Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
日本動漫畫討論版>兒時卡通結局之迷?
pet3 04:48 PM 02-26-15
作者: 廢人:

真係星光三期OP1呢
由手機版發出
dadada早用好多年吧

反正零波抄長門的
dadada都係抄星光吧
Rance 04:50 PM 02-26-15
作者: 魔璃:
有套野成日都up唔出個名, 但系會識得唱一句
之後就諗起安德尊

但套野內容系乜都系up唔出
跳進時間中潛行?
廢人 04:51 PM 02-26-15
點同呢,點同呢
星光三期OP1-OP4都TRF既歌
由手機版發出
GateHacker 04:54 PM 02-26-15
作者: Rance:
跳進時間中潛行?
似係空想科學大冒險
個女主同邪化?妖精都好
同埋換cd出招個時覺得幾正
pet3 04:55 PM 02-26-15
洛克人x4的ed抄邊套作品?
wing 04:55 PM 02-26-15
作者: Irwin:
三一之前,鐵甲萬能俠/新鐵甲萬能俠/巨靈神我記得有播過,都好似係麗的。(無理由係佳視卦…?)
仲有宇宙飛龍(大空魔龍)又好似係麗的?(印象中有睇過…如果唔係我細個時唔會對佢有印象…)

之後到太空堡壘(超力)開始先係無線睇…
再之後又返去另一邊睇V型同太直保衛團(金毛)又去返麗的
宇宙飛龍(大空魔龍)都係麗的.
仲有天地雙龍, 哥頓飛龍, 神勇飛鷹俠, 星仔走天涯, 一休, 等等等等, 都係唔少.
至到廿幾三十年前, 都仲有超時空要塞, 超音戰士, touch, orange road呢d經典.
大覺屋師真 05:05 PM 02-26-15
個post生長得好快 依家先追晒

作者: Tano:
有冇版友肯定亞視播小紅帽時
SAMP 首OP有冇Cut到?
神曲無cut 如果唔係都無咁多人識

作者: Leaf:
好似94年atv做銀河戰國群雄傳; 果時覺得好好睇...
要好多年後先知係淡化版加上原作者插到飛起
但紫紋都係死究竟係逆輸入定係果時真有作者授意?
果期開始認識三國, 然後依套 d feel好有歷史戰爭feel真係超正. 但作為師真我咁多年都無睇番漫畫

之後就諗起安德尊

空想科学世界ガリバーボーイ
故事好似有咩世界樹之類
果時超任有隻game都玩得過

另外有冇人鐘意睇21衛門? 果時勁鐘意睇, 一集錄完重睇十次都有, 睇到識背晒d對白
依家再睇番wiki, 原來同漫畫咁大差別. 有集有個星球d人不老不死, 但會有人唔想再生存就會入條隧道進入黑暗中自殺, 果時超衝擊
冬雨 05:05 PM 02-26-15
細個有想起行運超人 中的 努力超人, 最記得是用豆腐做的木屐
之後就諗起安德尊

[經典回憶] 超時空少年 粵語 OP (Cantonese Version), 這個?

嘿哈兒 05:11 PM 02-26-15
作者: GateHacker:
似係空想科學大冒險
個女主同邪化?妖精都好
同埋換cd出招個時覺得幾正
講起哩套...........
有一套好似真人同動畫互換播,又係講科學的....就係哩套????
s2001154 05:12 PM 02-26-15
作者: 冬雨:
細個有想起行運超人 中的 努力超人, 最記得是用豆腐做的木屐

[經典回憶] 超時空少年 粵語 OP (Cantonese Version), 這個?
其實安德尊都燃到下架
加利伯到後尾用一隻神龍CD可以變埋身同免CD用得晒全部雷動光都仲有印象
GateHacker 05:14 PM 02-26-15
作者: 嘿哈兒:
有一套好似真人同動畫互換播,又係講科學的....就係哩套????
我諗起海綿寶寶

另外冇人提過FFUa?
OP,ED,仲有元素子彈我覺得幾正
廢人 05:15 PM 02-26-15
套安德尊我最有印象係打完LAST BOSS仲要去還碟
由手機版發出
windart 05:20 PM 02-26-15
雖然唔關事但我諗起求知奇遇記
s2001154 05:21 PM 02-26-15
我諗起海綿寶寶

另外冇人提過FFUa?
女主角都好正
魔璃 05:22 PM 02-26-15
我諗起海綿寶寶

另外冇人提過FFUa?
其實海綿寶寶好好睇

陸奧 貴志 05:28 PM 02-26-15
作者: 廢人:

真係星光三期OP1呢
由手機版發出
cover都當係...?
GateHacker 05:29 PM 02-26-15
作者: s2001154:
女主角都好正
可惜套野我冇睇埋個尾
另一套好正既女主腳我諗起七武士個明日花 キララ
嘿哈兒 05:30 PM 02-26-15
作者: windart:
你講起我又call返d memory出來,應該係求知奇遇記..
Rance 05:32 PM 02-26-15

D姐姐幾靚架
J+1 05:38 PM 02-26-15
作者: windart:
完全唔記得個名..係唔係好似有一村人集集講知識??入面有隻係長老級的領導住...有時講人體奧秘,有時講歷史....
由手機版發出
Rance 05:41 PM 02-26-15
作者: J+1:
完全唔記得個名..係唔係好似有一村人集集講知識??入面有隻係長老級的領導住...有時講人體奧秘,有時講歷史....
由手機版發出
o個長老成身都係毛,個女主角係個黑妹嘛
harakuma 06:06 PM 02-26-15
有印象, 仲有開頭幾集之後個長老死咗, 之後佢會以唔同色角返生, 但個樣一樣

個長老係白髪加長到地白胡須
嘿哈兒 06:08 PM 02-26-15
黑妹第二輯??
我睇那個係日本妹.
harakuma 06:09 PM 02-26-15
黑妹第二輯??
我睇那個係日本妹.
我好記得有一集講人類個"肚臍"
HakiK 06:13 PM 02-26-15
作者: 冬雨:

呢首野當年真係洗腦咁日日開電視就播一次xd
仲要係安德尊版既pv version
真係無睇套野都知係安德尊唱
由手機版發出
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面