Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
魔璃 10:59 AM 07-10-15
作者: T.K.:
六變獸第三廠係未得一款?知唔知價錢?
有無產品拎到佢變既槍?www
得呢款, 9百幾

老實講隻野麻麻地 ..
Rance 11:43 AM 07-10-15
之後好似會改模出博派O個隻六變?
Rance 12:47 PM 07-10-15
繼續不要臉的孩之寶...

RID 版LEGEND WINDBLADE...一PAT屎咁...

色盲版G2 Mensor

Computron本體 Scattershot

Hasbro:原著造型?改模?啋你都有味YEAH!~~

陰公原來唔打算整Computron 用返之前出D手手腳腳當一隻

dasw123 12:35 AM 07-11-15
人妖金剛係SDCC重頭戲,吾係BOTCON公佈先係因為跟本冇貨賣,
只係靠堆G2 ,重塗電腦金剛俾人媽死都似

魔璃 10:41 AM 07-11-15
勝利姐有興趣既, 不過一定等睇日版色

Scattershot整到咩野樣我唔理架啦, 追緊WB套Computron
T.K. 01:14 AM 07-13-15

呢隻幾好玩喎
Rance 01:24 AM 07-13-15
嘩,呢隻成十幾年前...
T.K. 01:30 AM 07-13-15
呢個設計簡直天才,完全變形,又多野玩
T.K. 12:56 AM 07-15-15
但最強司令官・ゴッドファイヤーコンボイ好夾硬www
swatty 09:42 AM 07-15-15
CR 當年記得大部份係船仔買的仲要係奶路臣果間...
T.K. 10:52 PM 07-15-15

有無人買左呢隻??
魔璃 12:46 AM 07-17-15
q版冇興趣

聽講做得ok既, 當然有人話關節鬆鬆地
T.K. 01:58 PM 07-19-15
呢隻係2010既狂派??
Attached: FB_IMG_1437285513576.jpg (79.7 KB) 
魔璃 02:05 PM 07-19-15
http://kurosiromoko.blog69.fc2.com/blog-entry-860.html

原型應該系呢隻
T.K. 02:09 PM 07-19-15
………集外形與可玩性於一身:0)
魔璃 04:18 PM 07-19-15
買都買Maketoys隻保衛者啦
cancerman 06:41 PM 07-19-15
有無人買左呢隻??
Titan造型好靚,冇玩開變形金鋼都被吸引到。

遲d出埋龍基地,
我諗會有人見到呢張圖去追返隻Titan,
再等呢隻出儲成一對。

Rance 05:26 PM 07-20-15

第三方呢張變形分娩台係咩東東?....有個咁O既角色?...
T.K. 07:23 PM 07-22-15

Attached: FB_IMG_1437564236540.jpg (129.1 KB) 
魔璃 01:00 PM 07-23-15
http://news.tfw2005.com/2015/04/15/p...-images-182490
T.K. 01:26 PM 07-23-15
隻獅子堅型
魔璃 02:13 PM 07-23-15
隻獅子堅型
好似8月中出
T.K. 01:22 AM 07-28-15

返貨價打劫左隻
魔璃 12:57 PM 07-29-15
http://www.tfw2005.com/boards/transf...ade-set-5.html

套BB配件包終於有聲氣
魔璃 10:43 AM 08-14-15
隻獅子堅型
獅子文已出, 見HB到左貨
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面