Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
yuhchan5 10:04 PM 12-07-16
作者: 細路翔:
其實我真係好想知點解電影版一個兵仔就可以召喚11隻巨神兵幫手打

但game入面完全覺醒王之力既王子最後返到去要靠自己清怪仔
因為眾王借左力量俾佢,代價就係死

無記錯果幾隻巨神兵係舊牆(新牆係老豆個個shield)
細路翔 10:15 PM 12-07-16
作者: yuhchan5:
因為眾王借左力量俾佢,代價就係死

無記錯果幾隻巨神兵係舊牆(新牆係老豆個個shield)
我知

仲有一點我唔明點解王子唔可以好似老豆咁借王之力比三個兄弟
Celes 10:27 PM 12-07-16
http://www.4gamer.net/games/117/G011794/20161207067/

日本69萬...
難怪SE要即刻話有更新, 等D人唔放2手住, 如果唔係去唔到店頭死貨....
野良猫 10:34 PM 12-07-16
作者: Celes:
http://www.4gamer.net/games/117/G011794/20161207067/

日本69萬...
難怪SE要即刻話有更新, 等D人唔放2手住, 如果唔係去唔到店頭死貨....
XIII中完伏後好多人醒咗
不過睇番XIII初週都151萬人中伏

依家求哥同田哥個名臭哂,SE你下次諗住搵邊個整FF?
Marco 10:39 PM 12-07-16
[Final Fantasy] 請返坂口博信 & 植松伸夫把啦 [/Final Fantasy]
ACT,真係唔係 SE 既強項,做返 Command RPG 好過啦
yuhchan5 10:55 PM 12-07-16
作者: Marco:
[Final Fantasy] 請返坂口博信 & 植松伸夫把啦 [/Final Fantasy]
ACT,真係唔係 SE 既強項,做返 Command RPG 好過啦
信我,做Command RPG只會死得更慘
野良猫 10:56 PM 12-07-16
人物動作唔知野村有冇份俾意見,係流暢自然咗好多
以前玩過SE堆動作GAME,人物動作又生硬又死板,15今次哩方面係進步咗

不過同對手嘅接合點佢唔識搞定唔去搞,淨係睇佢巨人嘅招吸引同啲怪嘅出招就知
基本上肯定佢係分開嚟搞,堆怪設定好招式就算,唔會拎王子去試下啲招係點,被一堆怪圍隻隻出唔同招會唔會有屈機情況

自由戰鬥嗰度都已經睇到,成堆哥布林堆埋一齊出招,你唔禁住正方基本係不斷中招硬直,俾你反擊一下然後又係中招硬直
鈴蘭 11:04 PM 12-07-16
玩過晒FF零式同KH
我完全唔認為ACT佢地唔得囉
aquarius 11:10 PM 12-07-16
而家FF我諗坂口都救唔番
odassy同blue dragon其實都用番佢嘅類似FF5嘅ability set
但玩落真係無咗以前嗰種快感
而且FFX以後嘅FF我覺得發得太大
已經好難番轉頭..
野良猫 11:18 PM 12-07-16
作者: aquarius:
而家FF我諗坂口都救唔番
odassy同blue dragon其實都用番佢嘅類似FF5嘅ability set
但玩落真係無咗以前嗰種快感
而且FFX以後嘅FF我覺得發得太大
已經好難番轉頭..
odassy俾我最大驚喜係開頭播片直接連落戰鬥,日系好似佢係第一隻無縫入戰鬥
不過就係得嗰一下
TSZ 11:29 PM 12-07-16
的確,如果呢隻系Command式,我已棄game
本身無偏好一種型式,但呢隻15如果吾系動作一定仲悶
雙日 11:32 PM 12-07-16
講真坂口同其他好多離巢既著名製作人一樣...離巢之後越來越頹...
真係要搞返FF都唔係靠佢...

