧 貴志:
好睇大家想佔有對方既地方係咪對方唔想俾人侵入既領域.....
補充:而呢個所謂既「絕對領域」有時會隨心境而變化架。
龍寶寶 10:35 AM 10-16-10
問題一條~

佔用慾在一段關係之中,
是好事還是壞事?
只講可以出得街的,我覺得你每次拍拖都會付出好多同好投入,覺得咁唔係太好
係好事壞事其實都係睇你自己者~加油啦~
唔講公開講得果D真係怕一講完你就嬲,等我研究一下點講先,唔好意思
我要呢個月23日先有假放,暫定約定你先
龍寶寶 10:50 AM 10-16-10
唔洗客氣,比多D誠意再出擊,但要有耐性~加油~

=====================

依家我都唔可以每日上GAF,工作真係太忙同辛苦,由其整親對腳都要不停咁行,仲要笑容滿面唔可以比人知你腳好痛,真係有苦自己知
Middle 11:37 AM 10-16-10
不如倒返轉頭問喇,
佔有慾強/唔夠,令你地出現左咩問題呢?
有無D 實際例子?
會成日有拗撬丫、定覺得對方唔在乎自己感受?
HI_Ricky 01:24 PM 10-16-10
作者: Middle:
不如倒返轉頭問喇,
佔有慾強/唔夠,令你地出現左咩問題呢?
有無D 實際例子?
會成日有拗撬丫、定覺得對方唔在乎自己感受?
嘩..呢D事自由度咁大,唔同環境,心情,前因後果,都引發出唔同效果....
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面