其實69萬初週算係咁,連埋下載版最終應該過百萬既...
fantasy俊仔 12:50 AM 12-08-16
作者: tylau:
頂唔順太多無聊支任

第三章

棄game算 浪費我時間

下下做物流咁 無聊到爆 開車又慢
後面咁正點可以唔玩埋佢,都係廿小時到姐
http://webm.land/media/c6fP.webm

lodar 01:35 AM 12-08-16
作者: tylau:
頂唔順太多無聊支任

第三章

棄game算 浪費我時間

下下做物流咁 無聊到爆 開車又慢
玩埋個主線先棄啦

支線任務咁流水作業既open world遊戲真係幾趕客
aquarius 03:25 AM 12-08-16
作者: 野良猫:
XIII中完伏後好多人醒咗
不過睇番XIII初週都151萬人中伏

依家求哥同田哥個名臭哂,SE你下次諗住搵邊個整FF?
求哥一向都唔睇好
只係一次龍界傳說令一班宅男喺game中見識到女主都可以咁臭貨嘅NTR event
之後有佢份參與嘅FF我都覺得唔好玩
ComeLOLoh 04:10 AM 12-08-16
睇下隻Nier幾有聲有色,SE放手外判FF比白金搞吧。
細路翔 07:36 AM 12-08-16
作者: aquarius:
求哥一向都唔睇好
只係一次龍界傳說令一班宅男喺game中見識到女主都可以咁臭貨嘅NTR event
之後有佢份參與嘅FF我都覺得唔好玩
龍界傳說係我覺得求哥唯一令人睇得明既作品

女人救世劍

咩話,你話ff13係另一種意義上主軸都係一樣?
真!DC 08:21 AM 12-08-16
龍界傳說幾好玩呀
我果時唔識日文玩都感受到ntr
由手機版發出
gingq7 08:50 AM 12-08-16
唔好再幻想可以走回指令模式啦, 一定死得更慘
歌絲˙暮斯 09:15 AM 12-08-16
D LV 平衡係咪有 d 怪?

假設一隻長篇 d 既 RPG 平平常常一周見都要 80 個鐘。

12 chapter 平均 1 chapter 要 6-7 個 鐘

前面有人 LV30(定50?) clear,我 e+ 20 幾個鐘 chapter 5 岩岩無左架車要聽Getiana講野搵三棵樹, LV25。只係做左1/3 side quest 無好刻意升,有一兩個 chapter 無留意直衝就算。山洞 d 怪竟然係 lv13既 goblin,隻蛇 boss 只係 LV21,斬瓜切菜幾下就死左?
由手機版發出
細路翔 09:58 AM 12-08-16
ff8果時咪仲誇張

裝堆魔法上身後1lv都可以碾爆對面
ikari28 10:29 AM 12-08-16
作者: 歌絲˙暮斯:
D LV 平衡係咪有 d 怪?

假設一隻長篇 d 既 RPG 平平常常一周見都要 80 個鐘。

12 chapter 平均 1 chapter 要 6-7 個 鐘

前面有人 LV30(定50?) clear,我 e+ 20 幾個鐘 chapter 5 岩岩無左架車要聽Getiana講野搵三棵樹, LV25。只係做左1/3 side quest 無好刻意升,有一兩個 chapter 無留意直衝就算。山洞 d 怪竟然係 lv13既 goblin,隻蛇 boss 只係 LV21,斬瓜切菜幾下就死左?
由手機版發出
主線D怪Level係比較低
副線同街邊D怪就好多時無理地高

我有個問題
除左要昇level外
其實有無人會用魔法
zero0417hk 10:40 AM 12-08-16
最後更更下隻game都係變左online game
FF15清下支線有心機先去打主線,打打下我開始分唔到FF15同FF14....
tylau 10:53 AM 12-08-16
人大左, 有仔囡, 打機時間好寶貴, 仲要浪費咁多時間响垃圾支任, 我頂佢個F.

最頂唔順四五分鐘車程真係就咁等, 大佬你LOADING畫面算啦.

呢排咁多GAME, 我駛打你?

野良猫 10:59 AM 12-08-16
作者: ikari28:
主線D怪Level係比較低
副線同街邊D怪就好多時無理地高

我有個問題
除左要昇level外
其實有無人會用魔法
點解唔用?
有弱體,連續魔法咁方便

對住啲野生帝國兵成日等佢一跳落嚟就用
食正的話可以即時完場
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面